outfit.









Tubtopp- Gina Tricot

Kort jacka- Bik Bok

Halsduk- "Mammas garderob"

Leggins- Gina Tricot

Skor- Din sko

Väska-
FIORELLI

Other home.

Nya planer igen:).. Man vet aldrig med mig, haha! Jag åker hem till mamma och pappa. Ska köra dom till någon fest vid 17 så då kan jag lika gärna åka dit nu. Saknar dom så mycket. Vi hörs sen! Love




Close.

Ringde till badhuset nyss och fick klart för mig att dom inte har kvar solariumet! Why?
Vad ska jag göra då? Tror jag går ut på en promenad istället.
  


Tack.

Tack Anna gumman, fö att du städade/diskade här hemma. Vaknade kl.12.00 idag. Så skönt att sova ut ibland, funderar på att sola snart med vädret får mig att tveka på att gå dit!

Tim ringde för ett tag sen, jag kude inte ens höra hans röst utan att börja lipa. Jag vet ju att han kommer hem snart men fan vad jag saknar honom!!!


Bilder från igår.






 Fint hon har gjort min vän.




Vi tog en kvällsfika igår när jag kom hem. Vi kom i säng vid ca 02.00.


Anna här!

hejhej.
Nu har vi precis ätit mat, jätte gott. :) det blev lax med bulgur och hemgjord sås till.
Nu sitter vi och dricker en kopp kaffe och ida ska snart åka och jobba. men frågan är vad jag ska hitta på när hon är borta. Joo juste jag har visst lovat att diska....

slänger in ett par bilder från idag.














Ha det så jävla bra nu.! Puss, kram och nyp i stjärten. <3

Min älskling.

Igår åkte Tim med sina vänner till Karlshamn?! Kan de heta så kanske..! Aja!

Vill bara säga att jag saknar honom.


God morgon.

Ett jäkla liv i morse. Typ kl.8 vaknade både jag och Anna av musik! What a fuck?!
Nu har vi iallafall tvättat! Lite kvar men det blir snart gjort. Annas pappa var på besök nyss och han hade med sig jättegoda munkar :) Tack Dad!

Vi gör inte så mycket, slappar mest på balkongen, njuter an solen som tittar fram lite då och då.











De var de.

Igår kom min underbara vän Anna hit. Vi åkte till Norrtälje för att storhandla på Willys men det vart inte så mycket varor. Gud så svårt det är att handla. Iallafall så gjorde vi våfflor och ärtsoppa till middag. Gott faktiskt.
Senare på kvällen kollade vi 10 minuter på Mirrors, för mer vågade vi inte se. Så vi satte på Note Bokk istället, hur bra som helst. Vi grät en och annan tår! Rekomenderar starkt för er som gillar komedi/romans.






























Kom igen då.

Många läsare kan man väl säga för att vara jag, men typ EN, TVÅ komenterar! 
Kom igen nu då! Det är roligare om ni komenterar lite!!!

Love you all.

Bara så ni vet.


Tack mamma & pappa.

När jag kom hem idag fick jag en tröja och ett halsband av mamma & pappa, Älskar er!

Vad tycks?




Dagen i kort.

..Gud så skönt det kan vara att komma hem till gamla flickrummet! Speciellt att trfääa familjen, dock mötte jag pappa på vägen så han han jag inte krama om..

Idag på jobbet så skulle vi ha picknick, alla nya som gamla assistenter i parken, men vädret var inte riktigt med oss idag så vi stannade hos våran brukare och käkade lunch och fikade. Supertrevligt.  

Kom hem för en stund sen, så jag och Tim tog oss en dusch och nu ska jag vara så snäll att göra lite mat åt honom. Jag må la vara drömmen :)




Möttes av denna fina solnedgång på vägen hem:




.


-
En av familjens gulliga hund, Izor älskar att vara med på kort-
.




- Min egna blombukett-

.

.. Sa ju att jag skulle lägga upp flera bilder från inflyttningsfesten, men tyvärr så gör jag inte de :) Ni får gå in och kolla på min Facebook!

Snart ska jag köra Tim till träningen och sedan åker jag hem till mamma och pappa och hälsar på.

Lördagens inflyttningsfest.

Bilderna får tala..


















Nu är jag så övertrött, så jag lägger upp fler bilder imorgon..

Fredagen.

Hej igen! Dålig updatering på senaste men jag har inte haft tid. I fredags åkte jag iallafall till Sumpan, hem till Anna. Och det var så jäkla kul, roligare än så¨var länge sedan. Vi åkte till Collage, det är egentligen 23 där men vi var ju så snygga så klart vi kom in. Träffade jättetrevligt folk. Plus att vi såg Kissie, tänka sig att man nästan inte såg att det var hon. Snacka om redigering på hennes blogg, hon hade inte alls sådär fint hår som på bilderna, inte alls lika smal, också såg hon väldigt blyg ut. Sedan så såg vi Martin, han som vann Let's Dance, kommer inte ihåg efternamnet men ni vet säkert. Han gav oss en jätteskum blick, vilket vi garvade asmycket åt. Vi hade så KUL så ni anar inte! Verkligen att rekomendera. Efter Collage så skulle vi till Grodan, men vi tog inte vilken taxi som helst, utan en CYKELTAXI:D haha.. De var sjukt kul, folk kunde ju gå förbi oss utan problem. Jag har inte skrattat så mycket på år och dar! Tack babeii för en underbar fredag! 

Lite bilder från Fredagen: 

..Var tvungen att lägga upp dessa två snyggingar..


..Snygging två..


..Juste, vattenpipan dök upp med..


..Suck it babe..


.. we LÖV..


..Sisst men inte minst.. CYKELTAXI !



Lördagens bilder kommer snart.

pipa.

Skål på er! Sitter hemma hos Anna och har precis gjort mig klar.. Tror jag, det finns alltid något att förbättra:)
Vet ni? Vi ska röka vattenpipa.. ser fram emot de. Har bara gjort de en gång tidigare. Roligt!

Ha det bra så länge, bilder kommer nog upp under kvällen.

Sumpan.

Ska åkta till Sundbyberg snart och möta upp Anna. Men först packa klart väskan!


Pajen.

Har haft en rätt så seg dag. Jobbat, åkt hem, åt, duscha, åkte tillbaka till Norrtälje med Tim och kollade på lillasyster Kajsas gymnastikuppvisning. Dom är jätteduktiga. Efter de så åkte vi hem igen och lillasyster Matilda åkte med. Mycket åka här :) Vi stannade till vid Ica Rimbo och handlade "lite". Vi hade en nota på fyra saker men det vart två fulla korgar. Tim tappade även bort mina nycklar på Ica så han fick gå in och leta. Men det tog ju så lång tid och jag antog att han inte frågat i kassan om upphittade nycklar så jag gick in och visst låg dom där så fint i kassan! 

Nu så har jag och Matilda gjort en rabarberpaj, så den ska vi smaka på nu.. vaniljglassen får vi inte glömma! Tim sitter och kollar på Repmånad och käkar vitlöksbröd:)
 

Imorgon åker jag till Sumpan och ska fixa mina naglar, men självklart åker jag dit för att vara med GullAnna:)

PS: Vi åkte förbi fyra polisbilar och på vägen hem två och nu är det en utanför lägenheten!. Bara så ni vet.


Tilda fick äran att bära kassen.. de gjorde hon verkligen med "glädje".
  

Snart till Norrtälje och jobba, 19- 23.


Bild från mobergs.

Vad hände med mina ögon? haha!



Teresia & jag.

Klappat och nästan klart.

Nu har målaren gjort klart tapetseringen, vet ite om jag ångrar mig lite att vi gjorde om?! Vad tycker ni?
Iof har vi ju inte fått iordniga allt än. Vi ska ju ha upp tavlor och hyllor etc. Promenaden med Marie gick bra, 40 min runt i Rimbo. Solen steker men bara blåsten kunde försvinna så skulle de vart perfekt.
Har även vart på andra sidan väggen:) och hälsade på grannen och hennes lilla dotter. Så söt och så liten :) Åh, man längar ju lite tills den dagen kommer:)

Här kommer bilder på sovrummet, (ofärdigt).


FÖRE:


MEDANS:


EFTER:




Ni
ser ju själva. Det är ju inte speciellt snyggt nu men så fort vi får upp allt på väggar och tak så ska jag lägga upp bilder på hela lägenheten.

Sorry neighbour.

Verkligen ledsen grannar! Målaren är här och ska slipa väggarna, sedan tapetsera om sovrummet så ni får stå ut med lite väsen. Jag är bara glad att det blir gjort.

Idag börjar jag jobba kl. 19.00 så jag har en hel dag framför mig. Ska ut och gå med Marie så fort hon hör av sig. Resten av dagen får visa sig.

Tror det bli fint väder idag?! Eller?




Juni 7, 2010.

Vaknade kl 04.22 imorse. Har typ blivit en vana.. iallafall på vardagar ! Har vaknat vid den tiden flera dagar i streck. Men som tur var så somnade jag om innan alarmet ringde kl. 06.30. ar jobbat idag, fixat med schema och varit på möte. 
Lunchade med mamma och Jennie, det vart kinamat.. Hur gott dom som helst. Men inte vidare nyttigt:) 

Efter jobbet så fick jag springa till bussen, jag fick sluta tidigare så skulle försöka hinna med 16.30 bussen men nej då.. den åker så fint iväg sissta meterna och jag är den som inte direkt springer efter. Men tur var väl de att jag missade den för då kom jag på att jag måste handla curry som jag skulle ha till maten. Sedan kom jag på en till bra sak. Min granne har fått en liten dotter så jag gick ner på stan och köpte en liten sak, skriver inte vad det är, i och med att grannen Sara,
Http://itssaraslife.blogg.se läser min.. It's a secret!

Målaren har varit här idag och det ser ut som en påse skit i sovrummet. Hon ska göra klart de imorgon eftersom, tror de är spackel över hela väggarna, de måste typ torka?! Men det blir nog fint till slut. Hoppas jag!

Ja måste bara få berömma mig själv, jag lagade faktiskt en lite mer avancerad mat idag. Ris och någon slags kycklinggryta :D Gud så duktigt!

Nu ska jag gå och tycka lite synd om Tim, För han är "huk" (sjuk)..:D


Juste, Pk fyller år idag! så GRATTIS till världens bästa
Pontus.






 -I morse-


-The secret-

-Min lyckade middag-

Gårdagen.

Det började med att vi skulle åka in till Norrtälje med 11.15 budden men vi "råkade" sova lite längre. Så vi gick väl uppp vid 11.00 och började göra oss iordnig. Som ni ser så har jag en ny design, min lillasyster Kajsa gjorde den igår. Http://liitefinare.blogg.se. Tack så mycket raring!

Jag kör in Tim till Norrtälje och sedan kör hem Kajsa. Det vart lite stressigt, i och med att jag skulle ta en buss från rimbo till Norrtälje kl.14.15 och jag var tillbaka i Rimbo vid 13.50, så jag skulle hinna med att gå på systemet, lämna bilen, packa väskan, hinna äta frukost. Jag han endast lämna bilen och slänga in drickan i kylen sen var det bara att springa till bussen.

Väl inne i Norrtälje går jag ner till Åtellet där vännerna sitter. Det var hur trevligt som helst, men hur kallt som helst. Så det var ju minde roligt. kl.18.30 skulle vi ta bussen tillbaka till Rimbo för att förfesta och fixa oss inför kvällens roligheter. Eftersom jag inte han äta frukost så gick jag och Josse upp till statoil och köpte oss en varsin korv. Vi sitter där vid busskuren och väntar på 677. Men nej då! Då ser jag att 625:an kommer och att vi sitter på helt fel busshållsplats. Jag säger till Josse: det är väl inte 625:an vi ska åka va?
- Jo, antagligen! .. Så vi lubbar allt vi har att ge över vägen och Josse tappar mobilen och allt kändes bara som ett skämt, kaos! Men gud så kul de va. Vi är inte rädda om livet vi, som springer hej vilt på vägen fick vi höra av sur kärringen till busschaufför.

Folket börja rulla in hemma hos oss, jag säger bara, roligare/ trevligare människor finns inte... bla bla, vi dracka och hade trevligt.

kl. 22.15 tror jag (börjar bli lite oklart nu.. haha) springer vi till bussen.. igen! Åker in till Norrtälje för att gå på Trädgården, men det blev lite anorlunda. Se och hör!

Teresias kusin ringer när vi sitter på bussen och ber henne skynda sig till Norrtälje för att några omogna småglin jagar honom och ska "döda", slå honom. Så hon och jag kutar till honom men småvalparna var borta. Vi går ner till stationen för att göra honom sällskap medans han väntar på bussen. Och vilka kommer inte fram då?! Jo, två "tuffa" småglin. Dom snackar eller snarare skriker på kusinen. Och rätt som det var så börjar ena valpen veva slag mot honom. Så jag och Teresia flyger upp och försöker få bort killen. Vi håller endast i honom och ber honom gå där ifrån. Men han fortsätter veva slag, så både jag och Teresia fick oss några slag i ansiktet. Tillslut drog dom och allt var lugnt. Tills våra pojkvänner och några vänner kommer in. Vem fan slår en tjej?! Okej, han var typ 15- 16 år, tycker bara synd om honom att han inte vet bättre men lite vett i skallen har man väl? Vad händer med ungdomen? No respect...!

Det var de.. lite tråkigt att det ska behöva hända. Men kvällen var inte slut. Jag och Teresia tar taxi upp till Mobergs och dansar hela natten lång, eller ja! Till kl. 02.30 då vi tröttnat och åker hem.

Trevlig natt, fick sova med Tim och Pk :) Friberg fick sova på soffan!

_____________________________________________________________________________________________




















Outfit.





Nu åker vi till Norrtälje.

Later.

God.

..morgon! Sitter och äter frukost nu. Väntar på att Tim ska komma hem så att vi kan dra oss till Norrtälje. Har lite saker som måste handlas.



Fint.

Såg att solen höll på att gå ner utanfr fönstret. Se så fint.







Tack för hjälpen.

Linus Drougge kom ju för ett tag sedan. Alltid lika rolig och glad! Han hjälpte mig att mäta balkongen och räknade ut kvadrat och hur många trallplattor vi måste köpa. Tipsade även lite om barbord + stolar som vi eventuellt ska köpa. Tack så mycket.


Kämpar..

..Jag har kämpat mig igenom denna dag. Är inte frisk ännu. Feber, ont i halsen, hostar så att lungorna nästan sprängs! Men känner att jag inte kan vara hemma från jobbet. Men imorgon tog jag faktiskt ledigt, eller gav bort min tid. Jag går ändå bara runt som en zombi.

Imorgon kommer lillasyster Kajsa hit och ska bo här tills på söndag, mamma och pappa är i Buddapest så då ville hon inte o hemma i Bergshamra! Ska bli mysigt att ha syster här.

Nu kom Drougge så ska vara lite social..







Day.

Dagen började redan vid fyra imorse, då jag vaknade helt utan anledning. Låg och snozade tills alarmet ringde vid 05.15. Mådde verkligen asdåligt imorse. Men jag tog mig till jobbet iallfall. Jag skulle ha jobbat 7- 11 men i och med att jag mådde som jag mådde så fick jag sluta 09.30 så det var skönt. Mindre skönt var det att bussen hem gick 10.30 så jag gick till mammas jobb och inväntade. Då ringer mormor och Ove och frågar om dom skulle köra hem mig så att dom samtidigt kunde kolla på lägenheten. Självklart tänkte jag. Bara de att min kusin Jaqline var på någon slags intervju vid Campus och vi skulle vänta in henne. Bara det att det tog typ två timmar. Så det var bara att vänta. Kl. 12 åkte vi från Norrtälje till Rimbo. Det var jättekul att träffa min kära kusin, hon har vart i England i en månad så hon hade mycket roligt att prata om. "Mm, blä..." Vi hade även besök av Frudd och Lennan som hjälpte till lite här. Tack boys !

Jag och Tim har precis ätit middag, han stekte på pyttipanna. Lätt och gott :) Nu är han så duktig at han monterar ihop våra  sängbord. Det bli så fint här, men jag visar inte perfekta bilder förens allt är klat. Det får bli en överraskning. Det var meningen att ingen skulle få komma hit ens men det blev lite svårt, efetersom v inte är så haj på allt.


Nu tänkte jag gå och fixa lite småplock.






Fullt ös.

  • Jobbat
  • Hämtat saker från Bergshamra
  • Till lägenhyeten och lämnat allt
  • Åkt till ICA och handlat, Tack Irene för en hel + lite till kundvagn med mat etc.
  • Hämta sängen
  • Mysa hemma hos mig & Tim :)


    Ps: Min kur med alvedon och nässpray börjar NU!!!