H-O-L-I-D-A-Y

Hej alla söta kex :)
Idag är det fredag och där med basta. Jag är ledig hela helgen så jag ska ta vara på varenda minut. Just nu har jag fixat mig inför dagen, ska till Norrälje och shopa lite saker som han behövas i helgen. Men innan det så måste jag hem till mamma & pappa och hämta ännu mer kläder och lite skor som jag kan variera i helgen. Jag älskar att vara ledig på helgerna, för då kan man piffa till sig mer än vad man gör på vardagarna, dessutom kunna ta på sig finare skor :) Inte så att jag går i klackskor till jobbet direkt, inte så passande i mitt jobb. Men nu är det helg, så på med klackarna tjejer och även killar om ni så vill..
Ska möta upp Anna C i Norrtälje, hon måste vara mitt stöd när vi ska in på systemet. Haha! jag har skräcken att handla där, vet dock inte varför men jag bli så nervös och det känns som alla tittar på mig, men en sådan där konstig blick. Äh, något jag kanske bara får för mig men systemet är läskigt, likaså tandläkaren.. Usch!

Vi hörs lite senare, ska ta min tredje kopp te nu, gott :)



Me Totaly Today


Puss & kram


Grattis Jaqline

GRATTIS KUSIN VITAMIN, JAQLINE!
20 ÅR IDAG! 25 Feb 2010

Älskar dig gumman



Irene har fortfarande inte ring så jag antar att hon har fullt upp på jobbet, får klippa mig ikväll istället. Sitter hemma hos Tim och väntar på att han ska komma hem, han slutar 15.00 så han kommer nog snart. Under tiden som gått har jag hunnit att duscha, kokat ägg som vart helt fel (glömde bort dem så allt vatten var borta), sminkat mig, fixat håret, kolla på tv etc. :D

Jag har en jättebra spray för håret som heter Gold Heat Iron-In Volume/Iron-In Control, det är en spray
som sprayas på torrt hår innan man använder plattången. Sprayen skyddar mot värmen och ger samtidigt glans och ett fint, slätt hår. Superbra, så den borde ni testa om vi plattar håret ofta som jag :)





No Make, No Fake... Just me!



Och nu till de dagliga sminket..


Tadaa..




Nu kom Tim, så ni ska jag pussa på honom ;) Puss & Kram


God morning sweetie

Vaknade kl. 05.45 av en mysig kyss, det är alltid lika skönt att vakna av kyssen och en tyst röst som säger: Jag älskar dig! 

efter de kan jag somna om in i min skönhetssömn:)..

Just nu sitter jag och kollar på Top Model och dricker mitt te, väntar på att Irene ska ringa så jag kan få klippa mitt hår. Men nu börjar TopModel igen så vi hörs senare.


Today

Idag har jag jobbat, lite jobbigt att komma upp ur sängen och ännu jobbigare när man tittar på termometern att det fortfarande är ca 20 minus :S Men till jobbet kom jag..
Tim hämtade mig och vi åkte hem till mamma & pappa för att hämta kläder och då passade jag på att hämta min ena kamera. Så nu hoppas jag på att bli bättre på att lägga upp mer uppdaterade bilder :)
Det är de som är kul när man läser andras bloggar, att se bilder.

Vi skjutsade Martin till Sara och nu sitter vi och kollar på fotboll Inter-Chelsea. Och Tim proppar i sig chips, chiliostbogar eller krokar som vissa säger:) plus cola som han typ är beroende av.. själv håller jag mig borta från de, man gå ju upp ett kilo bara men tittar på de :P haha..!

Idag när jag var i Norrtälje såg jag lite fina kläder, vilket inte är vanligt i norrtälje stad. Så imorgon börjar jag 18.00 och tänkte hinna med att shopa lite på dagen, kanske äter lunch med mamma och Jennie.
Juste, på lördag blir det kanske att vi åker ett gäng med Eckerölinjen fram och tillbaka, sedan ut på Mobergs. Åk båten ni med! 

Nu ska Irene få slänga i lite färg i mitt hår och klippa det imorgon.
Kameran är på laddning, så bilder kommer upp imorgon skulle jag tro.



Dom...

YES! Dom vann matchen men fortfarande måste Hanviken förlora sin match för att dom ska gå vidare, annars blir det matchen på fredag som dom måste vinna!


REDO?

Klar för match, dom ska bara vinna! Snart kommer Irene och då åker vi ner till hallen !

I väntans tider..

..hm?!


Inga missförstånd

Förra inlägget har inte med mig & Tim att göra.. Jag trivs jättebra hemma hos honom, bara det är jag vill flytta :) Är lite trött på att bo hemma hos föräldrar, det blir liksom inget privatliv.
Tim såg även bilden jag gjort, på min familj och då vart han lite ledsen och frågade om inte han med tillhörde min familj, och det är ju klart han gör :)

..Sen det med jobbiga stunder lutar väl mer åt, att jag bla. har lite komplex över mig själv, har krav och mål som jag vill uppnå men som tar sån tid!


Idag har Rimbo IF en viktig match framför sig, dom måste bara vinna detta.. annars lär det bli kval och ännu mera hockey :S.. Det är kul med hockey, men nu är det lite tröttsamt :) Jag ska ner och kolla, men måste vänta på Irene först.

Hoppas ni har haft en bra dag!.. Juste, ni får järna komentera det jag skriver, det är mycket roligare att blogga då :P

Puss & kram skumbanan...


Sommaren 2009


Borta bra men hemma bäst.

Ja det är väl så?! Borta bra men hemma bäst. Så känner jag nu iallfall, känns som jag aldrig är hemma längre. Min syster har nog rätt i en del hon säger om mig, men det tänker jag inte skriva här, det är alldeles för känsligt att skriva. Men jag ska ändra på de.

Det är väl så, jag är väl så som person, som lägger mig för andra, vill alltid att andra ska ha det bra och gör ofta det andra vill, jag glömmer bort mig sälv. Men just idag kom jag på de.

Jag har alltid haft en nära kontakt med min familj, nu träffar jag dom kanske tre gånger i veckan, ibland bara hem och vänder! Det handlar inte bara om familjen, utan allt utanför med.
Vad håller jag på med?!

Just nu har jag så, förlåt men så jäkla tråkigt, tänker mycket och vill helst bara bli liten igen, när tankar bara var något bra. Man tänkte tillexempel på vilket godis man skulle köpa till helgen. Men nu är det aldrig så...

Det känns bara som att..? Ah, jag vet inte ens själv... Ibland har vi väl våra jobbiga stunder?! Men när dom inte är så ofta så känns det extra tungt när dom dyker upp.




..personer i mitt liv jag inte kan leva utan!


MIN HUMOR!

ELLER MENINGAR SOM JAG SKULLE KUNNA SÄGA, JAG ÄR JU INTE SÅ BRA PÅ ENGELSKA! Så här kommer några Svengelska meningar: 

Hårda ord

- Känn dig blåst.
- Feel you blown.


- Kom hit ögonaböj!
- Come here eyesbent!


- Du är avskedad.
- You are offspooned.


- Nä, du! Den gubben gick inte!
- No you! That man didn't walk!


- Det ger jag sjutton i!
- I give seventeen in that!


- Varför lämnar du din väska här vind för våg?
- How come you leave your bag here wind by wave?


Mat och dryck


- Man måste ta skeden i vacker hand.
- You must take the spoon in the beautiful hand.


- Jag tycker om bläckfisk och mesost.
- I think about inkfish and chicken cheese.


- Jag vill gärna ha mer paj.
- I want brain have more broken.


- Har ni revbensspjäll?
- Do you have fox bone ventilation?


- Vill ni har påtår?
- Do you want on toes?


- Slå dig ner och ta för dig av kakorna.
- Hit you down and take for you of the cookies.


- Jag är fullständigt bakfull.
- I'm drunk-constantly back drunk.


- Slå upp ett glas mjölk och ät kroppkakor!
- Beat up a glass of milk and eat body cookies!


- Tack, den här måltiden smakade utsökt!
- Thanks, this here goaltime tasted outsearched!


Repetitioner i uttryck


- Hör du du du!
- Hear you you you!


- Än sen, då?
- Then then, then?


- Hå hå ja ja ja.
- Ho ho yes yes yes.


- Det var det, det.
- That was that, that.


Kroppsligt och socialt

En engelsk dam sitter på tåget i Skåne. Mittemot henne sitter en skånsk familj. Den engelska damen tittar på den lilla pojken och säger:
- What a handsome face...
Då säger mamman på bred skånska:
- Naej. Det vaaur noug min man som face...


- Oj, min tunga slant!
- Oops, my heavy coin!


- Det killar!
- It boys!


- Jag har sendrag i vaden!
- I have latepull in the what!


- Sköt om dig!
- Shot around yourself!


- Se dig inte om!
- Look you not if!


- Jag har aldrig hört på maken!
- I have never heard on the husband!


- Jag ska bara slå en sjua!
- I just have to strike a seven!


- Hur står det till? Det knallar och småspringer!
- How stands it to? It's banging and small running!


- Huvudet på skaft.
- The head on shaft.


- Han tar igen sig.
- He takes again himself.


- Var håller de hus?
- Where are they holding house?


- Vad håller de på med?
- What are they holding on with?


- Vad är du för en, jag känner inte igen dig!
- What are you for a one, I don't feel again you!




Förlåt Ida men ,,

Ida jag försöker fixa din design men blogg.se dampar när jag gör det, när jag byter färger så blir det helt knasigt ! Men jag försöker senare igen, och om inte det går så gör jag det imorn ! :)

GOD-MORNING-SUNSHINES !

Vaknade kl 06.00 imorse av att mobilen ringde, de va en arbestkompis som ringde och sa att hon var sjuk och kunde inte jobba idag. Stackarn, inte kul att vara sjuk.
Så jag klev ur sängen med motvilja och åkte och jobba, man måste ju ställa upp för varandra :) Men det var rätt lugnt, jag behövde bara jobba en timme.
Tog bussen hem och nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horn, tänkte ta ut hundarna snart. Det är jättefint väder ute så då får jag ångest om jag är inne.

Idag ska jag tvinga Matilda att göra om min design:)




Snödriver du med mig eller?

Jag fattar inte, snö? oj, vad ovanligt! Haha. Jag måste sluta klaga, det är ju faktiskt fint och roligt ibland :)
Jonnie & Jennie kom hem till oss idag, bara det är dom fastnade med skåpbilen + släp på våran lilla väg. Så alla här hemma var tvungna att putta både bil och släp, det var riktigt roligt faktiskt:D ... Tills Matilda mejar ner mig i världens största, djupaste dike! så där sitter jag.. men jag fick tag i hennes jacka och drog ner henne med, hon fick sig en mullning :P eller mulning som vi säger här på landet. Nu har även Tim kommit men han sitter bara och kollar på OS, får väl krypa ner där då.. Är inte så intresserad av OS faktiskt, men HEJA Sverige!


Föresten har jag gjort min första snöängel i år :P










Work

Snart ska jag ut i kylan, ut på snöiga vägarna, till jobbet..!

Trött på snön, trött på snön, trött på snön... Men man får hålla humöret uppe ändå.

Haha..!




Mera snö

Mera snö tydligen?! När tar det slut, är så otroligt trött på detta eviga snöandet!

Kan vi få våren snart?



Idag har jag träningsvärk :P så jag tänker bara slappa farmför tv:n med familjen och imorgon ska jag och Tim kolla på lägenheten, hoppas att det är något att ha! Ge mig ett lycka till..



Tilda?!

Jag är sämst på att fixa design, därför försöker jag få min underbara syster att göra det åt mig, men det går inte så bra!

Därför straffar jag henne nu med denna bild. Den till höger är orginalet..!



Skidorna på

Igår bestämde jag mig för att låna Irenes skidor, och idag åkte jag och tim ca 5 km kanske?1.. Det var det roligare på länge :D
Tim har typ aldrig åkt skidor förut, så det var extra roligt att se.. Synd att jag inte har min USB sladd, för då hade ni fått sett en jätterolig video på Tim i en uppförsbacke :P Jag får ta och ladda upp den  vid ett senare tillfälle. För det är verkligen något att se.. Jag dör av skratt!
JAg tänkte att han skulle få öva lite till han och hans kompisar ska till sälen, jag skulle verkligen vilja se han i dom riktiga skidbackarna, nu åkte vi ju vara långskidor! Men han var faktiskt jätteduktig, han hade "bara" sönder en ny stav för 800 kr:P ocg gissa vem som fick åka med den då?.. såklart jag, lite jobbigt att bara ha en stav, plus att den som var hel var hur lång som helst. haha! äh, sånt som händer.

Nu ska jag lägga mig i soffan opch dega med Tim, ska jobba vid 18.00 så måste hinna vila upp mig :)

Här är några bilder från idag.

Grattis Tim 21 år den 17-02-10

Grattis Timmen på födelsedagen! Ett år äldre.. :)
Idag har jag jobbat från 06.30-10.15 inte så länge, så jag tog bussen till Rimbo och sedan gick till Irenes jobb.
Jag, Tim och Irene tog en tripp till Stockholm, vi hittade bara presenter till Tim som han valde.. Och ikväll ska han få beställa från Stayhard.se

nu ska jag vara social med Tims släkt plus min familj :D Ska kanske Till Robin iokväll på "tippkväll" med grabbarna, Kul va?

Loveyou


Matilda gästbloggar

Hej, Matilda Idas lillasyster här !
Vi är hemma hos Tim, han fyller 21 idag , så grattis på han !
Ida sitter och äter upp tim godis presenter , busigt Ida! Men vi har fikat med en massa godsaker och och bara haft allmät trevligt. Så nu fick ni en liten update här på Idas blogg ifrån mig !

www.enmatildas.blogg.se


The day.

Vad hände inatt? Tim har en förmåga att i sömnen sätta sig upp i sängen och bara sitta där tills jag tillslut måste säga åt honom att lägga sig ner.
Men i natt så satte han sig upp och satt där i säker 5 minuter och jag orkade verkligen inte säga till honom (dessutom ska man ju inte väcka en som "vaknar" eller går i sömnen) men jag tänkte ju att han kan ju inte sitta där som ett fån :D
Då säger han med skakig röst, Ida?
- Ja, älskling?!
- Vart är jag?
- Men tim, du är hemma..?!
- Vart hemma, hos dig eller?
- Nej, hos dig.. Du har drömt något konstigt bara, lägg dig ner nu..
- Mm..

Så försöker han lägga sig uppe på kudden (han sitter typ där fötterna är) men han kommer inte upp! Haha! Han lägger sig jäms med min mage och jag försöker få upp honom men han lägger sig jämsmed mina bröst.. Gud vad jag garva åt honom!
Älskling, lägg dig längre upp, haha!

Stackarn, det är inte lätt att drömma marddrömmar.. Ca varje natt! Detta händer rätt ofta..!

Sen på morgonen frågar han de klasiska: Ida, vad höll jag på med inatt?





Resten av dagen har jag jobbat och det gick bra och fort.. Rätt skönt när dagen inte går så himla sakta.
Juste, jag var och kollade på en lägenhet idag igen.. den var inte så fin men jag vill ju ändå göra om till de jag vill! Får se hur det blir, mäklaren ska ringa imorgon och då ska jag ha bestämt mig om jag vill buda.
Jag funderar på att hyra av roslagsbostäder, och invänta att köpa tills jag verkligen hittar en jag vill ha och som ligger rätt så centralt. Grejen är den att det är så otroligt lång väntekö, jag menar jag har väntat i ca 5 år och ingen hör av sig även om jag gjort intresseanmälan. Lite tråkigt faktiskt, jag hoppas på att jag och Tim får hyra en 2:a ganska snart isåfall, det finns en som vi är intresserad av, men som sagt.. Köööö, Jävla Kö!

Jag har även gått en kall promenad idag, så nu sitter jag här och tinar :) väntar på att Tim ska komma hem..!
Kanske ska hinna beställa kläder på Stayhard.se innan han kommer, Han fyller 21 på onsdag :) Då bli det kalas. Men innan ska han, jag och Irene till Stockholm och kolla upp felet på Tims ögon och shopa lite, för det älskar vi, jajjamen :D
Man hittar alltid någonting och kortet blir hett av dragningar ;)



Från systers blogg, "jag har fått en hamster i familjen"




Min lillasyster Kajsa, Hon har precis opererat bort en tand! Och nu är hon jätte svulen på ena kinden , hon har fått en hamster kind !
Så för tillfället kallar vi henne Hamster'n !



Från: Http://enmatildas.blogg.se


I en annan del av köping

Ikväll 20.30 är det mitt favoritprogram, I en annan del av Köping!

Hoppas ni kollar med, det är så kul! älskar alla i programmet...




                             ~~Tobbe-Micke-Linda-Mats~~

Alla hjärtans dag

14 Februari, en mysig dag!
Morgonen började med att älsklingen kom in och sjöng "Ja må' hon leva" haha, rolig som han är.. Så la han sig bervid mig och gav mig en hjärtchokladask och sa att han älskar sin sockertopp :)

Jag älskar att bli uppvakktad och få höra fina ord..! Älskar dig Tim.

Just nu och vad jag i och för sig gjort hela dagen, är att umgås med mina pojkar Tim, Pk & Törnan :D
Jag kan ju inte säga att dom är speciellt sociala just nu, dom sitter nämnligen och spelar NHL, vilket jag inte är så intresserad av så jag sitter här vid datorn och lyssnar på musik ist och lyssnar på Pk's ROLIGA komentarer till precis allt..

Han och jag kom in på vad godis är gjort av och han säger att en del godis är gjort av grisblod och grisrester :S och här sitter jag och stoppar i med de. Fy vad äckligt.. blää!

- Men Pk, vad är det här godiset gjort av då?
- Jo Ciggda, det är gjort av löss?!
- Va? men chipsen då? det kan ju inte vara så äckligt..
- Nej, det är ju gjort av bröd!
 Hahahaha, eller inte PK!
- Men chokladen kan ju bara inte vara varken grisblod eller löss i?
- Nej, bajs Ciggda. Det är gjort av bajs!

Älskar Pk, bokstavligen! Han är världens skönaste kille.. Slå han och gör ett kors i taket, ingen slår honom.
Skulle jag hanma på en öde ö, så skulle jag lätt ta med honom!
Någon gång ska jag spela in honom, för ni måste uppleva denna sköna kille.. dessutom är han världens snällaste, gulligaste.. så för er singlar så har han nummer... 073-325..nej, det får ni inte för han är min.. :D hihi!

Ikväll ska jag och Tim mysa hemma hos mig och kolla på film!
Juste, jag skrev in en Alla hjärtansdag hälsning till Tim och mina föräldrar i fredags.. så de stod med i tidningen.. Gulligt va?


Till Tim: Älskade Tim! Hjärtekyssar till dig för att du är det bästa som hänt mig. Älskar dig så mycket! Pussar från din flickvän Ida

Till mamma & pappa: Alla hjärtan i världen till våra fantastiksa föräldrar Nina & Perka. Vi älskar er! Från barnen Jonnie, Ida, Martin, Matilda & Kajsa




Puss & kram på alla hjärtans dag!

Han är grymt bra.

Samuel Gajicki, hans röst går inte att beskriva. Han är helt enkelt hur grym som helst..

Eller va tycker ni?



http://www.youtube.com/user/samuelgajicki#p/a/u/0/jaP7GjUTlJ8

http://www.myspace.com/samuelgajicki


jasså?

Alla här vill GÅÅÅ till MC donald.. Aldrig! det orkar inte jag! Jag tar taxi isf.. haha! lata jag.. men jag går ju så mycket annars!


ANNA

Anna ÄR och FÖRBLIR min älskling! Hon är världens bästa vän, inget slår detta! Jag älskar henne så mycket! Hoppas hon kommer in till Norrtälje och festar med mig ikväll..!


Tillie



MATILDA! ÄNDRA SÅ ATT JAG INTE ÄR 69 ÅR:d Hahaha!

Yeah..

Juste nu sitter jag i Norrtälje hemma hos hur han nu stavas, typ shefat?! Det är Martins kompis :)

Vi sitter och dricker öl.. Hahaha! Min grej.

NU KÖR VI GRABBAR!

.

Garderoben är så gott som klar, och lite kläder försvann..
Morfar och Loke är på besök, alltid lika roligt att träffa min morfar:)
Dock så är Loke lite jobbig, han är störtkär i våran tik Loka!

Jag har fortfarande inte fått tag på någon som vill dra ut ikväll, så jag kanske får resa på arslet och åka in till stan, lite jobbigt eftersom jag ska på visning imorgon kl. 11.30.



-Morfar-


-Loke-



Puss & kram Å nyp i stjärten

Städdag, men nu vill jag...

Igår var vi på bowling, Jag, Tim, Mamma, Pappa, Martin, Matilda & Sarah.. Det var grymt kul!
Kanske beror på att det gick hur bra som helst för mig, jag kom trea :P Gjorde många Strikar ( eller hur de stavas).. :D


Idag har jag bara vart hemma och städat, skitkul :P Verkligen..! NOT! Men fint blev det.. är ännu inte klar med mitt rum, försöker sortera kläder men det är så svårt att slänga, eller ge bort :D hah! Så det mesta får hänga kvar.

Ikväll VILL jag uuuuut! Har typ vart hemma varje helg jag vart ledig, skittråkigt! Men är man trött efter jobbveckan så är man..Inte så mycket att göra åt. Men just idag är jag astaggad, men då är det typ ingen annan som är det!?! Vad händer?! Så om ni vill ut, hör av er:D hah!

Jag skulle vilja gå ut i stan, men endas för att träffa på Paradis Hotel gänget:P Skulle ju vara hur kul som helst att festa med dom men fram för allt Jacki, hon är skitgrym! :D
Får se hur kvällen slutar, men först måste jag bli klar med städningen i mitt rum! ..


Bilder från bowlingen

-Sarah-


-Tim-


-Pappa-


-Ida-


-Martin-


-Mamma-


-Matilda-





Alla var jätteduktiga och vi hade skitkul..! Här är en bild på B1 & B2..







Städdag!

Städar, städa, städat!




10-02-10

Fin dag! Solen var på besök, det tackar vi för!
Idag har det varit en lugn och skön dag. Jag har vart med Tim och gjort Rimbobullar med pappa :) Sen så vid 18.00 jobbade jag, så nu sitter jag här hemma igen..! Ska nog dra mig till sängs, det är en lång dag imorgon. Det är det långa jobbpasset 08.00-22. Måste vara pigg :P 

Hörs kanske imorgon :) Nu ska jag slänga mig över Tim och säga hur mycket jag älskar honom :D

Puss & Kram...







En kall vinterdag med sol

När ska den kalla vintern försvinna? När ska den heta solen smyga sig på oss?
Är så otroligt trött på denna vinter, snön och alla kläder vi måste bära för att inte frysa!
Blekheten är inte att tala om, gud då fult det är. Jag hatar att vara blek, så idag fick jag ett ryck
och gick och sola solarium. Tur att det finns.
Jag vet att det är farligt men just nu måste jag faktiskt
unna mig lite "solvärme".  

Tänk dig att ligga där i det heta, drömma sig bort! Solen steker på , du ligger och lyssnar
på en bra sommarlåt. Allt är bara för perfekt. Jag drömmer om att åkte till Thailand, vilket jag vill
åka till i år men det beror ju helt på ekonomin. Men jag ska bara dit, vill så gärna!
Min prioritet är det men samtidigt har jag en sån vilja att flytta hemifrån igen. Jag letar för fullt!
Jag var och kolla på en lägenhet idag, men får se. Den låg så långt bort från allt, borta i Grind låg den.

Men tillbaka till solen... Nu får faktiskt vintern gå och lägga sig så att sommarn kan vakna!



Måste bara dit, Det bästa skulle vara om jag får med mig älsklingen!
Ligga på standen och mysa, se solnedgången.. Mmm, så mysigt!


POWERWALK

Träningspasset idag bestod av Powerwalk med Mamma, Matilda och Jennie. Det var riktigt härligt, kallt, mörkt och mysigt!
När vi kom hem började mamma göra armhävningar... Gash ! JOBBIGT! men jag gav mig inte, ner på golvet och kämpa vidare. Kajsa hjälpte mig med några övningar etfersom hon tränar 3 gånger i veckan med gymnastiken så vet hon vad hon gör. Tack syster..! Hon körde SLUT på mina krafter.




..Så nu unnar jag mig lite kaffe och data :P
Jag letar just nu som en galning efter lägenhet, så om ni har något tips så finns jag här :D
Är lite trött på.. eller inte trött men jag vill liksom ha mitt egna place to go. Inreda och ha mitt enga hem som jag kan göra vad jag vill med. Kunna komma hem och ha mina små projekt. Jättekul ju, tapetsera, måla och inreda som jag själv vill ha det!
LÄÄÄNGTAR..!



Idag har jag även jobbat, 08.00-17.00 det gick fort för vi gjorde saker hela tiden, eller åkte runt på ärende! Imorgon jobbar jag kort dag, bara till 12 så det ska bli skönt. Funderar på att sola, jag hatar att vara blek, man ser så tråkig och sjuk ut..! Antingen åker jag till Tim eller så får han komma till mig.. Jag sover så dålig om vi inte sover tillsammans. Vi har ju trots allt sovit med varandra nästan varje dag i 1,5 år.. så man är ju van att ha honom intill sig<3 älskar det ! så mysigt...!




Nu ska jag ta en lång, härlig dusch, så vi hörs :)

MATILDA

Snälla, kan du hjälpa mig att byta design någon dag?

Verkligen.

Nu sitter jag här igen, hemma hos Tim. Han ska på träning och jag har ingenting att göra?! Eller?.. klart jag har, jag har alltid något för mig :)

Innan Tim drog tvingade jag honom att *PIIIIIP* ladda ner *PIIIIIP* en film till mig :D Så det vart... Dadaah; 



..Juste, The Princess and the Frog!  Jag ska verkligen titta på den, min svägerska Jennie sa att hon ville se den och nu har jag fått sälva äran att se den före henne:P haha, Yes! 
GAHHH! Nu är filmen klar men först så måste jag berätta en ganska så kul grej som hände idag.

Jag var på jobbet och läste en Dam tidning och vem var inte med i tidningen om inte självaste Joel Kinnaman?!

 

Då kom jag på en riktigt smart ide:D.. Eftersom min lillasyster
www.enmatildas.blogg.se är STÖRTKÄR i denna snygga man så tänkte jag att jag tar kort på honom med min mobil och skickar dom via MMS till Matilda och ser vad reaktionen blir.. Det tog inte lång tid innan hon svarade.

Matilda- Är det ett skämt eller? Nej du har tagit den från datorn!

Fasen också hon fattade! Men jag spelar fortfarande med och skriver tillbaka.

Ida- Nej, jag skämtar inte! Jag och I var inne i stan idag, och då stod han på Sergels torg och skrev autografer för filmen Snabba cash:) så jag har träffat din snygging! I kramade honom men jag vågade inte så jag tog bara en autograf. hihi! Avis? puss puss

Senare vid middagen ringer hon:
- Ida, skämtar du med mig nu eller?

-Nej Matilda, det är verkligen sant, helt sant.. verkligen!

-Men..?! IDAAA! Varför ringde du inte mig och berättade det då?.. Så jag hade kunnat åkt in på en gång???! Vet du hur ledsen jag är nu eller? *snyft*

-Men matilda, jag kunde inte ringa just då, jag jobbade ju! 

- Hur kan du göra så här?

(Man hör mamma i bakgrunden) - Men Matilda, sluta grina! 

Naw, jag tyckte så synd om henne, så jag var tvungen att berätta sanningen :D 

- Nejmen förlåt Tilda, jag bara skoja! 

 

Tur att hon älskar mig så mycket, så att hon förlät mig!

På fredag måste jag jobba extra, en av assistenterna har blivit sjuk. Så det blir jobb mellan 06.30-10.15 och 19.00-23.00.. Hoppas jag hinner träffa Marie då<3 Love her soo:P
Nej, nu blir det film.. see you !


Jobb, jobb, jobb!

Hallå!
Vet att jag inte har bloggat, min lillasyster har nämnligen varit på mig ett antal gånger!
men jag ska försöka hinna med ändå.. Ikväll ska jag på hockey match Rimbo IF- Östervåla. Får se hur det går...