Längtan

Har kollar lite snabbt på Modegallerian.se hemsida. Det finns hur mycket som helst som jag vill beställa hem. Man längtar mer till sommaren, kunna ha alla fina klänningar, tunikor... ALLA FINA SKOR! Håller tummarna för sommaren!

Jag & Tim ska ut och gå sen.. det gäller att hålla sig i form :).. sommaren kan vara här när som helst:D Men först ska vi äta! See you..!

 


So tired !

Jag sov ca 1 timma i natt!!! Helt sjukt, jag var trött när vi la oss men sen så började jag typ oroa mig för något?! en skum kännsla som gjorde att jag inte somnade. Jag skulle upp vid 06.00 för bussen går typ 07.00. Men somnade vid 05.00... Kul, sen jobba på de! Plus att Tim satte sig upp i sömnen IGEN ! ca 3 gånger på en timma.. älskling, vad drömmer du :P

Jag & Matilda tog en lång promenad idag, vilket var jätteskönt. Sen gjorde vi smoothie, en med jordgubb & Yoghurt, och en med jordgubb, blåbär, yoghurt, krossade mandlar. Nyttigt och gott!
















Nu ska jag sortera tvätt med min svägerska Jennie!


Enmatildas.blogg.se

Matilda har gjort om min design! Vad tycks?






Jag och Tim har tippat idag.. Hoppas vi vinner ;)
(pappa och Tim jobbar in och tittar på någon konstig kille :D)

Hej

Jag och Tim var ju som sagt i Norrtälje idag. Vi var och kollade på bla. TV, Laptop, belysning, soffa, utemöbler.. Ja, lite allt möjligt. Vi vill typ ha allt :) Men vi vågar inte köpa allt för mycket i och med att vi inte har lägenheten ännu.. men så fort vi får den så ska kortet dras hett :D
Vi tog en fika på Cafe hörnan, rätt mysigt där.. men jag skulle vilja prova på Subway! Har någon provat de? Är det bra där?



Hey

Ska åka hem till Tim nu. Sedan jobba! Så blir inge mer inlägg idag..! Have a nice day :)

THE HAUNTING IN CONNECTICUT

Sitter hemma med Tim, Martin, Sarah. Matilda & Kajsa, vi skulle se en film som vi hyrt. Vi såg max 30 min sedan STÄNGDE vi av filmen! Alla satt under täcket, gömda bakom kuddar.. Eller som Sara gjorde, låg bakom Martin och grinade av skräck!

WARNING! Se inte filmen!



SLÄCK ALLA LJUS!

SLÄCK ALLA LJUS! 20.30-21.30


Matilda gästbloggar.



Hej, Ida är lite för lat för att blogga just nu, och vem ställer inte upp på att göra det åt henne? Jo hennes söta lillasyster. Idag har hon jobbat och sen när hon kom hem ifrån jobbet hade Tim och jag gjort mat, pommes och kyckling!
Efter maten åkte vi och och hyrde två filmer, kommer inte ihåg namnen på dem. Så ikväll blir det godsaker och film:)
have it nice/ www.enmatildas.blogg.se

Ost, kex & vin

Jag och Tim har haft en jättemysig dag på IKEA. Vi hittade massor av fina saker till lägenheten, men mer har vi att köpa. Men idag fick vi inte plats för fler saker :) Vi käkade lunch där, grillad kycklingfile, det var verkligen jätte gott.

Nu är vi hemma hos mina föräldrar och fortsätter den mysiga dagen eller kvällen som det nu är:)
Imorgon ska jag jobba så det får inte bli allt för sent ikväll.

Vad ska ni göra ikväll?











God morgon

Tim väckte mg för en timma sedan, han kan ju inte vara tyst när hon kommer hem från jobbet. Slänger plånboken på bordet, smäller i dörren, på med tv:n :P haha...! Så kan det vara, men det gjorde inte mig något. Vi ska ju till IKEA idag så det var bra att jag kom upp.
Nu ska jag göra en kopp te och gå ut och sätta mig. Känner att jag behöver lite frisk luft.

Om ni har några bra förslag på hemsidor som har soffor/ inredning så år ni gärna dela med er av det :) Tack!

Want

Jag vill till PEACE & LOVE i år. Ska du?

Happy-Day

Jag och Tim har redan börjar titta ut möbler och inredning till lägenheten :) Imorgon kanske vi ska till IKEA..! Jag längtar tills inflyttningen. I'M SO HAPPY!




LÄGENHETEN ÄR MIN




JAG FICK LÄGENHETEN!
Fattar ni hur glad jag är...!
Nu blir det att åka till IKEA och köpa massor av fina saker.

WOOOHO!!!


Till kvällen

Är jättetrött idag så jag orkar inte skriva så mycket. Jag drar en kort vals :) Har jobbar, kollat på lägenheten med älsklingen, ätit, tränat och nu kollar på tv och dricker kaffe så jag piggnar på mig lite :D
Imorgon är jag ledig på dagen så ska tvätta och njuta av dagen. Sova ut om jag kan..
Glöm inte att det är våffeldagen imorgon :D


Vad gör ni i kväll? :D LOVE


Håll tummarna!

Idag har jag och Tim kollat på lägenheten! Fatta om vi får den, gud vad skönt det skulle bli. Jag ska ringa mäklaren på fredag och då får vi veta om vi får den. Då bli jag granne med min barndomskompis med, dt skulle ju vara skitkul http://itssaraslife.blogg.se/. Sen så bor Viktor i dörren brevid, då har Tim en kompis att glo fotboll med kanske;P.

  HÅLL ALLA TUMMARNA FÖR OSS!


Vardag igen

Helgen gick fort.. Tråkigt men sant! Jag kan ju börja berätta från fredag. Då var jag bara hemma med Tim och tog det lugnt. mös framför tv:n  :)
Lördag, vaknade jag vid typ 08.00.. Typiskt när man är ledig :S men så är det väl tydligen när man kommer in i arbetslivet! Min mormors sambo fylle 65 år och vi var där och firade honom, jättegod mat och god dricka. När presenterna var öppnade så drog jag, Jennie & Jonnie hem till dom i Kallhäll. Förfestade, mötte upp Therese vid tågen och väntade på att Vicktor och Cissi skulle komma. Sedan vidare in till stan. Jag hade verkligen sett fram emot att gå på Grodan, ett ställe där ryktet är att det ska vara hur kul som helst. Men när vi kom fram dit så, ah jag skojar inte, KÖN var ju inte att tänka på enligt vissa :P Jag ville iof stå i den, väven om det skulle ta en timma. Mendet ville inte dom andra så vi gick till..?! Typ Harry?! Kom inte ihåg vad det hette. Men det var mer än skittråkigt där. Bara massa konstiga människor, plus att det var ett rock ställe, vilket jag inte uppsakttar! Jag vill ha R&B.. Vi tog iaf en cider och sen drog vi där ifrån. Då sa jag att vi skulle gå tillbaka till Grodan men nej igen.. Vi hamnade på Viper room. Herre gud!!! Människorna?? Okej, jag har inget emot "mörka", men det var typ bara slimmiga turkar där. Skitäckligt! Så gillar ni de och billig dricka så vet ni vart ni ska gå ut. Jag går iaf aldrig dit mer dit, ett typiskt B ställe. Så kan det va men vi hade faktiskt kul ändå, dansad hela natten lång, eller ja.. till 03!, men nästa gång ska jag bara till Grodan :)
söndagen låg vi bara och slappade, åkte hem till mamma & pappa och åt en god middag. JUSTE! vi såg på New Moon!!!! Jag döööör.. alltså, de är dom bästa filmerna jag någonsin tittat på, helt sjukt! Edward! Vilken man..! Längtar tills trean kommer ut.








Idag så har jag jobbat och när jag kom hem till Rimbo så drog jag och Tim ut på en springtur! Skönt men sjukt jobbigt. De är inte lätt att vara otränad och hänga på en som spelat hockey hela sitt liv, men jag klarade de. Duktig jag är!

Nu är vi nyduschade och myskläderna på, så nu tänker jag inte göra ett dugg mer. Bara kolla på tv :)



Det skulle vara roligt att veta vilka som läser min blogg. Så ta er mod att skriva ett hej :)

Puss & Kram


God Morning


Kvällen

Sitter hemma och kollar på Let's Dance med Tim, mamma & Kajsa. Jag har aldrig tittat på det förut så hänger inte riktigt med men Willy är ju bara så taktlös:D haha, det är ju bara för kul! Och såklart är det mysigt att vara med familjen! Vad gör ni ikväll?
Imorgon ska vi till mormor & Ove och "fira" Ove, för att han har gått i pension. Så det bli förhoppningsvis god mat och "lite" dricka till ;) Efter de ska jag, Jennie & Jonnie åka hem till dom i stan för att festa vidare. Kommer bli skitkul. Har ni något tips på vart man kan gå ut och ha kul?


New Make up







MAXFACTOR COLOUR adapt. ISADORA MEDIUM BEIGE MIST. EYE LINER by H&M CHOCOLATE


Någon skrek FREDAG!

Då var vi där igen! Härliga fredag. Jag har inte betämt mig än vad jag ska göra idag?! Får se vad dagen kan bjuda på.
Men leta efter mina skor som har försvunnit helt plötsligt ska jag leta efter idag, eller en av varje har försvunnit. Kul, vi som har en hel del skor här hemma och en hel del vindar där dom kan ligga och gömma sig. Men vill jag ha dom får jag ta mig tid att leta! 



 
 


solig dag

Gick upp 05.30 på min lediga dag! Mamma skulle till Mora idag så jag var tvungen att köra in henne till Norrtälje. Men det gjorde jag så gärna.
klockan 09.00 väckte Sara mig :) vi skulle gå ut och gå, så hon, Ewelinn, Pia, jag och Matilda gick "runt byn" som vi kallar de! Jätteskönt, det är ju en solig dag idag men ganska kallt när det blåser.

Åkte även hem till sara och ungicks lite :) Och nu är jag hemma och försöer få tag på någon som jobbar på Roslagsbostäder men dom har stängt :S Jag har fått erbjudande på en lägenhet. Så det ska bli spännade och se om det kan vara något.



Gullungen <3







hm...?!


Efterlängtade bilder från 5-6/3

Förfest hos Frudd (fredag)














Båten (lördag)


















Mobergs











Fler bilder finns på min andra kamera, men den är inte laddad så dom bilderna får vänta :)

Ska ut på kvällsturen

Efter en helg med lite festande så har jag lite att ta igen med träningen :) jag ska iallafall försöka bli serriös..! Wish me good luck.




Day

Kom nyss hem från jobbet och nu ska jag ta på min träningsskorna och ge mig ut på springtur med Kajsa. Det blir inte lika långt idag, för jag ska hinna med att duscha och fixa mig. Ska till Anna, hoppas pappa kör mig. Eller han måste :P 

Hörs sen! tjingling..  


to night

Vad tror ni jag har gjort idag då?.. Jobbat kanske?! Ah.
Var på möte idag med en handledare. Han var jättebra, gav oss assistenter råd och många bra ideer.
Jag och Tim har vart hemma hos mina föräldrar och vi hade en mysig middag med goda hambugare som min kära far tillagat :)

Vi kom nyss hem till mamma och pappa igen, vi har kollat på handboll i Norrtälje. Rimbo HK - Djurgården. Såklart vann Rimbo.

Jag hade väl tänk mig en soffkväll eller snart sova, är lite trött och ska jobba imorgon.
Får se vad som mer händer imorgon, blir nog att dricka lite vin med Anna.





Fit for fight

Igår var jag med Loka till vetrenären, det gick jättebra. Dom tog bort hela klon, så bara "pullpan" är kvar. Lillen är lindad med bandage, rosa med röda hjärtan på. Jättegulligt!



Idag har jag jobbat, igen.. Inget viktgt att skriva om det. Men just nu så har jag och Matilda kommit innanför dörren efter en lång springtur! Jag berömmer oss verkligen.. Nu jäklar ska jag börja seriöst, var det ett tag men så bara la jag av:S Not so good?!



 


Mixen

Hej snyggingar!

Idag har jag jobbat.. ovanligt?! NOT.
Tim & jag åkte och tippade idag, så förhoppningsvis vinner vi lite pengar :)
Vi har kollat lite resor, som vi vill åka till i sommar. Eller efter sommaren.. hur najs som helst!
Mexiko är ett utav resemålen, men vi får se vad det kan bli.



Vi har tittat på massa fina bilder från förra året. Massa fina minen, som är vi var i Turkiet :)

Pappa ringde idag och frågade om jag kunde ta Loka (hunden) till vetrenären imorgon. Självklart, gullet har gjort illa tassen, eller ena klon är klyven :S så vi får se hur det går. Ska var där kl. 14.00 så då hinner jag ta en joggingtur innan. Plus att jag ska klippa pappsen. Skulle vilja sola med men om sagt, jag och planera dagen går inte så bra ihop. Jag tar dagen som den kommer, det brukar bli bäst så.
Nu ska jag "jobba" in tippet. Det ser bra ut..

See you


Gooos

Jag har absolut inte gjort någonting idag, förutom att njutit av solen och gosat med Tim :)






Program vi inte missar ikväll:

19:30 Halv åtta hos mig
20:00 Familjen Annorlunda
21:00 Spårlöst - de svåraste fall...


21:00 Svenska Hollywoodfruar


Sunshine



Hej alla underbara människor!
Gud vad glad jag bli när solen väcker en på morgonkvisten. Idag gick jag upp 08.00 fast jag är ledig hela dagen. Jag kom hem 23 igår och ändå så pigg, det ÄR solens förtjänst. Hur som helst så skjutsade jag mina systrar till skolan imorse, lämnade farfars bil som jag har lånat, jag till och med tankade bilen ;)
Jag och Matilda har en hel del kläder som vi lånar av varandra, så ibland får jag ta tag i kragen och gå upp och hämta ner mina från Matildas rum.. Idag var den nästan en hel IKEA påse, men lite var Tildas, så tvättat har jag gjort och så snäll som jag är så har jag lämnat kvar lite som Tilda ska få tvätta :) Jätteroligt Tilda?! (hon hatar att tvätta och att hjälpa till hemma överhuvudtaget:P) 

Pappa körde mig sedan till Norrtälje och där ifrån tog jag bussen till Rimbo, så nu sitter jag här och bloggar :) Tim ligger och "vilar", det betyder alltså att han kommer att sover tills kl. 18 kanske, om jag inte väcker honom vill säga!

UNDERBART väder hörrni! Verkligen, eller vad tycker ni?
Nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig i solen.
Vad ska ni hitta på en fin dag som denna?

Ha det bra alla gullisar Puss & Kram
Ps: Alla som läser min blogg är gullisar, ni andra är bara gulliga ;)


Ewélinn Veronica Nyqvist

Idag har jag varit på dop. Min kusin Sara & hennes sambo Robert har fått en dotter, Ewélinn Veronica Nyqvist som döptes idag. Det var jättefins och prästen var rolig:)

Sara hade gjort en smörgåstårta som var den godaste jag har ätit, bra gjort!
Mycket fina presenter, mycket trevligt folk, allt var bra och så himla fint..






Fyra generationer
Maj-Britt, Pia, Sara, Ewélinn


Små & unga



Jonnie, Martin & Jag


Pappa & Mamma


Min egna mysiga kväll

Alla verkar gå ut och dansa ikväll, eller ja?!.. inte jag! Jag sitter hemma ensam med mina två underbara hundar och kollar på melodifestivalen. Men det är mysigt.
Sanna ringde nyss, det var aslänge sen vi sågs, så det var ju synd att jag inte skulle ut ikväll. För då hade jag fått träffa henne, mitt gullhjärta:) Kanske ses nästa helg istället får jag hoppas på!

Min kamera verkar vara spårlöst borta, eller så har min gulliga lillasyster tagit med sig den till Täby. Har ifs min systemkamera här men där finns inte alla roliga bilder från förra helgen.
Ni kanske kan få en bild på hur mysigt jag har det här hemma:)


DÅLIG UPPDATERING?

JA?! Men jag har ju alltid mina undanflykter. Men nu är det så att förra helgen hade jag inte tid, var ute med vännerna osv. :) och nu i veckan har jag jobbat Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredan, Lördag och imorgon ska jag jobba.. Fullspäckat.. Så ni måste ju förstå att datan inte går i första hand!

Men nu har jag tid:) Just nu lagar jag mat till mig, Martin och simon.
Imorgan ska jag på dop, så det blir en lugn helg för mig, jag har köpt mig en påse godis som jag ska gotta mig med.

Bilder från förra helgen kommer senare, ska bara hitta kameran.. Nu ska jag hänga upp tvätten. Roligt en lördagkväll:P Yes!
 


update


Så nu har jag vart hemma ett tag och myst framför tv'n :) Med massa godis och snacks!
Nu ska jag dra hem till Tim, hoppas jag hinner updatera mera.

ps. det är matilda som skriver .. haha

här får Ida bara för hon är så dålig på att updatera !