Look

Nu drar jag iväg och möter upp Mia! See Yah.


Första steget

Jag försöker lägga ut två bilder på håret :) de är jättefint! Men det verkar inte gå?! Fattar inte vad det är för fel?

Jag ska ta mig ur sängen nu och käka lite frukost. Sen ska jag möta upp Mia så ska vi gå vidare till salongen. Hon ska lägga i fler slingor i mitt hår.
Hörs sen. Hoppas de går att lägga upp bilder så ni får se hur de vart :)


Klippverksta'n

Sitter och väntar på att färgen ska bli klar :) spännande!

Min söta lillasyster gör mig sällskap. Hon ser verkligen road ut ;)


Cykeltur till jobbet

God morgon! Vart väckt av en stackars Rebekkah imorse. Hennes bil ville sig inte starta idag så jag fick ta mig en Cykeltur till jobbet. Faktiskt skönt! Då kom jag upp i god tid.

Nu fixar jag lite saker på jobbet. Men snart drar jag mig hemåt igen för att fixa med hemmasysslor. Ska nog ringa och väcka mina systrar så att dom inte sover bort dagen :P

Wihoo! Klippa&Färg idag! Ni får se sen hur det blev :D


Jobb + extrajobb

Yes! Då var jag snart på jobbet igen. Jag slutade 17.30 och nu ska jag åka tillbaka för att jobba istället för stackarns Mandy som är sjuk.

Imorgon skulle jag vara ledig men får hoppa in och jobba då med. Plus att jag ska jobba kväll och börja tidigare på onsdag. Mycket jobb nu och de börjar kännas av i kropp och sinne. Men de är bara bita ihop och se fram emot lönen! :)

Innan kvällsjobbet imorgon ska jag ta en löprunda, gå på stan med mina systrar och klippa och färga håret hos Mia.

Nu ska jag ligga och kramas med min älskling :)


På jobbet

Som vanligt jobbar jag :) men imorgon är jag äntligen ledig!

Tänkte visa er vad jag stötte på här om dagen när jag jobbade. Hur söta är inte rådjuren? Jag blir helt lyrisk när jag ser dom. Dom kom gåendes precis utanför fönstret :)
Först såg jag bara två men efter en halvtimme kom det en till. En liten bambi tror jag.


På jobbet

Och har ingenting att göra. Sitter i assistentrummet och ruttnar!

Känner som så att jag lika gärna kunde vara hemma och fixa med allt som måste göras. Och dessutom ta han om mitt hjärta som är sjuk :( stackarn!

Imorgon kör jag sista racet i min lägenhet. Och om Daniel är hemma imorgon så ska han hjälpa mig att fixa lite elfel, fixa balkongdörren och slänga upp en hylla. Dennis ska även komma och kolla på mina kramar som sprutar åt alla håll :P Sen så är det bara för Sara och Jimmy att flytta in :) vi skrev på papper idag och kollade runt lite i lägenheten och tvättstugan. Känns riktigt bra att få den uthyrd. Nu kan jag och Daniel börja leva vårat samboliv fullt ut :D slippa tänka på att jag har en tom lägenhet som bara står och kostar.


Nej, göra lite nytta kanske?! Hm.. Som vadå?

JAG VILL HEM TILL MIN ÄLSKLING!


Nu flyttar jag!

Som Ni kanske har förstått, så bor jag med min älskling i hans lägenhet. Och nu har jag fått klart besked att få hyra ut min lägenhet. Känns så himla bra. Nu kan jag flytta till honom på riktigt. Och vi kan börja planera och investera.

Är så himla glad!

Jag och Martin far fram och tillbaka med släp. Just nu är vi på väg till mamma och pappa för att lämna min säng, hylla och lite småsaker till Kajsa som ska få låna de av mig. Efter de ska jag städa upp i lägenheten. Sara, Linnea och Jimmy ska komma och kolla på den. Så då måste de vara lite fint iallafall :P
Imorgon är jag ledig så då ska allt vara som klart. Det är lite småfix som Danne ska hjälpa mig med. Sen så kan jag börja hyra ut :)

Äntligen blir vi sambos på riktigt älskling <3


Promenad i Norrtälje stad

Hej!
Jag jobbar egentligen. Men min brukare är på kurs så då passar jag på att ta en sväng på stan. Hamnade inne på H&M men jag ska inte köpa något :P bara titta! Vilket härligt väder vi har, underbart att promenera i. Jag och Danne sa att vi skulle börja gå ut på mysiga promenader men tiden rinner iväg varje dag så de har vi inte hunnit med.

Ikväll har jag premiär för träningen. Tränade jättemycket förut men de rann ut i sanden av olika anledningar. Men ikväll så drar jag och Sarah upp och träna. Ska bli riktigt skönt! Älskar känslan efteråt när man är klar. Så duktig man känner sig :)

Så nu kommer ni få följa med i min träning med :D kul va?! Hoppas ni puschar och kanske till och med tipsar :)


Kom på...

Det går inte att kommentera på bloggen. Skall åtgärdas snarast!


Sliten tjej på jobbet

Kom nyss tillbaka till jobbets var nere på stan med Jennie och lunchade. Kollade in lite snabbt i affärerna men inte föll mig i smaken. Förutom en liten sak till lina presenter som Daniel ska få på söndag :)

Jag är hur sliten som helst. Trött, förkyld och ont i halsen. Men jag köpte några halstabletter på Apoteket som är sjukt bra! Så lite Alvedon och halstabletter får mig att jobba på :D

Sitter och skriver schema och donar lite med semestern. Papper, papper & papper!


Hos föräldrarna

God kväll!

Typiskt att man ska bli sjuk när det behövs folk på jobbet. Men imorgon tänker jag jobba iaf.

Jag är hos mamma och pappa nu. Ska hämta en bakmaskin. Jag, Daniel, Sandra och Andreas ska baka imorgon. För på söndag blir det kalas. Då fyller min käraste 23 år. Och Sandra fyller veckan där på :) när vi ändå är i gång så fyller Andreas år veckan efter Sandra :P

Har varit på banken idag. Pratat om lån och sparande. Även lite om vad som gäller med uthyrning av min lägenhet. Jag har ju tagit alla mina saker och flyttat till Daniel. Vilket är helt underbart! Så nu ska jag skicka in ansökan till föreningen jag har min lägenhet hos för att få ett godkännande gör att hyra ut min. Hoppas verkligen jag får de! Annars vet jag inte vad jag gör!

På tal om flytten till Daniel. Vi har satt upp min 52" tv i sovrummet :) så jäkla najs! Känns lite lyxigt. Hihi.

Nu ska jag ta mig en kopp te med honung. De ska vara bra när man har ont i halsen.



Här har ni mammas och pappas ena hund Izor. Så gosig!



Glaset

Nu ska jag och mitt hjärta mer på Glaset och äta fin och mysig middag :)

Vet ni? Han är helt fantastisk! Och jag blir bara mer och mer kär i honom. Finns inget stopp!


Alla <3 Dag Lunch

Bjöd min syster Matilda på lunch och fika idag :) snackade lite om vad som sker här i livet! Hihi. Mandy kom även och fikade med oss. Mycket trevligt!

Just nu sitter jag och gör schemat för sommaren. Lika bra att börja planera så att det är klart. Det har nästan alltid vara kaos och panik med att få in personal till sommaren. (alltså försent ute) så i år tänkte jag inte ha en stressig sommar, nu ska detta bli klart i tid!


Alla Hjärtans Dag

God morgon alla hjärtan!

Idag är det Alla Hjärtans Dag. En speciell dag för många :) och det tycker jag med att det är. Känns liksom som att hela dagen är skapad av kärlek. Och jag hoppas ni alla tar hand om era nära och kära och visar hur mycket ni älskar dom. Jag själv har messat mamma och pappa nyss och skrivit några rader om hur mycket dom betyder för mig och att jag älskar dom.

Vaknade även upp som vanligt bredvid mitt hjärta i morse. Så underbart varje morgon, jag får sån energi av att vara i hans närhet. Varje minut med Danne tar jag vara på. Och ikväll ska vi äta middag på Åtellet. Kommer bli så himla mysigt. Mitt liv har fått världens helomvändning. Jag älskar mitt liv och jag mår så himla bra! Daniel ställer alltid upp och vi finns alltid där för varandra. Jag känner mig så trygg med honom. Och allt känns så himla rätt! Han betyder allt för mig <3


ett HJÄRTA till er alla! Ha en jättebra dag :) kram från mig!


Slut för idag

Heeej:) slutade nyss jobba. Är helt slut efter vecko + helgjobb. Och jobbet fortsätter hela denna vecka. Sen så är jag helgledig. Om jag längar!

Nu tar jag en promenad hem till Jonnie och Jennie. Ska hjälpa henne lite att få i ordning. Så ska jag ringa min bank med och bestämma möte. Plus att jag ska ringa bostadsrättsföreningen med ang. Min lägenhet som jag vill hyra ut :)

Hörs sen !


Ny Design

Så nu har jag fixat ännu en ny design till min kära syster!
Hoppas hon blev nöjd ;)
Gjorde även om en bild på henne och Danne :)
Aja, ni får ha det bra!
/ Kajsa (idas syster)

God morgon lördag

Vill verkligen inte åka och jobba nu. Grejen är att jag har inga som helst problem att jobba helg men det är grejen att kliva ur den varma sägen och gå ifrån Danne som håller om mig som är jobbigt. Man vill ju som bara ligga kvar och gosa ner sig.

Hoppas den här dagen får fort. För ikväll får vi besök av Sandra, Andreas, Jonnie & Jennie :) vi ska laga en jättegod middag. Ni ska få se sen! Så ska vi kolla på melodifestivalen och spela sällskapsspel. Kommer bli jättekul!

Förresten, grattis till Jonnie & Jennie som nyligen fått lägenhet.

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan pussa på Daniel innan jag åker till jobbet! See yah.


På G

God kväll vänner :)

Härlig fredag! Kommer hem och min älskling står och lagar mat. Hur gott som helst. Grillat, potatisgrtäng med rödvinsås. Och rödvin på de:)

Nu ska vi hem till Dannes faster och umgås lite med henne, Sandra och lina. Vi ska vänta in Andreas och sen gå ner på G och ta en drink.


Jobba på nu sista timmarna!

Ser nästan i kors! Papper och data är inte min grej. Kan sitta max en timme sen känns det som att jag sover, eller kommer på mig själv att jag sitter och stirrar på en punkt. Hm, känns att veckan är förbi och att det är fredag. Man är lite sliten. Men snart får jag åka hem till min kärlek :) underbart!


Svar på frågor

Såg nyss två kommentarer och jag svarar på dom nu via IPhone :)

1. Hur lång är du?
- jag är ca 166 cm. Det var ett tag sen jag tog måttet på längden men ungefär så!

2. Vart har du köpt ponchon?
- den är köpt på H&M. Köpte den förra veckan och det är ett av mina bästa köp! Den är snygg och hur skön som helst. Jag bor typ i den :)


Fortsätt ställa frågor! Det är jättekul att få. Och jag svarar så fort jag kan :)

Kram på er!


At work

Hej på er! Fint väder vi har. Men vad kallt! Precis när jag skulle gå till jobbet i morse så ringde Daniel och sa att han kunde köra mig :) gissa om jag vart glad! Han är helt underbar.

Just nu har jag en snabbrast. Så ska svepa i mig kaffet här och förbereda inför möte med chefen klockan 12 och sen vid 13-15 har vi personalmöte. Så min dag är ganska planerad :) efter mötet skall jag fortsätta med lite pappersarbete. Sen ska jag skynda mig hem för att umgås och mysa med Danne hela kvällen! Jag jobbar imorgon så det blir bara att ta det lugnt och ge massa kärlek!

Saknar min man <3






Fika på stan

Nu ska jag gå ner på stan för att ta en fika med Marie som kommer till Norrätlje idag :)

Dagens Outfit


Mia- Veckans blogg

Jag har blivit nominerad till Veckans Blogg. Och nu är det eran uppgift att rösta fram mig till vinnare!
Gå in på http://zeta.myshowroom.se/ och rösta på mig!









God morgon

Testar att blogga från min nya IPhone :)
Hoppas det går?! De lär ju märkas. Haha!

Daniel ringde och väckte mig för en stund sen. Jag hade ett viktigt samtal som jag skulle ringa. Så set var snällt av honom att se till att jag vaknade <3

Jag ligger i sängen och funderar på om jag ska gå upp och ta en kaffe eller om jag ska somna om en stund till?!
Får fundera på den kakan.

Vi hörs så snart jag har gått upp då!


Wild Once


Iphone 4 s

NU SKA JAG HÄMTA MIN EFTERLÄNGTARDE IPHONE 4s!
Som jag har väntar. Snart har jag "henne" i min hand. De är alltså en tjejtelefon, jag kollade upp de innan jag beställde hem den :P haha. Min älskade mobil.
Ni tycker säker att jaf är skittöntig men jag har levt med en typ tegelstensmobil från 1800 talet.
Ni förstår!
Efter att jag hämtat mobilen ska jag åka till min lägenhet och GRUND städa. Usch, de är tråkigt!

Filmmys med den bästa

Har precis intagit stoffläge med min underbaraste.

Imorgon har jag sovmorgon men tänkte gå upp skaplig tid för att åka till min lägenhet och städa. Kan bli en solning med :)


Kvällsfika

Hejhej!

Jag och Daniel sitter hemma hos mamma, pappa, Kajsa, Tilda och Jonnie och fikar. Ska snart dra oss hemåt och mysa ner oss i soffan :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283369.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283369.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283369.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283369.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283772.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283772.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283800.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283800.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283832.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_188283832.jpg" class="image">


Extrajobb

Idag jobbar jag extra. Skulle igentligen vara ledig. Men Lilla Mandy är sjuk :( så jag hoppar in för henne!
Krya på dig gumman♥
Vi ska intervjua en tjej idag som förmodligen ska göra sin två veckors praktik hos oss. Så det ska bli spännande.
Kör på med lite pappersarbeta med och sen slutar jag nog för dagen, kanske vid 14.00.
Efter jobbet drar jag till min lägenhet och städar upp där. Ser inte så roligt ut där just nu.
Har mina små planer för den?!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Du gör mig lyckligare för varje dag som går!
Du är bäst gubben.

KLAR

Man blir ju som lite ledsen när man ser att det inte är så mycket kläder. Men får trösta mig med att det bara är kläder som jag använder, plus att jag har mer i min lägenhet :P hihi!
Jag tänkte ju ta kort på shoppingen från i helgen och samtidigt lägg aupp från shoppingen i London, men insåg att det var en hel del och Danne kom nyss hem. Så ville inte tråka ut honom med att fota mina kläder ;) så vi tar det imorgon efter jobbet.
Nu ska jag och min älskade kolla klart på filmen vi började se igår.
"Crazy, stupid, love"

Mina älskade systrar

MINA SYSTRAR ÄR DOM BÄSTA
Jag älskar er så mycket

Dags att städa upp i garderoben!

Jag är ganska pedantisk av mig. Vill hålla rent och snyggt runt om mig. Annars blir jag lätt stressad och irriterad! Men när jag kommer till att hålla ording i garderoben så är det tydligen inte alls lika viktigt :P haha.
Men ni vet ju hur det är att välja kläder på morgonen. Jag byter outfit ganska många gånger innan jag hittar "den rätta" eller tills jag bara skiter i det och tar på mig något. Och när man då har provar och trixat med kläderna så blir det till att jag slänger in det jag inte ska ha på mig. Simple but not so effective!
Så nu när jag har lite ensamtid (Danne är på träning) så tänkte jag passa på att röja upp lite. Ska även vika ner tvätten som vart efter helgen och hänga upp tvätten som min man tvättade idag :D Jag älskar att han är så ansvarsfull och vi hjälps åt med alla verkligen! Han är helt klart bäst ♥
I helgen var jag, Danne, Zacke, Emma, Sarah och Jocke i Leksand. Det var hur mysigt som helst. Det är så himla skönt att bara åka iväg en helg som vi gjorde. Hade det trevligt och bara tog dagarna som dom kom.
Tack för en underbar helg♥


Det är mycket prat nu på att jag inte bloggar! Men det kommer, jag lovar er! Ska tjata lite på syster som ska fixa bloggen.

Men nu ska jag börja rensningen i garderoben. Bilder kommer även på lite shopping som vart i helgen!