Jag vet, jag vet...

Förlåt då för att jag inte visat min bästa sida av bloggandet :) men jag vet att ni som fortfarande checkar in här förlåter mig !

Bara för att få en start på det hela igen så slänger jag in ett inlägg om mitt hår. Tråkigt men sant. Jag har rakat Sidecut!!! Ångrar det som fan men nu finns det inget att göra åt de! FAN!




Trodde nu det själva eller?! haha. På vissa är det snyggt men jag skulle aldrig för mitt liv göra de, tror jag ! ;)
Nej, jag håller faktiskt på att färgar mitt hår till en mörkare nyans. Tröttnar så otroligt fort på mitt hår. Dettutom är mitt löshår mörkare än min färg så det var mycket därför som jag färgar det nu.

Just nu;

En till sak jag har tappat bort

Konverstion mellan mig och Sara :)  http://saramargaretaveronica.blogg.se/



S A R A säger:

Heeej

vilken duktig hemmafru du blivit

hihi

Ida- http://Idaaengstrom.blogg.se säger:

Heeej ! jag vet hahaha

S A R A säger:

hehehehe, hörrö!!! ska du me till thuns snart?typ nästa vecka någon dag?

Ida- http://Idaaengstrom.blogg.se säger:

 Jaaa!

S A R A säger:

 wiiiie vilken dag kan du?

Ida- http://Idaaengstrom.blogg.se säger:

 jag kan kolla det imorgon, för jag har tappt bort mitt schema

S A R A säger:

 Hahah men idaaaaaaaaaaaa varför förvånar det mg inte heheheheheh


Ida- http://Idaaengstrom.blogg.se säger:

 hahahaha! Jag veeeeeeeeeeeeet








Jakten efter de borttappade nycklarna

Det började med att jag skulle åka hem för att fixa mig innan hockeymatchen jag skulle se börja. (Rimbo IF-Bålsta) men jag kunde inte hitta mina nycklar. Så jag tänkte att jag säkert hade glömt som inne i lägenheten. Så jag åkte till matchen och fick vänta på att få Tims nycklar. 

Jag tar det kort, för ingen kommer orka läsa ändå. (det hade inte jag gjort)

Rimliga ställen där jag skulle kunna ha tappat nycklarna:

Inne i lägenheten
Willys
Blomsterlandet
Kyrkogården
Flygfyren
Hemma hos min brukare- hallen el. runt äppelträdet
Sarahs bil
Tims bil
Mammas bil
Hemma hos mamma & pappa

Jag rinde alla affärer, men ingen hade fått in / hittat några nycklar. Willys svarade inte så jag fick åka upp dit men ingen hittande där heller. Åkte ner till kyrkogården, där jag hade varit och planderat blommor på en grav. Men kunde inte hitta några där heller och inte heller hos min brukare. Inte i någon bil! Vart fan kan jag ha tappat dom då. Käkade lunch med mamma idag och då berättade jag hur det låg till och då kommer hon och säger: Men vad hade du för jacka då? - Min blåa?!?? .. eller? kanske inte? Då lös ett ljus ovanpå mitt huvud. Jag kan ju ha tappat dom hemma hos mamma & pappa, för min andra jacka vart kvar där sedan helgen. Så jag åkte dit och där hängde min fina skinjacka så snyggt. Jag hoppades för jäves att dom skulle ligga där i och..

Tadaaa! Där låg dom! Jag vart så jäkla glad och lättat. Trodde aldrig för mitt liv att man kunde bli så glad för att se ett par fula nycklar ;)

Det gäller att ha huvudet med sig. Vilket jag brukar lämna ibland!

le dîner

Salut à tous heureux ! Idag har jag verkligen varit så trött. Jobbat, letat nycklar och sprungit fram och tillbaka. Sen så när jag kommer hem, liggen soffliggaren och såsar och det gjorde mig ju inte ännu piggare. Snarare irriterad, inte ens köttet hade han tagit fram, fast jag bad honom! *suck* Fick åka till ICA och handla upptinat kött och sen var det bara att åka hem och börja med maten. På menyn stod de:

Egenmarinerade potatisklyftor- Kryddad benfri karré- Mammas handplockade höstkantareller i svampsås- sallad.

Vart jättegott faktiskt. Jag kan om jag vill, fast idag ville jag inte men lyckades iallafall! Maten kanske blir godare om man har lite ilska i sig ;) Jag hade en bild men så märkte jag att min lillasyster har tagit USB sladden.

Tänkte berätta om mitt letade efter mina spårlöst borttappade nycklar lite senare!


FAN

Jag har tappat mina hemnycklar någonstans.. så imorgon efter jobbet så måste jag leta efter dom där jag befann mig igår! Fan, så less jag blir på mig själv, så jävla slarvig!!!


wow vad du är snygg!


- min snygga lillasyster www.enmatildas.blogg.se

och jag menar riktigt snygg!

The last Airblender

Laddar ner denna film just nu.. Tror den kommer vara riktigt bra. Matilda har redan sätt den, fast den tecknade variationen när den gick på Nickelodeon. (hon sprang hem varje dag efter skolan för att inte missa avsnitten) Jag måste även skriva att hon gick mellanstadiet :P


The last Airblender

Laddar ner denna film just nu.. Tror den kommer vara riktigt bra. Matilda har redan sätt den, fast den tecknade variationen när den gick på Nickelodeon. (hon sprang hem varje dag efter skolan för att inte missa avsnitten) Jag måste även skriva att hon gick mellanstadiet :P


IDOL

Ikväll föll min röst på OLLE! Han ägde förra fredagen och han var grym idag. Vem röstade ni på?


Det snöar

Kollade nyss ut! Och det snöar hur mycket som helst..

 
Dålig bild från min iPhone.

Pälsmössa

Kom nyss hem från Norrtälje. Så nu tänkte vi tillbringa helgen i Bergshamra men jag jobbar ju denna helg. Lite boring! På söndag har Rimbo IF match mot Bålsta (reklam :) ) så den tänkte jag kolla på. Min kusin Saras man Chrippa ska tydligen vara tränare för Bålsta så det ska bli kul att se. 

Idag köpte jag en mössa som jag aldrig trodde att jag skulle köpa, en pälsmössa!!! Faktiskt skön. Hittade även en halsduk som man bara drar över huvudet, dock köpte jag den på herravdelningen ;) Tim hittade ett par sbarta byxor och en ring (som jag betalade), måste ju vara lite gullig ibland! haha.. Efter det gick vi till Café hörnan och tog oss en kaffe men kanelbulle. Även det betalade jag. Kunde inte låta bli när Tim SMÖÖÖÖRAR så gulligt och säger: Älskling, du kan väl betala de här eftersom du är så sexig?.. så pussar han mig på kinden! HAHA! Gullgris! Vi har haft en ríktigt mysdag.

Vet ni? Jag tippade idag.. helt sjukt. Jag har aldrig gjort det förut och Tim sa att jag skulle göra det helt själv, så jag chansade bara på 8 matcher. Hoppas jag vinner :P Och en till sak, det SNÖADE idag! Crazy.










Norrtälje

Så fort Tim är klar så åker vi till Norrtan. Hoppas jag hittar något nytt till garderoben. Tänkte även kolla på ny sminkväska och hårfärg till mitt löshår. Hörs bitches ;)




God morgon

Idag är jag ledig från jobbet och fick sova ut. Har precis ätit min frukost och ska börja göra mig i ording. Jag och Tim ska åka till Norrtälje och fika och kolla i affärer. En riktigt mysdag känns det som att det är. Det är även ett stort pluss att solen är framme, men dessvärre är det ju inte värme. 
 



Halv åtta hos mig!

Har börjat med middagen, så är det bara att värma på i ungnen sen. Ikväll blir det Köttfärslimpa, potatis med brunsås. Jag känner mig stolt som ens lyckades göra de! Men man måste ju försöka nu när man inte bor hemma hos mamma och pappa längre.

Ikväll jobbar jag 19-23, så jag missar PH.


day

Idag efter jobber kom Tim och hämtade mig, vi har nämnligen varit och STORhandlat. Så nu är frys, kyl och skafferiet fullt. Härligt!

Just nu ligger Tim och drar sin dagliga vila. Och jag städar, som vanligt :) nej men, jag städar ur skåp. Sånt man inte tänker på att städa ur. Så fort Tim vaknar (jag ställde min mobil på alarm kl. 14.20) så ska vi åka till bergshamra och umgås med familjen!


Liitefinare.blogg.se

Kajsa, när bli min design klar? :)


Så glad jag blir!

Måste ju berätta att min kära sambo Tim stog och lagade middag idag när jag kom hem från jobbet! Då blir man lycklig :) Tack älskling! Det var jättegott.



Ny bil

Är i stort behov av att skaffa bil. Innan vintern kommer, för Tims bil lär ju säga god natt snart!?

Pappa får hjälpa mig att hitta en !


Gravid?

Man kan ju drömma iallfall, önska att man var de:) .. Visst skulle jag passa som mamma?! :)




"Morbror Jojje och mamma Ida" :D Åhhh! Jag längtar!

Den bästa bilden ever!

Hur gullig är han inte? Ser ni vem det är....?



Min lilla Martin gose kille till lillebror :)
(han har peruk).. haha! Så sööööt!

Som liten



Jag- Martin- Jonnie- Matilda- Kajsa

GULLIGA!

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!

.. Om jag inte hade min familj så hade inte jag varit jag. Jag är evigt tacksam att jag är den jag är och att jag har en sådan underbar familj!

Ikväll kommer mamma, pappa, Tilda & Kajsa hit. Vi ska fika och ha det mysigt.


Firework

Härlig!


jackan i vinter?!

Har du hittat din trognaste vän nu till vintern? Vinterjackan.. Jag letar hela tiden men kan inte bestämma mig för vilken modell jag vill ha. Den måste verkligen vara varm. För om det stämmer att förra vintern bara var en förberedelse och var mild jämfört mot vad denna vinter kommer bli så måste jag ha en varm jacka! 

Har ni några tips? Ingen stor fjällräven bara och helst inte en Canada Gose för de ha jag en redan.
  



I know!

.. Jag är sämst på att blogga just nu! Ska försöka bättra mig. Men NU!


Å måndag igen

Helgen går så fruktansvärt fort, man hinner ju inte njuta av den! ..Iallafall så har jag jobbat idag 8-17, träffade Ajla och Annie på rasten. Riktigt härliga tjejer :) Snackade lite och sen var det dags för mer jobb. Tråkigt att skriva om jobbet så lite info om helgen.

Marie och jag åkte på fredagen till Uppsala och kollade på Hockeymatch, hittade ju "så" bra! Nej, så vi fick fråga oss fram. Väl där så var det skitkallt och jag gjorde bort mig. Rimbos målvakt släppte in mål typ hela tiden så när han släppte in ett av målen skrek dom flesta så då tänkte jag med de men bara det att när jag skriker:
IN MED ROBIN!, då blir det knäpptyst! Japp, typiskt mig! Matchen var jättetråkig med roligare var Maries killkompis som kom dit. Han var asrolig!
Efter matchen som vi inte tittade klart på, drog vi hem till Rimbo och fixade oss för kvällen. Jag säger bara, ONÖDIGT mycket sprit! Det var jättetrevligt och jättetrevligt folk men jag mådde såååå dåligt när vi gick hem, även på morgonen. Så jag och Tim låg i sängen halva dagen!

På lördagen var det tveksamt på om vi skulle festa men efter mycket peppande från Robin och Marie bestämde vi oss för att äta tacos hos mig och Tim och sedan var festen ihåg, det rullar in folk, sitter och dricker, snackar och har det mysigt. Åker in till Mobergs och fortsätter kvällen!
Jag fick höra hela kvällen av Tim: Du är skylldig mig en drink! ... Men grejen är att jag frågade om jag fick den men han svarade inte och då tog jag det som ett ja :) Men du älskling! Du är faktiskt skylldig mig en del av hyran! HA!

På söndagen var det en chilldag. Vi gjorde inte så mycket, åkte hem till Tims föräldrar och käkade middag och åt äpplepaj med någon gos sås, färgade och klippte oss och hade det mysigt hemma!


Tråkigt mycke skrivande, jag hatar att läsa när andra skriver mycket, men det var de!



Veckans bild på Mobergsbar.se