Jag måste


Jag bara måste göra något med mitt hår! Jag tycker det är så jäkla fult. Jag ska ju färga idag, men sen då.. jag vill göra något mer men jag vågar inte!?! TYPISKT!

Nu ska jag snabbt äta frukost och dra ner till tvättisen.
Dåligt kvalite på bilderna, men de är vad jag köpte igår.


god förmiddag

Skönt att äntligen få sova ut. Men nu sitter jag här hemma i morgonrocken och koppen i handen, jag måste börja göra mig iordning. För det första har jag tvättstugan kl 11.00 och efter att jag slängt in första maskinen ska jag ner till salongen och färga mitt hår.

När jag kommer hem sen, ska jag visa vad jag fick med mig igår efter min lilla shoppingrunda.


Tjo bre..

Yes, i know. Jag är sämst på att uppdatera! Men om jag bestämmer mig för att jag ska blogga mer så ställer jag sådana krav på mig själv. Jag känner en så jäkla stor press, därför mina kära så kommer jag bara att blogga när jag känner och har tid för de.

Idag har jag iaf jobbat. Mamma och mormor bjöd ut mig på lunch, så vi åt en jättefräsig fisk och skaldjursgryta. Tummen upp för den. (kunde dock ha varit lite mer skaldjur i den)
På bussen hem satt jag och irriterade mig på fjortisarna längs bak som satt och sjöng till han Sebasitan kran eller va han heter. Mobilen på högsta volym. Fan så störande :) haha... Men alla har vi väl varit sånna. // Jag tänker absolut inte på mig och Sara Nyquist ;).. haha! Vi hade våra dagar vi med.//

Väl hemma var det bara att ställa "kärringen vid spisen", eftersom min sambo"sov" och spelade dataspel. Det vart en klassisk Fajitas. Efter den goda middagen drog jag och Tim ner till gymmet och jag ska säga det.. JAG kommer aldrig äta innan träningen igen. Jag höll serriöst på att spy upp allt.  

På tal om ingenting så såg jag två rådjur idag. Dom stod preciiiis utan för jobbets köksfönster, där jag har slängt up MASSA äpplen. Jag smög som en mus och drog upp mobilen och filmade. Jag kännde mig som en riktig dektektiv som filmade åt animales planets... kanske inte preciiis så men typ :D

På tal om en annan sak med så SPOTTAR jag på denna vinter.. Helst så kan ju sommaren få komma!


-Syster Tilda & jag, Turkiet 2010-

WAKA WAKA

Sitter just nu i Bergshamra. Jag och Tim åkte hit igår för att käka middag och ha en mysig kväll med familjen. Jag och mamma unnade oss öl och ölkorv, riktigt gott faktiskt.

Ikväll ska jag hem till min kära vän Anna Höijer. Hon fyllde år igår så vi är några stycken som firar henne idag :D Ska bli sååå kul! 

Vi ses i dimman...


tvätt

Vi har tre stora tvätthögar hemma. En vit, mörk och röd! Och eftersom jag inte alltid är så smart så bokade jag ju tvättstugan lite fel. Men som tur är har Frudd en tvättmaskin hemma som jag nu lånar.

Nu ska jag hem och fräsa till mig lite medans tvätten är igång... see yah!


Lunchen med mamma, mormor & Ove

eftersom jag slutade 11.00 idag så passade jag på att äta lunch med detta gäng :) .. mormor betalar! haha, de är bara tacka och ta emot. Tackar så mycker mormor!


Mormor, Ove & mammaMammaJag tycker att ni läsare får bli bättre på att komentera! :D

ut med julen in med.. ?


Det är alltid lika roligt när julen närmar sig och man får pynta och klä granen. Men f*n så skönt det är att få slänga ut den sen. Som idag! nu är julen ute från lägenheten. Granen fick ställas på balkongen, har ingen som helst aning om vart man slänger en gran?! Någon som vet?
man måste göra val här i livet

Ja.. istället för att ge upp på löpbandet idag så "powerwalka" / sprang jag i 30 minuter. Jag är riktigt nöjd faktiskt, eftersom jag är helt otränad. Dessutom körde jag vidare på maskinerna efter de.När tim tog fram chipsen, gick jag och gjorde ordning mjölk med flingor.

 - Gud vad du är duktig Ida!
 - Tack så mycket Ida...


gym

Hörs efter gymmet!


COMEBACKHere it comes! Mitt först inlägg på länge. Jag försöker att intala mig själv att jag ska börja blogga mer aktivt. Men nu blir det ett kort inlägg. Har lite att stå i :) 
Idag så har jag som vanligt jobbat. Efter de mötte jag upp min lillasyster Matilda så drog vi till gymmet och som lite avslappning solade vi solarium.


Ny design!

Hej på er alla!
Det är nu alltså Kajsa (Idas syster) som skriver! Det är jag som har gjort denna design, Snyygg va?! Inte riktigt nöjd blev jag, men den duger! Vad tycker ni?:D Hoppas ni, och såklart Ida gillar den!

Kolla gärna in min blogg
- www.liitefinare.blogg.se