Kill me!

Jag är döööötrött nu efter en lång dag på jobbet. Kom nyss hem så jag tänker vara fräck och inte uppdatera mer idag.

Jag säger god natt till er nu♥


Tidiga morgon!

God morgon.

Gick upp tidigt imorse, redan vid 05.40. Vaknade när Tim skulle åka till jobbet, sen kunde jag inte somna om. Så nu sitter jag här och kollar på VAKNA MED THE VOICE. Ska slänga i mig lite frukost nu. Sen pka till jobbet. Kommer att jobba över idag, eftersom vi ska in till stan på studentmottagning! Så vi hörs ikväll.

Puss ♥



Pappa är så jävla kung



Haha.. Pappa köpte en motorcykel idag när vi var i Uppsala. Grejen är den att han INTE har Mc-kort!! Så jävla klockrent! Goooo DADY!


Mamma ♥ Pappa

Dags att göra sig klar för..

Sängen! Jag vet, klockan är inte ens 22. Men jag sov ju inget/ eller dåligt inatt. Så jag är supertrött. Plus att jag har en lång dag framför mig imorgon. Jag och min brukare ska in till stan på studentmottagning. Ska bli riktigt kul, men jag hoppas jag får sova inatt så jag är pigg!!! Wooooop.


Nytt från Uppsala



Shoppingen gick bra, men hittade inte så mycket. Kan bero på att vi inte hade så mycket tid på oss. Men här är det jag köpte.

  • Conanas Top- VERO MODA- 159 :-
  • Leffi Necklace- VERO MODA- 159:-
  • Flat Sandal- NewYorker- 319:-












Uppsala

En snabb mobiluppdatering! Nu sticker jag iväg till Uppsala och shoppar med familjen. Skönt att solen är framme :) Vi hörs <3

Morning

Hej vänner!

...Stress, stress & stress. Jag tror jag är alldelses för stressad?! Det märks i olika "symptom". Inatt har jag inte kunnat sova, även fast jag var hur trött som helst när jag la mig. Så nu är jag jättetrött, har ingen frukostlust och känner mig fortfarande stressad! Jättejobbigt.

Men här har ni mig, vi hörs senare ♥






Big brother


Idag är det ännu en till som ska bli utröstad. Jag hoppas verkligen att Chrille får stanna! Han har ju blivit så mycket roligare nu när Gurkan har fått lämna huset. Så jag håller på Chrille. Där efter Simon...




 

Vad hände igår?

Jag har inget minne av gårdagen, helt bortblåst...Nej, skoja bara! Jag sitter här hemma och funderar på att dra och käka. Ska bara få tag på min andra hälft, Denice :) och få upp Tim ur sängen. Idag är det ju morsdag, så jag åker till mammsen sen och grattar henne. Jag ska krama och pussa på henne och säga hur mycket jag älskar henne. Min mamma betyder allt för mig och är min bästa vän. Hon är grym!

Igår var vi på Piren. Var fullt ös! Det är så mysigt nu när dom har uteserveringen öppen. Men fan vad jag och Denice fucka ur igår!! haha.. vi sket i allt och alla och bara körde på dansgolvet. Så jävla kul!
Mindre kul var ju när vi skulle få tag i taxi hem. Vad är det för jävla system? I en hel jävla timme fick vi sitta i duggregnet och vänta. Helt sjukt ju. Taxikillen sa typ att roslagstaxi hade två bilar ute på körning. Vad fan, de är ju löningshelg.. Aja, nu har har berättat lite om min lördag :) Hur har eran varit?

Nu ska jag slå på en film och mysa i One Pice, medans jag väntar på mina älsklingar.





Jag älskar den rosa One Pice, så jävla skön. Jag rekommenderar verkligen er att köpa en. Jag ångrar att jag inte köpte en till mig. Den jag har på mig köpte jag till lillasyster Tilda, men jag tror nog jag snor tillbaka den ;)

Ha en trevlig söndag, så hörs vi ♥


God morgon på morsdag !

Första gången jag såg dig mamma,
visste jag att jag älskade dig med detsamma.

Med tryggheten jag kände hos dig,
visste jag att du skulle ta hand om mig.

Med det kan jag säga dig något som
att jag älskar dig året om.





Grattis min älskade mamma Nina på morsdag!


morgontrött

Bara förnamnet. Jag har varit astrött på senate tiden. Men det är ju bara att gå upp och jobba! Ska gå till bussen snart, men först kaffe och en.. see yah!


OJoj!

.. Välkommen hem! Tack så mycket.

Jag är så jäkla trött och sliten efter jobbet. Börjar se dubbelt?! Försöker hålla mig vaken med att laga mat. Hamburgare med pommes. Efter maten ska jag slänga mig i soffan och förhoppningsvis lyckas somna lite till Big brother :P


En väldigt sliten Ida :S

P.S

Kul att videon fungerar, som jag la upp igår !
Jag kanske har gjort fel? Någon som vet hur man laddar upp Youtube klipp?



Nej, nu fungerar det :D


Tjing

God morgon!

Ska snart gå till bussen, jobb från 8.00-17.00. Och idag är jag riktigt seeego. Skulle helst vilja vara hemma och göra min dag som jag vill ha den. Men jag får sitta här med min kaffekopp och ha ågren ;) Är ju ledig i helgen, det är min tröst.









Tjaooo ♥


Castle Walls


RUBRIK



Mötet gick bra, det var väldigt givande. Men nu är jag hemma igen. Ligger i soffan och har kollat på Big Brother. Jag vill verkligen åka och kolla på finalen. Chrille eller Simon måste vinna. Eller vad tycker ni?
Jag ska snart ställa mig vid spisen och tillaga pasta carbonara. Sen åka in till Norrtälje igen för att jobba.

Det skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg, men varje gång jag ber er komentera så är det typ alltid bara mina systrar som skriver.. Om du har blogg, skicka en länk så jag kan få kika in hos dig :) Puss på er!



Sovmorgon

Lite sovmorgon fick jag. Bara det att jag vaknar hela tiden, vaknade först vid 07.00 :S men nu är jag uppe iaf och måste göra i ordning lite hemma och mig själv. Ska på möte vid 13.00 och sen jobba 19.00..


Hittade bilder från helgen på Jennies blogg. http://jennielinnea89.blogg.se/











man slutar fan aldrig att förvånas

... Ingenting kan man ta för givet. Att tänka "det händer aldrig mig/dig" har jag slutat tänka för länge sen. Människors liv tas ifrån dem, allt oftare och nära intill oss. Saker händer, dig själv och andra i din omgivning. Saker man inte kan förstå. Saker som förändrar ditt och andras liv. När allting var så bra, vänds det bara och du måste börja kämpa. 

Just nu tänker jag på det som har hänt mig och saker i min omgivning. På killen, där några fega idioter tog hans liv ifrån honom.

Mina tankar går till hans familj.

Jag hoppas dom låser in "männen" som gjort detta. Det kan inte ersätta livet men om har ingen rätt att vistas ute.


All tanke, kärlek och kraft till er som gör som jag, kämpar i livet ♥

Vill tatuera mig !

Sitter och kollar runt lite och mixtar på vad jag vill tatuera. Kom med förslag :)


Alis volat propriis - She Flies With Her Own Wings











Kvällsrulle

Just nu står min älskade pappa och gör i ordning kvällsmat. Tunnbrödsrulle :) as gott ju! Sen så har jag anställt en städerska, som kommer städa hela min lägenhet för endast 200 kronor. Vilken deal!
Ha det så gött ♥

YeY

God förmiddag!
Igår var vi på Piren. Men innan vi drog dit så gick vi till ett nytt ställe i Norrälje. Det var någon slags Irlänsk pub?! Det var mycket folk så det var ju kul men så mycket irlänsk tyckte jag väl inte att det var?!

På piren var det iallfall jätteroligt. Träffade fina människor och hade det jättebra :) ..
en bild från http://www.hemvandarfest.se

Mornig my friends

Här sitter jag och Jennie och målar naglarna. Vi väntar på att Tim och Jonnie ska kliva upp så vi kan dra och äta. Senare kommer mamma hit och hämtar oss, då vi ska vidare Kallhäll. Sen får vi se hur dagen kommer att se ut. Vi ska iallafall typ till Bistro och sen troligen till Piren.



Fredag

Tjenixen!

Här är det full gång.. har precis duschat efter en dag på jobbet. Samtidigt ska jag städa, laga mat och fixa mig själv :P ..

Så jag har igentligen inte tid för det här, men jag kommer tillbaka  ;)


WIIII !

I natt kom mamma, pappa, Tilda & Kajsa hem fråm Grekland och IDAG FÅR JAG TRÄFFA DOM! Jag har saknat dom så mycket så det ska bli jättekul. Först ska jag ju jobba men sen åker jag till min familj ♥

Ha en supertrevlig dag!






God morgon :)


Imorse på gymmet


Jäkla brudar!!! ;D




God morgon.

Nu sticker jag och Linnea till gymmet. Vi hör sen när jag kommer hem! Puss


Trött? Ja ah.

Go

Jag och Tim igår på gymmet. Imorgon ska jag dit igen, men med BabyLinnea :)


Åland

Hejan!

Kom nyss hem från resan till åland med mormor & Ove. Det var jättemysigt och vi hade tur med vädret. Man kunde sitta ute på däck och njuta av solen. Buffen var supergod!

Lite bilder från idag.















Check

Hemma igen! Träningen gick väldigt bra. Det var inte väntat, eftersom jag inte tränat på två veckor. Men jag kämpade på, svetten rinner fortfarande :P Nu gäller det att ta upp träningen igen. Hårda och strikta regler. Minst tre gånger i veckan ska jag träna. Punkt & slut! (som Gurkan säåger).



Jessica Alba.

Träning


Vad snygg du är!



Tjena!

Har precis ätit middag och tagit en kaffe på de. Snart ska jag och Tim ner till gymmet !


Till jobbet nu.


Redo för en dag med jobb. Det ser ut som att det blir fint väder idag, de får vi hoppas på!

Puss & kram


Jag saknar

Mamma, pappa, Matilda & kajsa är i Grekland. Och jag saknar dom så mycket ♥







Jag saknar även min älskade storebror Jonnie, som jag tyvärr inte träffas så ofta. Eftersom han flyttat in mot stan... Ska försöka hälsa på honom snart ♥



..Sen så har vi min älskade lillebror Martin med som jag saknar. Han får alla att skratta och jag bara älskar de!

Sarah & Martin



JAG ÄLSKAR ER ALLA ♥JAG ÄLSKAR ER ALLA ♥JAG ÄLSKAR ER ALLA ♥JAG ÄLSKAR ER ALLA ♥




Kvällsfika

Mums! Jag har nyss bakat en tigerkaka som var önskad av Tim :) Den vart riktigt god.. Duktig ja ! ja ah..







Slå den du :D

Sol & värme

Det är de bästa!

Skulle vilja lämna landet och fara till värmen. Var ju i Turkiet för två veckor sedan, de går ju så fort. Nästa resa blir nog i allafall i två veckor och kanske till thailand. Ah, vi får se ;)



Denice & jag på stranden i Turkiet ♥

Nytt


Efter jobbet idag åkte jag och Mandy ner på stan. Jag köpte tre nya nagellack-Solpuder-Mascara :) Alltid till användning!

Skulle ju ha tränat idag men jag har varit så förbenat trött, efter att ha jobbat hela helgen. Tur att jag är ledig i tre helger nu. När jag kom hem åt jag lunch och sedan slocknade jag på soffan. Och nu när jag har piggnat på mig lite ska jag och Tim laga middag. Det blir en exklusiv lax & potatis middag.

Hur har din måndag varit? Måndagsågren kanske? :D










Woop !




Här sitter jag och försöker intressera mig av Eurovision Song Contest 2011 ?! Inte min grej riktigt.. Så jag kollar runt på shoppingsidor istället. Är så sugen på att beställa hem lite kläder men jag tror det får vänta tills lönen rullar in på kontot.


Puss på er!










kaffecigg

Ja, en kopp kaffe och jädra massa cigg !

Linnea kom ner till mig. Vi satt och snacka skit och hade de gött på min "balle". Nu ska jag slänga mig på soffan och mata Big Brother. I helgen ska jag bara jobba, så de blir lungt. Hoppas på fint väder nästa helg då jag är ledig :D Sola och dricka bira.. Guld!


Ciggarn & Ciggarn ;)


jag är en tönt.

bra

Absolut

Jag ska börja blogga igen. Det är så att jag har haft semester och massa saker att göra.


Dessutom har jag namnsdag idag :), detta var ju en bra början. Nu ska jag bara fortätta blogga !


Denice, jag & Marie på väg till turkiet. (självklart var grabbarna med)