Varför sola ute...

Varför sola ute när man kan sola inne? :)

Bara att öppna fönstret..


Dags för lunch

Ner på stan för lite ärenden och luncha på Pelikan med Mandy-mus och Marie :)


Today

Hemma igen och sitter just nu och väntar på att Mandy ska komma.

Häärliga fredag! Jag gillar dig :)



God morgon

Heeeej på er alla fredagsglada läsare :)

Toppen dag idag! Även fast jag inte se sovit så många timmar, känner jag mig på topp.
Min natt har ägnats åt tankar. Jag låg och tänkte på hur jag vill att min klänning ska se ut, som jag vill sy själv. Och jag kom på ide efter ide. Så snart har jag väl tänkt ut en hel kollektion :D

Men men, jag är iallfall på jobbet. Började 6.30 så jag slutar vid 11.00. Och då blir det lunch med Marie, kanske även Mandy.

Nej, dags att jobba igen! Sitter och skriver min tidsrapport.


Dags

Yes! Nu är det dags att cykla till jobbet :)

Känns helt okej faktiskt.. Men jag saknar Danne så in i helve..!!


Baaaaaka

Jag har legat vaken ganska länge nu men det är så skönt att ligga kvar i sängen nu när man har chansen :)

Men nu ska jag faktiskt rycka upp mig! Jag ska BAKA frallor och städa av lite hör hemma.

Ikväll börjar jag jobbet en timma tidigare. Vi ska åka på gympa, så det ska blir kul.

Mindre kul är att Danne ska jobba över idag, till typ 22.30 :/ så vi hinner inte ses någonting idag. Men ikväll ses vi. Så jag går längta tills dess ❤



"Upp och hoppa, ligg inte och dra dig"


Jobb efter jobb :)

Åker med min favorit och kollar på jobb. Sen ska vi till Sandra och köpa studentbiljetter.

Ikväll ska vi chillaaaaa galet! Haha, vad töntigt det lät..

Jag fick en taggad ide idag. Jag tänkte mig att jag skulle sy ihop en egen klänning. Jag skulle vilja ha en långklänning men hittar aldrig the one. Så varför inte kasta ihop lite snyggt tyg och göra en själv? Gillar iden som asen. Jag har en bild i huvudet hur den ska se ut. Sen så har jag även tänkt på om jag ska färga tillbaka håret till mörkt.
Det är ju alltid kul att testa något nytt. Som den färgen jag har nu :) jag tycker den är jättefin. Men jag trivs ändå bäst i mörkt hår. Det är jag! Får se hur jag gör?!



Mysig lunch med mamma

Vi tog tag i saken och lunchade ihop jag och min kära mor :)

Vi hade mycket att prata om kan man säga! Alltid lika kul att träffa henne. Hon är min bästa vän. Vi pratar om precis allt och jag får alltid så bra respons av henne! Åh vad jag älskar min mamma ;D

På fredag tänkte jag dra med mig Daniel och åka och hälsa på hos dom. Käka en god middag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_195887420.jpg" class="image">


Saknar

Fick ett mess av min älskade mamma idag. De är så man nästan fäller en tår. Saknar henne! Vi ses inte lika ofta längre då jag jobbar mycket.


Fail..

Rättelse i inlägg om laxen :D

Självklart ska man inte skjutsa in laxen i ungen... UGNEN ska de va! Haha..


Nu ska åka iväg till jobbet och göra lite nytta. Pussss


I väntans tider


Gårdagens gods middag

Igår gjorde jag och älskling en jättegod middag. Nu vet jag inte bad det heter så jag förklarar det istället :)

Vi la upp en bit folie. Hällde på olivolja, flingsalt och olika kryddor som vi gillar. La på laxfilé. Ströade över mer kryddor. Sen tog vi de grönsaker vi hade hemma och täckte över laxen. Rödlök, paprika, purjolök, morötter, pepparrot och färsk dill. Efter de så packade vi in laxen i folie som ett packet. Skjuts in i ungen!
Till laxen, kokade vi potatis och gjorde en hemmagjord dill/pestosås.

Det vart så himla gott! Och idag ska jag göra tacopaj som också är himmelens gott :)


Nytt

Nytt smink. Hoppas det är bra! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_195623145.jpg" class="image">


Landkrabban

Hello!

Sitter med Jennie och Mandy och fikar. Vi har tagit en sväng nere på stan. Hittade lite smink. Fy fasen vad tråkigt det är att köpa smink! Så jäkla dyrt..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_195609358.jpg" class="image">


New at home

Vi fick med oss lite saker hem från Barkarby.

Överkast- IKEA
Avlastningsbord- IKEA
Badrumsmatta- IKEA
Jeansjacka- Gul&Blå
Tygskor- Skopunkten


Våffeldagen

Ni har väl inte glömt bort att det är våffeldagen idag?

Jag och Danne har ätit våfflor till lunch. Nu sticker vi iväg till Barkaby och shoppar!


Hejja hejja

Tjena! Är uppe på sportcentrum med Jennie och kollar på IBK Rolsagen. Deras sista match nu, men dom ligger under. Hoppas dom vänder matchen!

Senare ska jag och Jennie käka en mysig middag och ha det bra :)


Värker

Hej! Jag ligger på jobbet och tycker synd om mig själv. De måste man ju få göra någon gång så där!
Igår var jag ute och jobbade i trädgården hela dagen (på jobbet). Och efter jobbet så åkte jag och Danne till Rodenskolan och körde 1 timma tennis. Jag är helt förstörd i kroppen idag :P haha! Men de bevisar ju bara att jag har fått bra träning.



Jag har inte så mycket att skriva om men jag ska bättra mig. Så tråkigt med såna här inlägg igentligen. " hej, idag jobbar jag... Idag ska jag.." ah, ni förstår. Men ni verkar ju gilla det eftersom ni hänger kvar här :D

Ge mig lite tips så får ni en roligare blogg att läsa :D

Pusss på er!


Så bor vi

Som ni redan vet så har jag flyttat hem till Daniel ❤ och jag trivs som fisken i vattnet. I både lägenheten och med min underbara pojkvän!

Jag tänkte visa er hur fint vi bor! Daniel har renoverat hela lägenheten. Och det är verkligen jättefint. Så duktig han är min man :)


Day outfit


God morgon

Har precis varit och hämtat Matilda på busstationen. Ska käka frukost nu. Är ashungrig! Sen ska jag läggs mig och kolla på VAKNA.


At the bus

Gud vad länge sen det var jag åkte buss! Haha. Vi är iaf på väg till Bergshamra nu. Och Matilda är på topp ;)


Tjeeena

Vilken härlig morgon/ förmiddag. Imorse efter att min älskade åkte till jobbet, satte jag på tvn och inväntade Vakna med the voice. Så har legat i sängen och kollat på de. Somnade om en stund efter de :)
Och sen har allt bara varit lugnt. Jag har lyssnat på musik och fixat lite. Tagit en lång dusch och nu ska jag fixa mig för att sedan åka till mamma och pappa.
Jag och Danne ska dit och hälsa på, käka middag. Ska även bli kul att se hur som har renoverat Matildas rum! Dom kanske till och med har börjat med Kajsas rum?! På övervåningen hade dom fyra små rum som dom nu har gjort till två stora rum + ett vardagsrum.

Men vi hörs lite senare, måste fixa klart mig nu :) puss på er!

Jag saknar min fantastiska Danne ❤


Kvällsjobb

Hej! Är på jobbet just nu och har överflöd med pappersarbete. Få allt att gå ihop. Hit och dit. Så less men ändå håller jag humöret uppe! Är det inte de ena så är det de andra.

Fick just sällskap av Berra ;) gummans katt. Så nu ligger vi i soffan och myser och jag funderar ut schemat och semester.


Lördagsjobb

God morgon på er! Hoppas alla mår lika bra som jag gör idag? Ät bara lite trött men de är ju vanligt en lördagsmorgon.

Jag ska snart väcka Danne så han kan köra mig till jobbet. Ska bara slänga i mig lite frukost :)


At work och det är fredag

Kom till jobbet för en stund sen. Så nu sitter jag och Rebekkah och pratar i assistentrummet.

Jag längtar redan hem eller till min kära sambo :) men ikväll så har vi hela kvällen tillsammans!


Snabba puckar

Powerwalken skick bra! Hälsade på min kära mamma på hennes jobb när jag ändå var i farten.

Sedan jag kom hem har jag hållt igång. Tvättat, städat, plockat och nu lagar jag mat! Jag börjar jobba tidigare idag så jag är lite stressad just nu. Vi hörs senare!


Svar

Hej Jennifer!
Trapphyllan har jag köpt på IKEA. Kommer inte ihåg vad den kosade men där är den köpt. Den är riktigt praktisk och snygg!

Frukosten klar

God morgon!

Har precis ätit frukost/lunch. Hade sovmorgon idag. Lika skönt som alltid! Håller att tvätta och fixa lite här hemma innan jag drar ut på en powerwalk.
Idag verkar det vara riktigt skönt ute, ser inte ut som att de blåser iallafall :)


God kväll

Det är dålig uppdatering nu. Men jag har inte så mycket att skriva om. Jag jobbar mest och när jag är hemma så tar jag och Danne vara på tiden vi har tillsammans. Förra veckan och denna vecka går vi typ om varandra. Han tränar och jag jobbar, han jobbar och jag är ledig.. Lite så.

Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem från träningen. Har gjort lite mysig stämning här och förbereder med lite ost och kex.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193953391.jpg" class="image">


God morgon

Idag har jag verkligen fått sova ut. Och de behövdes! Jag mår fortfarande inte bra men det känns lite bättre. Ska försöka få i mig frukost. Även om jag inte alls är sugen på de. Men kroppen måste få i sig energi och näring om jag ska bli bättre. Tänkte ta mig i i köket och göra ordning någonting och sätta mig framför en bra film och bara ligga här. Så kommer min dag att se ut fram till 18.00 då jag ska jobba. Hoppas det kommer gå bra!


Precis vad jag vill... Eller inte!

Mår som en påse skit!

Imorse kände jag mig astrött. Men det kan ju ha sin anledning att jag gick upp 05.30 för att jobba. Sen har hela dagen rullat på, känns mig seg och trött men ändå frisk. Det är inte ofta jag är sjuk! Men innan middagen så började jag känna mig varm och ännu segare. La mig på golvet för att jag kände mig yr.

Sen ringer Mandy och frågar hit jag mår. Jag som vanligt säger jag att jag mår bra. Och då visar det sig att hon mår jätte dåligt. Vi tror nu att vi blivit matförgiftade av kinamaten.

Nu mår jag jätte illa och har feber! Det var precis INTE de jag vill ha. Så nu ligger jag under en filt, fullt påklädd och ändå fryser jag. Bara väntar på att få upp kinamaten dom tränger sig sakta uppåt i strupen. Fy faaaan!


Solig dag med Mandy

Så himla skön dag! Jag cyklade hem efter jobbet vid 11.00 och mötte på Mandy. Så vi drog hem till mig och tog en kaffe. Sen drog vi på en Powerwalk i norrtälje stad. Sen hem igen och hämta lite saker. Vidare till stallet där Mandy har sin häst. Och nu sitter vi och äter kinamat :) helt okej dag :D


Bildbomb.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193573591.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575142.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575142.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575142.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575142.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575315.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575315.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575335.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575335.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575362.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193575362.jpg" class="image">


Biltvätt är kul.

Ja, faktiskt så tycker jag att Biltvätt är kul. Funderade nyss på om det är vanligt eller ovanligt att tycka sånt är kul?!

Haha, de är sånt jag funderar på när "dötiden" finns :P

Jag och Danne var och tvättade bilen igår. Sååå fint den vart :D


God morgon

Hej :) ligger på jobbet och är tröttare än Skalman när han sover! Har städat och gjort tråkiga saker. Så nu ligger jag och väntat på att Rebekkah ska komma. Idag slutar jag 11.00 så det ska bli jätteskönt. Har lite att pyssla med.

Igår skulle ju jag och Danne olja in balkongen. Men dom på affären berättade att det är för tidigt. Vi måste alltså vänta tills April någon gång, då det är varmare. Men vi styrde om planerna och köpte lite inredning till balkongen istället.

Så här vart de:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193534949.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193534951.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/623879/images/2012/pic_193534956.jpg" class="image">


INPULSSHOPPING

Hej fina lördag!

Snacka om helomvändning på vädret. Imorse när jag vaknade vid 8.00 så var det grått och tråkigt. Men nu är det ju jättesoligt :)
Hämtade Matilda hemma hos Martin och Sarah imorse. Så gjorde vi våfflor till frukost. Sen kom Lisa hit. Gjorde en supergod kladdkaka som vi har haft till fikat.
Nu sitter jag och väntar på att Matilda ska bli klar så vi kan gå ner på stan. Jag, Jennie och Matilda ska fira våran vän Marie ikväll. Och jag har INGENTING att ha på mig. Så jag måste hitta något nu när vi ska ner.

Slut som artist

Ledsen för dålig uppdatering!

Jag hade fullt upp igår. Hade familjen på middag. Och resten av kvällen satt jag och Jennie och pratade om allt vi tjejer behöver prata om :) vi är så himla lika på många sett! Skönt att prats och lyssna på någon som förstår en. Så det vart en mysig kväll.
Efter att kört hem Jennie, hämtade jag två sliriga karlar (danne & zacke) på Åtellet! Haha. Sen vart det bara lugnt. Fick så fruktansvärt ont i magen. Och hade de hela natten och morgonen men nu känns det lite bättre.

Dags att äta lunch nu. Så vi hörs sen :) tjooolahopp!


God morgon

Är ni pigga idag? De är inte jag. Skulle helst vilja gå och lägga mig igen. Men de går ju inte. Har ett jobb att sköta :)

Det vart en bekväm avslappnad klädsel. Har ingen som helst insperation idag känner jag.

Ska sluta tidigare idag och åka till läkaren. Ska göra en koll bara. Sen ska jag hem och laga till middag och eftersom det är torsdag, så blir det pannkaka. Ska fråga om någon vill äta med mig. Daniel ska på ölprovning med Zacke. Kanske till och med drar till Friskis och tränar.


Nytt i garderoben


Talang?

Jag fortsätter mitt övande på gitarr.
Jag har alltid velat kunna spela gitarr och piano. Så Daniel har lärt mig lite om akord. Det går sagta men säker :)
Har ni några dolda talanger?

Före och efter bild på balkongen

Som sagt så har jag och Daniel gjort ordning på balkongen. Min storebror Jonnie kom förbi och hjälpte till lite med. Det vart verkligen superbra. Jag tror vi ska olja in allt i en mörkare färg, lite liknade bordet. Dock så ska vi nog byta ut bordet till ett mindre. Sen ska jag köpa till prydnadssaker och blommor.

Man längtar verkligen till sommaren, när man kan utnyttja balkongen mera.


Före






Efter

















Landkrabban

Vart en supergod lunch på landkrabban med Sara och Jonas. Bakad potatis med skagenröra. Hur gott som helst :)

Jag var inne på en skobutik där jag sett ett par tygskor som jag var sugen på. Men såklart fanns dom inte i min storlek. Antar att jag inte ska köpa dom då?! :/ jag får nog beställa skor från nätet helt enkelt :)


Marie 20 år!

Grattis Marie på 20 årsdagen <3 hoppas du får en underbar dag gumman! Vi ses i helgen :)

Ps. Om du slänger iväg ett sms om vad du önskar dig så vore de toppen ;P



Träff på stan

Hej igen :)

Sitter hemma och väntar på att Sara ska höra av sig. Vi ska luncha nere på stan. Jag ska passa på att kolla efter skor.. Igen :) önska mig lycka till!

Så här ser jag ut idag.


God morgon mina vänner

Ligger i sängen och kollar på VAKNA med the voice. Insåg precis att en vän till mig ringde in och imiterade "vattendroppar". Haha! Kul Jonas. Nu vet du vad du ska göra när vi träffas. Lära mig lite onödiga ljud :D


Kvällsmys

Efter jobbet vart jag så himla trött! Åkte till flygis och handla lite varit till middagen. Lagade middagen medan jag väntade på att Daniel skulle komma hem. Han har åkt skidor hela dagen, lycko han :)

Men nu är han äntligen hemma och vi sitter nersjunkna i soffan och bara myser. "Råkade" bli fotboll på tv. (Undra jag om de var beräknat?! Vi han ju precis duscha innan med?) ;P




Lunch

Sitter ute i solen och tar mig en kaffe :) men de är inte så varmt. Ute alltså :P
Man längtar verkligen till värmen, sommaren. Åka till sjön och sola och bada! Mest längtar jag till semestern. Fyra veckor att bara slappna av och bara vara. Jag skulle gärna vilja ta en vecka eller två i viner med. Jag har alltid velat åka till Thailand. På bilder och vad man har hört är det som ett paradis. Beroende på vart man är såklart :)

Men nu ska jag fortsätta njuta av solen som värmer lite grann :) sen jobba på dom sista timmarna.


Svar

En gullig läsare vid namn Hanna kommenterade inlägget "Tipsa mig". Hon tipsade om converse. Och det är skitsnyggt! De svåra är att jag tycker VITA är snyggast och dom converse jag har haft har blivit så himla smutsiga fort :P men absolut. Don går hem. Funderade faktiskt på att köpa mig ett par. Men jag hittar ett par tygskor som inte var converse, så får se vilka de kanske blir :)

Sen så undrade även Hanna vad jag jobbar med! Och som jag tidigare har skrivit så jobbar jag som personlig assistent. Vilket är ett varierande jobb. Enda dagen så jobbar man i trädgården och andra dagen är det mycket om själva vådrandet, eller pappersarbeten, ut och gå.. Ja, som sagt. Ena dagen är oftast inte den andra lik :) sen så måste jag säga att jag har världens skönaste jobbkollegor!


Hoppas du fick lite svar Hanna :) jag tycker det är jätteroligt med kommentarer. Så fortsätt ställa massa frågor. Var inte blyga :D


Dagens outfit

Byxor- Gina, linne-Gina, tröja- Vero Moda, sjal- H&M.


Tipsa mig

Nu är det så att jag letar efter ett par snygga och sköna vardagsskor. Men varje gång jag kommer in i en skobutik så köper jag ett par "icke vardagsskor". Det känns aldrig som att jag hittar dom rätta skorna.

Så då tänkte jag mig att om ni alla vänliga läsare kunde tipsa mig om butik, skor som ni tycker är snygga. Som man kan ha till vardags och framförallt jobba i :)


Uppe med tuppen..

God morgon!

Var uppe med tuppen imorse. Ja, eller inte direkt tuppen men med min sambo ;) gick upp vid 05.45 och gjorde lite frukost till oss två. Sen körde han mig till jobbet. Vart lite extra-tids-jobb idag. Började 6.30 istället för 8.00. Och sen ska jag jobba över till 18.00. Som sagt MYCKET JOBB nu. Skönt att jag fick vara ledig i helgen iaf. Vi har gjort klart allt ute på balkongen nu. Så jag ska lägga upp bilder på de sen ikväll! Vart hur bra som helst :)

Jag är faktiskt riktigt pigg idag, även om ågrensmåndagen är här :P

Hur mår ni idag? :)


Så blev resultatet i badrummet

Hur fint är de inte? Jag tycker att det var hur bra som helst :)


Melodifestivalen

Hej och go' kväll.

Shoppingen gick rätt så bra idag. Jag köpte ett par skor till mig själv och till mig och Danne köpte vi en spegel, väggskåp och fyra ballkongsstolar. Och lite småsaker :)

Just nu sitter jag hemma hos Jennie med henne och Matilda. Vi slappar framför melodifestivalen. Käkar ostbollar ! Fasen så goda dom är :)


Shoppa shoppa!

Jag och älsklingen in the car. Allsång!


Afterwork & middag

Igår efter jobbet gick jag, Daniel, Emma och Zacke ner till Åtellet och tog en afterwork. Jag tror nog det var första gången jag tagit en afterwork. Det var jättetrevligt. Sitta och snacka och bara ta det lugnt. Jonnie och Jennie kom förbi en stund med.

Efter middagen kom Andreas och hämtade oss. Släppte av oss hemma hos Emma och Zacke. Och vi fick en så otroligt god cheescake som Emma hade gjort!

De var lite om gårdagen :) nu måste jag skynda mig att blir klar!!!!


Helg och frukost

God morgon! Gud vad skönt med helg :) äntligen kan man ju säga. Jag har verkligen försökt att sova ut men vaknade första gången vid 06.00. Min älskade Daniel hade glömt att stänga av sitt alarm men vi somnade om. Nu sitter vi och lyssnar på musik och äter frukost.

Vi ska till Sollentuna snart. Och jag ska shoppa SKOOOOR! Love! Sen drar vi vidare till Uppsala och tar en sväng på IKEA. Kommer bli en riktigt mysig dag!

Hoppas vi träffar mamma, pappa, Tilda och Kajsa i Uppsala med :)


Liten outfit visning

Byxor- Gina, vit tröja- Gina, kofta- H&M. Som Matilda brukar uttrycka sig:
- Simple but effective!


En gång i Phuket

God morgon mina trogna läsare :)

Han inte med bloggen igår. Jag jobbade till 17 och sen var det bara till att gå hem i den sköna solen. Hemma väntade en god middag som Danne hade lagat. Det var Wookad kyckling. Efter maten chansade vi på att det skulle finnas kvar biljetter på bion. Och de fanns de. Så vi hade en riktig myskväll tillsammans. Väl hemma fixade vi lite adressändringspapper. Eftersom jag har flyttat. Vi kollade även runt lite på bilar. Jag skulle så gärna vilja ha en snygg bil att åka i :) och de passar ju bra eftersom Danne inte heller vill åka i en ful bil! Haha.

Nu sitter och på jobbet med Rebekkah. Vi väntar på att få arbeta lite. Det är ganska lugnt så här på morgonen men den sättet de fart. Hoppas vi går ut idag eftersom solen hittat hit.

IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN HELG! Bad har ni för roliga planer inför helgen? :)


Kram på er så hörs vi sen!


Kopierat inlägg från Mia

Lovade ju att visa upp mitt hår som Mia stylade om. Jag är supernöjd verkligen!

Vad tycks?