Foto av: Kajsa Engström. På bilden: Ida En...

img_2047 (MMS)

Foto av: Kajsa Engström. På bilden: Ida Engström


"LOOK" - schliiiiiten!

img_2046 (MMS)

"LOOK" - schliiiiiten!


Jaha, då hade man 5 besökare här.. En till...

img_2043 (MMS)

Jaha, då hade man 5 besökare här.. En till påväg. Häng-stället? Jag vaknade iallafall med dunderhuvudvärk och jag som skulle till läkaren idag igen. Ställde in de och även träffen med Denice. Saknar henne som bara den. Så vi ska ses nästa vecka istället! Så fort Tim kommer ska vi dra oss till mamma och pappa och äta "powerkakes".. Och imorgon ska jag jobba långpass, typ 11 timmar. Känns sådär men som sagt, pengar behövs alltid :) frågan är hur länge jag pallar?! Har starka symptom på stress (tappar asmycket hår), plus att jag lätt blir irriterad och nedstämd. Men tar man på sig för mycket jobb och uppgifter antar jag att jag  får skylla mig själv. I helgen är jag ledig så då ska jag verkligen unna mig själv. Jag och Sara ska ta ett (2,3,4?) glas vin på fredagen och på lördag ska jag shoppa. Mer uppdatering ikv. Ska be Kajsa göra klart min design så den kommer upp också :)... Tjo!


Ute och går! Sköönt, sen kommer jag sova g...

img_2031 (MMS)

Ute och går! Sköönt, sen kommer jag sova gott :)


IDOL! ... Håll koll, för snart kommer nya ...

img_2025 (MMS)

IDOL! ... Håll koll, för snart kommer nya designen som min lillasyster Kajsa skapat! Check!


Tjo bre mannen! Är på väg till Rimbo. Min ...

img_2022 (MMS)

Tjo bre mannen! Är på väg till Rimbo. Min snälla pappa kör mig dit.. Så nu ska jag hem till Tims föräldrar och fika! Fick två linnen idag av mamma o pappa, enkla baslinnen. Alltid bra att ha :) Imorgon ska jag träffa Sara, de var ett tag  sen så det ska bli kuuuul. Höres hörrni :)


God morgon alla glada! Dags att åka till j...

img_2016 (MMS)

God morgon alla glada! Dags att åka till jobbet. Skulle egentligen vara ledig idag men det var kort om personal så då ställer man ju såklart upp! See yah..


Nu har jag vinkat av mamma och pappa :)

img_1968 (MMS)

Nu har jag vinkat av mamma och pappa :)


Min söta syster Tilda verkar bo hos mig :P...

img_1967 (MMS)

Min söta syster Tilda verkar bo hos mig :P just nu uppträder hon till One Direction och posar med sin (mammas?)  nya iPhone 4.  Klockan 12.30 kör jag mamma och pappa till Arlanda. Så jäkla avis, dom drar iväg till London! Sen ikväll blir det grillning och myskväll. Jag jobbar i helgen så för mig blir det soft :) tjaaao!


SAKNAR ♥♥Denice Griberg♥Linnea Johansson♥Marie Axelsson♥


Jag har alltid varit SÄMST på engelska.. I...

img_1961 (MMS)

Jag har alltid varit SÄMST på engelska.. Idag messade jag pappa och fick svaret att vi skulle äta powerkakes :) haha... Jag mår fortfarande dålig, så jag fortsätter att knapra Ipren och lite kaffe på de! " God jul på er " som pappa sa nyss när han la på luren..


Hej hej! Tim här på Idas blogg. Gör ett in...

img_1543 (MMS)

Hej hej! Tim här på Idas blogg. Gör ett inlägg åt henne :) hon ligger här i soffan och är sjuk! Så jag tänkte ta hand om henne! Åker nog och köper lite bra medicin, godis, chips och cola.. Haha! Tja!


Sitter och kollar på Bonde söker fru! Haha...

img_1958 (MMS)

Sitter och kollar på Bonde söker fru! Haha, så jäkla kul. Men jag tycker det är så jobbigt att  dejterna. Stackars dom alltså, så nervösa! Men det är ju underhållande.. Själv är man ju bonddotter :) stolt en också! De ni... Haha!


Fish and strips!

img_1942 (MMS)

Fish and strips!


Haha! Jag dör... Jag sa ju förut att jag b...

img_1940 (MMS)

Haha! Jag dör... Jag sa ju förut att jag bara hade standardkanalerna. Min granne var ute i porten så jag gick ut och pratade med honom och berättade att jag hade sämsta kanalerna och var skitsur för de :P så den snälla farbrorn kom in till mig för att kolla om allt var inkopplat rätt, vilket de var. Felet var att jag hade satt in boxerkortet åt fel håll, så nu har jag typ ALLA kanaler igen! Vilken enkelt fel som var så stort och jobbigt.. Så jäkla typiskt mig :)... Tilda är här hos mig nu. Hon lagar någon "engelsk mat", fish and strips?!? Det ska tydligen vara gott? Hon över sig inför flytten till London. Hon har bestämt sig för att bli utbytesstudent sista året på gymnasiet och sedan flytta dit. Och jag har en liten aning om hur denna iden kom fram.. Harry Style är nog den skyldige! ;P


Har jag blivit lurad nu igen? Eller är det...

img_1938 (MMS)

Har jag blivit lurad nu igen? Eller är detta bra? Haha.. Det visar sig! Mobilt bredband, 16 Mbit/s obegränsat, 24 månader - 229 kr/ månad. 3 månader gratis etc. Aja, jag har iallafall 14 dagar på mig ifall att jag ångrar mig! Jag är sån som går på allt verkligen. Jag orkar liksom aldrig ta diskussionen med försäljaren, sen så kan jag bara inte vara otrevlig. Jag HOPPAS fan det här är bra nu!!


God morgon! Idag ringde alarmet 05.30. ZzZ...

img_1937 (MMS)

God morgon! Idag ringde alarmet 05.30. ZzZzZzzz! Shit vad tidigt. Men det var bara att kliva upp och ta sig till jobbet, ganska skönt ändå för jag slutar 11.00. Då ska jag till mitt nys hem, hämta bankdosan och sen till mammas jobb och fixa lite + käka lunch med henne. Jag vill bara få ordning i lägenheten nu! Upp med hyllor och tavlor etc. Fixa internet och flera kanaler på tv:n, har ju bara 1,2,4, Bolibompa och Kunskapskanalen?!?! Haha... NI har väl inte glömt att självaste JAG har namnsdag idag ;P (Ida)... Seeeeeee you!


Är ute i skogen och plockar svamp med mamm...

img_1934 (MMS)

Är ute i skogen och plockar svamp med mamma! Skönt att skaka av sig ilskan mot telenor :p


Kafferast på jobbet! Väntar på att mina kä...

img_1925 (MMS)

Kafferast på jobbet! Väntar på att mina käraste kollegor ska komma, vi har möte kl 13.00. Spännande! Och jag har bakat en äppelkaka, hoppas den ska smaka.  Så jäkla kul att jag kan blogga från mobilen nu :) Mandy visade mig igår hur man gjorde. Så nu blir det förhoppningsvis lite bättre uppdatering.  Pappa ska ringa till Telenor idag och skriva över telefonen på mig, det är nämnligen pappa som står för den just nu. Och då ska han även ändra lite kostnader etc + kräva en ny telefon. Tror jag ska välja iPhone 4 eller HTC ? Vilken tycker ni? :P tipsa gärna!


Testing från iPhone!

img_1900 (MMS)

Testing från iPhone!