30 Seconds to Mars Feat. Kanye West - Hurricane (CDQ) (Original)

Sitter hemma hos Tim nu, grabbarna har tippat så dom sitter och kollar på fotboll. Jag är inte så mycket för det , fattar ingenting typ så jag lyssnar på musik istället, har duschat och ska sminka mig lite snart :)
En låt som ni måste höra, jag tycker den är en utav flera låtar som är sjukt bra !
30 Seconds to Mars Feat. Kanye West - Hurricane (CDQ) (Original)



Vid tiden 3.45 kommer Kanye West in och sjunger, han äger! Så bra...!






God morgon.

Helgen börjar bra ! Igår var det en sjukt spännande match i hockey mellan Rimbo IF och Gnesta.. Vi trodde att Rimbo skulle ta hem segern i och med att Gnesta bara tagit en poäng och ligger sisst. Matchen var rätt jämn, men jag är ju inte expert på hockey, så va tyckte ni som såg matchen?

Tiden är ca 19.30 minuter och stämningen är på topp. Rimbo har alla spelare uppe vid Gnestas sida av planen och pucken for från spelare till spelare, tiden 19.50 min och hela hallen tystnar... det var som att alla höll andan och hoppades på att ett mål skulle sitta för Rimbo... tiden 19.59 och RIMBO GÖR MÅÅÅÅL! Fy fan vilken känsla, herre min skapare.. jag börja nästan gråta ! Bra grabbar..!

Det kändes så viktigt att Rimbo inte skulle förlora, Gnesta ligger ju sisst, så det hade varit lite pinsamt om dom hade förlorat denna match.. Men inte då! 3-3... Bättre de än 2-3..! HEJJA RIMBO!



Efter matchen gick jag och Marie hem till henne och Robin, fixade iordnig oss inför kvällen.
Det tog sin lilla tid och vi kände att vi skulle fira att det vart 3-3 i hockeyn så tog oss en varsin drink.. Den var lättegod Marie! :D
Grabbarna i laget skulle basta innan dom drog sig ut mot festen så jag och Marie fick vänta men det gjorde ingenting, vi hade så roligt! Haha, vi stod ute på balkongen och då kom det ett gäng killar som var högst 16 år. Dom trode dom skulle få komma in till oss. Nervöst fråga en av killarna:
- Hej tjejer! äh, ddddu har ingen cigg jag kan få?
- Haha, jo men hur gamal är du då?
- sexto.. 18! 
- (pss) okej, men tändare hoppas jag du har själv?!
- Tttack..

... Fortsättning följer... 2 minuter efter..

- Hhhej igen tjejer.
- Ah, hej?!
- Ni tror inte att vi skulle kunna få, få ffölja med in?
- Haha, nej det tror vi inte, vi ska "dra" snart..

Lite kul:D haha! Nooot!

När alla var klara med bastnignen så drog vi hem till Drogge, han hade fest så det var toppen, jättekul hade vi!
Men som vanliget finns en nackdel med att ha fest hemma, saker går sönder, man tänker inte på vad man gör etc. men det tillhör ju! 

Alla som vart kvar på festen ligger som små barn och sover! Själv är jag som vanligt uppe med tuppen, eller ja.. den här gången var det med katten.. Drogges gulliga katt gör mig iallafall sällskap! 
Juste, jag har vart duktig nu igen.. jag har städat lite i köket, där det såg ut som det skulle efter ett långt festande! Så en stjärna till mig.

Nu är jag jättehungrig och ska nog ta mig i kragen och försöka få upp alla snarkande människor:) så vi kan äta, tror det blir Kebabben! Mmm.. Gott!

Hörs nog senare när alla fina bilder kommer upp!



Norrtälje

Ska till Norrtälje nu för att utföra några ärenden till mig själv!

  • Köpa solpuder
  • hårspray
  • systemet
  • kolla om jag hittar kläder
  • kanske skor:D


Freeedags mys!

Hallåj igen!
Har inte hunnit skriva på ett tag nu. Anledningen är för att jag inte haft tillgång till dator och för att jag har jobbat :).. så nu vet ni det!
Igår jobbade jag det jobbigaste passet 08.00-22.00 men det gick ganska fort ändå. Vi va på gymnastik jag och "Migva", städade lite, strök gardiner..etc. Inte så intressant. .

Idag är det fredag och jag slutade jobba kl 10.00 så nu är jag hemma och har precis varit jätteduktig och städat min storebrors bil:P (stolt över mitt ansvarsfulla tag). Det kanske kommer upp bilder på bilen senare. Han kommer hem imorgon från Idre där han har tillbringat några dagar med flickvännen och några kompisar! Kännner att jag med skulle vilja åka bort men jag sparar in mina pengar till resan jag vill åka till i år.. Gissa?!
Så klart, Thiland! :D Ohhh, lägntar! och hoppas det bli gjort! Och hoppas att min och Maries plan håller, alltså att vi ska åka tillsammans med våra pojkar, Tim & Robin<3 
På tal om det så ska jag träffa min älskling idag, hm.. jag har visst två! Marie & Tim, och jag ska ju i och för sig träffa båda men jag syftade på Mariiiiie:)
Äntligen här igen, skönt att slippa Göteborg och träffa lilla mig istället:D Vi ska ta en "balkongkväll", som aldrig blir en balkongkväll, utan det slutar ofta med att vi är dyng och har skitkul.. Antagligen ska vi hem till Drogge ikväll, så vi får helt enkelt se hur kvällen blir! Men lyckad blir den alltid när jag och Marie är med...! HAHA!

En bild på min söta Majjie & jag när jag va blond :D



Hörs sen kanske:) Det lär komma upp flera bilder, för det är FREEEEEDAG!

Ses

Nu vill matilda ha datorn så jag får ge mig av helt enkelt.. Ska ändå ringa Tim !
See you...


Ute med hundarna

En skön dag faktiskt, som sagt är jag ledig idag till kl18, då ska jag jobba. Jag har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, låtit dagen komma som den vill:)
Jag har ju två hundar som betyder väldigt mycket i våran familj, ibland tittar dom på en så man smälter.. Det går inte att låta bli att krama om dom, och idag titta dom på mig så sött så att jag var bara tvungen att gå ut och leka med dom! 
 


Visst är dom söta?

Tim skulle ju komma idag, tidigt trode jag. Men hans bil är trasch så han måste vänta på att hans pappa kommer hem så han kan ta den andra bilen:) Får se om jag hinner träffa honom innan jag åker till jobbet.. Hoppas de !
Annars ses vi ju när jag kommer hem:).. Hm, jobbigt att sakna någon man älskar!



Älskar dig

Good Morning



Vaknade imorse kl. 06.30 tror jag, av att Matildas klocka ringde, hon sov hos mig inatt :) Det brukar vara så när inte Tim sover här eller jag sover hos honom... Det är alltid fullt i min säng... Klart, jag har ju världens skönaste säng! 
I och med att jag är ledig idag så var det lite jobigt att vakna tidigt, men jag somnade om rätt fort.. Nästa gång jag vaknade vet jag inte vad klockan var men jag hörde Matilda säga- Kajsaaa, tyst! Ida sover!...
Nej, knappast i detta ljud:P.. men jag är van..! Somnade om yttligare en gång och sov så himla skönt.. trode jag ja, vaknade av en skitskum dröm som jag inte kommer ihåg, har bara känslan av drömmen kvar, jätteskumt?!
På tal om dröm, så drömde jag om Pk igår natt, att det hade hänt honom något, Tim var alldeles hysterisk och jag var skiträdd... Så kanske måste fråga honom hur han mår:D

Klockan är 10.15 och jag kan inte sova mer.. ligger kvar i sägen och tänker på min absoluta STÖRSTA kärlek, tro mig.. Tim, helt underbar <3 Han slutade jobba kl 10.00 så jag hoppades på att han skulle komma hit, men han är nog trött som vanligt efter jobbet, så han ligger nog hemma i sängen och sover djupt. Jag ringer nog och väcker honom snart :P Men först ska jag hoppa in i duschen.. äta frukost!





Min supergoda frukost!

See you <3

Pradise Hotel


enmatildas.blogg.se

TACK Matilda Totalyybra!
Min syster , www.enmatildas.blogg.se har äntligen fixat min design !
Notaera att hon har lagt ner hela sin själ och hela sin kväll till attt göra det! Verkligen...
Snällt av dig, men SCHLAPNA AV nu.

Innan vi började att fixa designen så hade vi sjukt roliga timmar framför kameran. 
Bilderna får tala för sig själva !







Lägg märke till att det är vi båda som är med på alla bilder, så vems kroppsdel tillhör vem ?

Ett nytt försök

Ja, jag tröttnade på att blogga där ett tag, men ju mer tiden går ju mer sugen blir jag på att börja igen. Inte för att jag tror att jag blir känd som tex. Kenza, utan för att det kan vara skönt att få skriva av sig ibland!

Jag själv tycker det är väldigt roligt och intressant att läsa andras bloggar och det skulle även vara kul om andra skulle få intresse för att läsa de jag skriver om. Ge lite komentarer, påpeka saker och ting :)

Mina systrar, Matilda (Enmatildas.blogg.se) och Kajsa (liitefinare.blogg.se) har blogg och det är nog mest därför jag vill börja blogga igen, dem har inspererat mig lite tror jag! Och det verkar som en kul grej... :D
Jag kan ju verkligen ingenting om detta, så jag får be mina söta systrar om hjälp till att börja med, Matilda är bra på att fixa design och Kajsa är bra på...? Ja..?! Typ..?! Nej, skoja bara, hon är bra på allt <3 

Det jag kommer skriva om har jag inte en aning om just nu, blir väl lite om allt möjligt, allt från himmel och jord! Förhoppningsvis kommer jag lägga upp massa fina bilder, för jag har ännu en ny kamera :P En systemis!  


                              OBS!
                  Jag tror på tomten!