God morgon gullvippor!

Idag fick jag verkligen sova ut, iallafall till Tim kom hem vid 10. Då vart man väckt, men skönt att inte sova bort hela dagen. Snart ska jag och Marie ta en fika, så jag måste föna mitt hår och sminkas lite :)


Jag hejar nog på Daniel Norberg! Och du?


Yes.


En applåd till mig.

Saken är att förut så var jag hur aktiv som helst. Jag och mamma gymade typ tre gånger i veckan och var ute och gick nästan varje dag! Vad har hänt igentligen, nu gör jag inget. Men det ska jag lova er mina damer och herrar, det ska bli ändring på!

Så en applåd till mig för de och för att jag nyss kom hem från en runda i rimbo med Power walk :D YES! och nu tänkte jag göra några övningar här hemma. Good for me!

Undra varför jag slutade med tränandet, jag mår ju så mycket bättre av att träna. Har ju ständigt ångest över att jag inte gjort de. Hård träning och bra kost är det som gäller nu.
Förutom när det är fest!



Fika & lite shopping

Idag började dagen med jobb, slutade tidigt så jag mötte upp Sara och Ewélinn. Vi åt lunch på Landkrabban och sen strosade vi runt i affärer. Jennifer kom även och gjorde oss sällskap :) Jag hittade lite småsaker. Det bästa köpet var en kaffemugg, så kan jag hålla mig något varm i hockeyhallen. Take a look!








done

Nu har jag fixat mig och ätit frukost, så nu ör jag redo för dagen! Ska sticka iväg till bussen nu.




Åland.

Idag har jag jobbat och åkt till Åland med mormor, Ove och Jessica. Det var en riktigt trevlig resa! Tackar så mycket för allt. Blev bjuden på allt, eftersom jag var "taxi". Mat, dricka, Parfym, två plattor öl och en limpa cigg och mycket skratt.
















Lovely.

Heeej! Har jobbat hela helgen så det har varit dåligt med uppdatering! Sorry.. that's life.



Jag har iallfall en överaskning till min älskade sambo som för tillfället är på träning. Jag har varit så duktig, jag drog på mig förklädet och bakade kladdmuffins! Hoppas dom blir lyckade. Det visar sig men nu är dom i ungnen och jag ska dricka thé.




go kväll

Sitter hemma hos mina föräldrar och kollar på se upp för dårarna, jättemysigt! Väntar på att Tim ska komma :)

En gammal bild på mig och Tim.


lugn helg.

Jobbar i helgen så det bli en lugn helg. Åker till Norrtälje snart för att möta upp mamma så åker vi till Bergshamra!


Hej alla mina gullvippor!

Sitter just nu och försöker mig på det här med iTunes och appar! Får hjälp av Victor som försöker förklara via SMS :) haha! Det ska nog gå bra det här... eller så går det inte alls och då slänger jag ut datorn från balkongen! Så önska mig lycka till! 


god natt

Kom hem för typ en timma sen. Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tittar samtidigt på

Austin Powers in goldmember..


God natt!


film

Har inget att skriva om igentligen :) Just nu sitter jag och Tim och kollar på Prison Break! Ska laga mat snart och sen göra mig klar för jobbet.



Ta mig till sol och värme! En utomlandsresa skulle vara perfekt..


help me.




Svar!

Therese om Det gillar vi!:
Ex?? Är de redan slut mellan dom?
IP: 87.96.216.182


Svar: Ingen aning?! :D är inte så insatt i kungafamiljen:)

fucking crazy.

Kom nyss hem. Är gööööö trött! Jobbade över till 19.30.. och är sååå fucking hungrig, så bråka inte med mig :) haha.

Måste bara berätta om den ROLIGASTE idag! Haha..! Jag tog 07.15 bussen till Norrtälje. Och på nussen sitter det en ca 30 årig kille. Lite "lodig", fettigt hår, rätt mullig/stor.. haha, vid flygis skulle han gå av. Bara det att hans tröja hade åkt upp och byxorna åkt ner! Håll i er, här kommer det! Han hade under sina jäkla byxor.. hahaha! Ett par siden, leopard färgade STRINGKALSONGER! Hahaha..! Fattar ni om jag dog eller!?! Jag blev så jäkla chockad, satt med öppen mun och bara glodde. Nästa reaktion var ju skrattanfallet! Ah, ni kan ju tänka mig vilken sitts jag var i..! hahah!


Morning!

Sitter här hemma och äter frukost framför Vakna med the voice! Ska snart gå till bussen.. Vi hörs sen..!


Klar!

Som ni kommer att se så har vi inte fått ordning riktigt på lägenheten.. Lite kvar att göra! (köpa)














Tänkte börja titta på The back-up plan nu. Var städnignen Godkänd? :)

Storstädning!


Det gillar vi!

Idag när jag strosade runt i Norrtälje, kom det fram en gullig dam till mig. Hon sa:
Hej, ursäkta mig?! (jag svarade som vanligt övertrevligt, hej?!).. Jag måste bara säga att gud vad du är söt! (hehe, tack!).. Vet du vem du är lik? (öhh, nej?).. du är så lik prins Carl Philips ex, Sofia! (jasså?! hehe, tack). Ta hand om dig!

Inte för att jag själv tycker att jag är lik henne, men det roliga var att man blir ju så glad när någon kommer fram sådär och säger något snällt, det gillar vi! eller hur?

Mer positiva komentarer till alla! Dem negativa kan vi hålla för oss själva..! En dålig dag kan vända genom ett enkelt Hej bara.. tänk på de :)




Hockey

Gud vad mycket jag har gjort idag :) Kom nyss hem från hockeyhallen, Rimbo  hade träningsmatch mot Mälarhöjden (tror jag?!).. Nu ska jag, Matilda och Tim kolla på Big Stan, en komedi. Så jag hoppas den är bra.








Nummer 21 är min älskling :)

Riala- Uppsala kurd





Familjen åkte iväg till Riala för att se Riala- Uppsala Kurd spela. (Nummer 10 är min bror Jonnie)..

Dock förlorade dom med 1-3.. det roliga att titta på matchen var Dennis komentarer till andra laget:

* Håll käften för fan, jävla tjockis!! (till målvakten)
* Kom igen nu, så här ska det se ut! Nu börjar festen!
* Men för fan, håll käften, eller ska jag stoppa in en banan i käften på dig? (Till motståndaren)

plockat svamp.

Imorse drog jag, mamma och pappa ut med mopparna i skogen för att plocka svamp! Vi hittade en hel del.  



















bergshamra

Ska snart åka till Bergshamra för att umgås med familjen! Äta kräftor och dricka vin :).. men först vänta på att Tilda fixat sig klar!!




NY DESIGN

Jag sitter här och funderar på en ny design?! Men då kommer det STORA problemet.. Ida kan ju inte göra en!

Så snälla Tilda/Kajsa.. Gör en till mig så lovar jag att vara snäll ända fram till julafton :)


En ny favorit.


hela jag är slut..

Helt slut och ändå bara jobbat fyra timmar! Dags att ta sig i kragen och göra någon nytta här.. Måste tvätta men jag vågar inte gå ner i kallaren så kanske blir så att vi lämnar tvätten till Tims mamma :)
Vi skulle sola när jag kom hem men nu ligger "lillen" och sover.. inte lätt att vara vuxen och jobba, plus tränig! Ska försöka väcka honom!



Efter att jag gjort allt som ska göras här så ska jag åka till Norrtälje igen för att möta upp Sara. Vi ska handla inför kvällen, då vi ska gotta oss med Langos.

Kärleken övervinner allt!


Slutar andas snart..



Jag önskar att jag aldrig behövde tvivla! Det gjorde jag inte heller.. men nu vet jag inte vad jag ska tro?!
Vad är meningen med mitt liv? Jag orkar inte leva så här..
När jag säger att jag älskar dig så är det inga tomma ord, utan något stort som jag håller hårt om mitt hjärta!
Du vet hur jag mår, du vet vem jag älskar, du vet allt om mig. Utan dig.. jag vet inte, jag kvävs i tårar! Kan inte tänka mig ett liv utan dig.
Allt är så tomt just nu, jag känner att jag vilken sekund som helst skulle kunna sluta andas. Jag orkar inte vara osäker på mitt liv!
Jag vet vad jag vill och blir så krossad av att inte veta vad du vill?! Jag trode jag hade gått igenom det värsta i mitt liv, men det är långt ifrån det värsta. Jag går ständigt och undrar på Varför, varför just jag!
Utan min andra halva, Du.. Skulle jag aldrig bli hel igen. Jag hoppas och ber till Gud att du förstår vad vi har tillsammans.
Jag älskar dig!

God morgon.

Nu ska jag åka till jobbet och Matilda ska till skolan! Vi hörs senare.. LOVE




Hockey.

Rimbo IF - Uppsala Junior... Nu ska jag, Tilda och Marie kolla på hockey!


cooler than me






she's cooler than me -> www.enmatildas.blogg.se

God morgon.



Ska snart kila iväg till bussen, jobbar 8-17 idag! Hoppas det händer något kul ikväll. Känner att jag behöver det
;)

Hur ser eran dag/kväll ut?


Jag är trots allt en bondes dotter.

Idag åkte jag och Matilda till ladugården för att hjälpa pappa, farbror björn och farfar. Vi hjälpte dom att rulla balar.. tror det stavas så, det är iallfall vita, stora, runda bollar :D Då fick man visa sin "bondstyrka", haha..!






Gulligt.

Här är min lillebror Martin och jag när vi var små och gulliga..!


Bara så ni vet!

För det första är jag sjuk.
För det andra har jag både min Iphoneladdare & Laptop i Bergshamra.
För det tredje var ju jag och tim i Stan igår, tog en sväg i gallerian. Vi gick in på Gate One, ni vet där Stefan Grantorp jobbar. Och då såg jag att dom hade min kära klocka där.. den kostade nästan 4 000 kronor!..




Hockey

Kom nyss hem. Jag, mamma, Tila, Kajsa & Martin var och kollade på Rimbo IF hckeymatchräning, kallt men ganska kul. Slutade dock 3-5 till Märsta. Tur att det bara var träningsmatch :)
Imorgon ska man jobba igen, börjar 07.00 så det bli till att gå upp tidigt. Efter jobbet ska jag vidare till SÖS, prata med min psykolog... Kanske blir lite shopping, får se!?!

Bilder kommer upp sen.. Ska kolla film nu med Tim!


LOVE.


Bye babe.

Nu ska jag iväg och hämta upp Sara & Linnéa. Vi ska till Ica och handla och sen får vi se vart vi drar, blir nog hem till Sara :)


Morgon.

Har vaknat flera gånger denna blåsiga morgon. En gång var för att Tim låg och skrattade i mitt öra! (Han gör så i sömnen) Gullegris..

Kom just på att jag glömde lägga upp foton på mina nya UGGS, så dom ska ni få se!

Idag ska Tim iväg och spela golf, funderar på att följa med för det var faktiskt kul att spela, eller jag provade ju bara att slå sisst men det var kul! Fast frågan är om man vill stå där när det blåser så, plus att det säkert kommer att börja regna?! Blir kanske så att jag är hemma och städar upp här och kanske åker och handlar..!










nytt.

Käkade lunch med Sara & Linnéa idag, vi tog en sväng på stan. Hittade ett najs halsband till mig och ett till Tim som en liten present. Alltid bra med presenter och överaskningar i ett förhållande :) Nu ska vi åka till Bergshamra!


Kors- Hjärtan-Bling