Matilda gästbloggar.



Hej, bästa syster här!

Idag åkte jag in till Norrtälje för att möta upp Ida, efter att hon slutat jobba. Vi gick direkt till Åhlens för att köpa hårfärg till mig, som Ida ska smacka på i mitt hår. (redan gjort) Fint vart det...!

Väl hemma hos henne åt vi en supergod lunch (rekomenderas av Anna Skipper), Baguette med kyckling/curryröra + grönsaker.

Vi har kollat på alla Big Brother avsnitten, druckit kaffe.. och såklart GYMMAT! Vi var helt slut när vi kom hem där ifrån. Fan va vi körde hårt!!!
Till middag gjorde jag korv med stuvade makaronen till Tim, medans Ida tillagade Tacos till oss.

Nu ligger vi som två döda åsnor i soffan och kollar på Spårlöst. Jag ska snart slänga på mig en ansiktsmask och njuta av kvällen och min ledighet.

Imorgon ska jag och Ida upp kl 07.00 eftersom att Ida tydligen har bokat tvättstugan. (Hon vågar inte gå ner i källaren själv, så jag måste offra min sovmorgon), sendan ska vi äta våffelfrukost och där efter dra oss till Stockholm för shopping!


Tack för mig! PEACE OUT.


Ida & jag ♥

Beställa ?

Just nu vill jag beställa så mycket kläder. Hittade en jättefin klänning på nelly.se. Dock kostar den 699 :- och jag ska ju till Sthlm imorgon med Matilda så ska kolla om jag hittar något där. Annars beställer jag den. Jag beställde två bikini i lördags med, från H&M.


H&M

Dept - Sand Dress
Nelly.se



Killar gillar ju överraskningar, så jag tänkte beställa hem det här söta nattlinnet som ska med när vi åker till Turkiet. Om Tim inte läser detta nu så blir det en surprise !


dalala.se

Söndag



Hej alla glada söndagsmänniskor.

Jag har tagit tag i att rensa mina lådor fulla med papper och en massa onödigt.
Mamma, morfar, Kajsa och Matilda var här nyss. Jag skulle klippa morfar så då passade det bra att dom hälsade på, dom hade även stannat till på ICA Rimbo och handlat Smaskigt winerbröd :)

Nu ska jag fortsätta med mitt rensande, booooooring! men det måste göras.. Tim kommer hem snart med, så då kanske vi drar och tränar?!


Tjaoo!


Klart



Resan är bokad!

Jag, Tim, Marie, Robin, Denice & Pontus åker till Alanya den 30 april..! Soft :P
Det kommer att bli galet och så skönt att få ligga på stranden med en drink i handen och en c i andra :D


Nu ska jag hämta upp Marie, för vi ska åka till Täby och förhoppningsvis shoppa loss!


Träna



Nu ska jag, Matilda och Tim ner till Friskis och TRÄNA! Go!!!

Hard.

Kom hem för ett tag sedan. Har jobbat, solat och nu tvättar jag och väntar på att min älskade Tim ska komma hem. Vi ska åka iväg och handla inför hans kalas i kväll :D Han fyllde 22 år igår. Så han ska få gäster!

Ska försöka hinna med att träna idag med.. får se om jag får en lucka över !


KAOS

kl. 05.00 går jag upp. Kollar busstrafiken och ALLA bussar är inställda! Då var det bara att ringa taxi, bara det att det inte finns någon först 09.00 och jag börjar 07.00. Finns ju inte så mycket att göra.

Min morgon har varit koas, så som många andra! Men det går ju inte att sura för de. Upp med humöret, även om det motstår mig just nu... Jävla, skit, fucking, jävels busstrafik och VÄDER!




Igår.. När humöret var lite bättre!

Hårfärg

Jag tror jag har ångrat min hårfärg, så närmare sommaren kommer jag nog färga något i stilen som Lauren Conrad har på bilderna! Älskar hennes hårfärg..

 

Smart Stiiig!

Jag skulle koka ägg idag till lunch. Och när äggen kokat klart så skulle jag ta upp äggen ur det kokade vattnet. Vanligt vis så häller man ju ut vattnet först. Men det tänkte inte jag på, så jag stoppar ner mina fingrar i det kokade vattnet!!!! AJ!

- Smart!

- De vet du Stig!


konstig känsla

Jag vet inte varför jag känner så här?! Har en känsla av nervositet, rädsla, förvirrad, att någonting är fel. Jag blir så frustrerad av att inte veta varför jag känner så här. Men tiden visar väl de?!

Har bokat in ett nytt möte med min psykolog, så ska dit nästa vecka. Det är skönt att prata av sig med någon man inte känner, man har förtroende för, som är profesionell och som ger en bra respons. Hon jag går hos är absolut den bästa jag har gått till. Hon pushar, gör en stark och får en att känna sig hel, jag får ny energi av att prata med henne. Och just nu känner jag ätt jag behöver de.




lunch med mammi


I väntans tider på att Tim kommer hem så lägger jag upp ett inlägg. Jobbade kort dag idag, så när jag slutade gick jag till mammas jobb för att äta lunch med henne. Kyckling, keso & sallad.  Supergott!


Mamma


Jag ska träna idag, var ju ett tag sedan. Eller en vecka, eftersom jag vairt sjuk. Är fortfarande inte frisk men jag måste träna. Hålla i gång liksom :)
När jag och Tim tränat ska vi fort hem för att se två efterlängtade filmer, Takers & The blind side. Dom ska tydligen vara jättebra. Så de hoppas jag, har stora förväntningar.


God morgon huvudvärken!

Ja, minst sagt huvudvärk + dunderförkyld. Jag har haft huvudvärk, förkyldning, ont i halsen och hosta sedan söndags. Men det börjar släppa lite nu.

Idag börjar jag jobba 18.00 så min dag kommer att vara en kura-sig-dag :D jag ska bara ta det lugnt och kolla på film. Ni får gärna slänga in en kommentar på något filmtips. Jag har laddat ner I rymden finns inga känslor. Jag hoppas den är bra?!



Gu' så jag älskar dig.

..IDA!


- Jamen tack du!

- Jag älskar dig med Ida!




Kan ni ha dagar då ni verkligen är nöjda över er själva. Att du kan kolla dig i spegeln och tänka; "Fy fan vad bra jag är", "Gud vad jag har varit duktig idag" eller bara "shit vilken brud" ?

Ofta ser vi bara de dåliga, eller så upplever jag de. Jag har många komplex över mig själv, därför ser jag oftast de negativa. Men så tänker jag så här! Fuck it..! Va dig själv och lev livet...
(ah, men gu' så skönt det skulle, om det ändå kunde vara så enkelt... I denna värld där idealen är att se ut som en barbie.)
Mina komplex är mitt problem, det är något jag jobbar med varje dag! Dom ska bort ur mitt liv, de är ett av mina många mål! Idag har jag min "älska-mig-själv-dagen-för-att-jag-är-den-jag-är". Jag gör vad jag vill och ingen ska stå i min väg. Let's Go.

Jag tycker att vi svenskar är så himla dåliga på att berömma oss själva och faktiskt kunna lyfta upp de positiva. Därför tänkte jag till er alla! Skaffa er en dag så ni bara älskar er själva och va lite själviska, ha en "älska-mig-själv-dagen-för-att-jag-är-den-jag-är".


LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!LOVE!





Jag fick en flaska i "huvet"...




Tja Tja!



Jag sitter här hemma efter att ha jobbat, käkat lunch med mamma och pappa, städat lägenheten.. Jag funderar på om jag ska beställa hem kläder. Jag hittade ju så mycket fina klänningar igår. Hm, svårt val.

Jag har ju börjat träna nu (HÅRT). Förut tränade jag när jag kände för de, men nu är det ändring på de. Runt tre gånger i veckan blir de. Dessutom äter jag mycket mer nyttigt, eller tänker på vad jag äter och inte alldeles för mycket. Men igår fikade jag med Ajla och då åt jag faktiskt en vanilj...? Vad fan heter dom nu då. Blackout! dom har en botten iaf, typ vanilj i mitten + grädde och därpå ett lock :) haha, förstår ni vad jag menar? Iallafall hade jag ÅNGEST hela dagen. Men man lever ju bara en gång :D Så, så stor deal var det ju inte! TRÄNA; TRÄNA!
.. Men nej då. För Ida har gått och blivigt sjuk. Men när jag blir frisk ska jag träna igen. Har faktiskt gått ner 1 kilo. En början iaf :)

Juste, i Fredags kom Jaqline, Jejje och Amelie hit till mig. På kvällen drog vi till Mobergs och trängdes bland allt folk som skulle se Daniel Adams. Han var skiiiiiiitbra! Vi stog längs fram och vart mosade, till och med att en vakt fick komma och hämta mig, dra ut mig för att jag hade så svårt att andas! Gaaaalet, men de va kul!


Daniel & jag, vi är goda vänner. Fast en mycket olika! Daniel kör hatt, jag kör löshår... men en sak har vi nog gemensamt... Lika långa!

Det finns lite jag vill ha!


Rare Fashion - Frill Bandeau DressRare Fashion - One Sleeve Dress

Vila - Tender DressAngeleye - Lace Dress

Elise Ryan - MeshdressAngeleye - Sleeveless Flower Dress

Elise Ryan - Chiffon Lace DressElise Ryan - Rihanna Dress

Only - Bowie Ex Tank TopVero Moda - Nati S/L Long Top

Vila - Jean Hood JacketOnly - Warm Faux Fur Waistcoat

Jeane Blush - Trini LeggingsJeane Blush - Agathe Leggings

Nelly  Shoes - Matsumoto 3Nelly  Shoes - Exclusive Matsumoto 3

Nelly  Shoes - All that bootSugarfree Shoes - Hilsa

Converse - All Star Leather B/W

Nu får jag inte lägga upp mer för Tim säger att matcherna har börjat för i helvete! :D