Vaniljglass & fruktcocktail



Se vilka talanger jag har!


Fan vad kul!

Två saker som är kul och "kul"!
Det första är att jag och Jennie hade det grymt supermysigt igår. Vi var på söder och käkade lite mat och drog vidare till Göta Ark och drack lite cider shots. Så sjukt mycket folk ute. Börjar älska "lill lörda"! Nästa gång så har vi bestämt att ingen av oss ska jobba dagen efter. Båda vart sjukt taggade när vi skulle dra hem med 00.07 tåget. Men det var grymt iallafall :) Love you babe!

Det som är "kul" är att alla mina bilder på datorn är BORTA! Tim omfromaterade datorn igår, eftersom den fuckade upp sig. Så nu är alla bilder, musik, filmer ALLT borta! KUL.. Not!

Linnea hämtade mig vid Söderhall och sen drog vi en snabbis hem och hämtade min bikini och lunch. Sen far vi iväg till Malmen. Härligt!


♥Snart kommer mamma, pappa och mina systrar hit på en fika. Så jag har mixat ihop en fruktsallad, köpt vaniljglass och gifflar. Så jäääävla gott! Bild på de kommer sen. ♥

Men nu måste jag stätta på kaffe och tyvärr städa upp lite här så att dom inte får en chock när dom kommer! Fan vad jag städar hela tiden. Men någon måste ju göra de med?! eller?



På väg till Stockholm igen

Ja, nu far jag iväg till Stockholm igen. Har varit en stressad morgon, minst sagt! Skulle hinna med att städa lite, diska, hämta ut ett paket, hämta rakapparaten på salongen och sen så klart göra mig själv i ordning! Men nu så sitter jag på bussen :) åker direkt till Kallhäll, hem till Jennie. Kommer bli riktigt najs idag. Värmen är på topp! Det sägs att det är årets varmaste dag. Woop! Senare så ska vi till någon uteservering, får se vilken det blir?! Någon som har tips om de så skriv gärna! Jag har ju fortfarande inte kommit på hur man bloggar från Iphone. Eller det gör jag ju nu;) men så där när man mms:ar?!? Och lägger in bilder! Men det här får duga sålänge. Ha det så underbart!

Tja-ba!

Kom hem från staun för en stund sen. Man vill ju bara flytta dit! Så himla mysigt och man kan ju göra vad fasen som helst där. Till skillnad från vad man kan göra här.. Men men, det får vara en dröm än så länge. Imorgon åker jag in till stan igen, för att umgås med Jennie. Planen är väl att vi ska sitta i någon mysig park, kanske humlegården och dricka cider,  sola, chilla. Och sen mot kvällen ska vi sätta oss på en uteservering och ta ett glas vin eller två...


På en resturang i Gamla stan. Supermysigt!


Stockholm

Nu kom Tim hem så nu drar vi till Stockholm. Hörs sen :)








FRUKOST UTE I DET GRÖNA

Tjenare mannen!

Igår kväll kollade jag och Tilda på Charlie st cloud, så jäkla bra den var. Rekomenderar den verkligen. Men sen så skulle vi även titta på 17 again, bara det att jag somnade. Eller jag såg början och slutet när Tilda väckte mig. Men den verkade ju bra. Måste se om den!

Imorse satte vi oss ute i det gröna och åt frukost. Härligt med stekade sol. Vi passade även på att ha lite morgongymnastik!




























SÅ där! Nu ska jag fixa mig och sedan åka in till stockholm.


Inredning

Nu har jag och min syster Matilda fixat i lägenheten. Här har ni resultatet :)
Vad tycks?






Nelly.se

Nu har jag precis beställt hem dessa två godingar, I'm inloved
Vad tycker ni? Ett snyggt skärp till dessa så är det som grädden på moset.. :)

Andreas Wijk

Hur bra får man vara?

Matilda har blivit mamma ♥


Åt hela ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (28) lurviga bollar!





Bergshamra

Nu ska jag hämta Fredriks bil, sen så åker jag hem till mamma och pappa. Ska hjälpa dom att ta emot en leverans. Sen hoppas jag på att åka till Malmen!


"Lycka"





God morgon.

Vaknade väldigt tidigt idag. Jag har ju som sagt semester, men ändå vaknade jag 05.35. Tim väckte mig med en "hej-då-puss" innan han drog till jobbet. Sen kunde jag inte somna om. Så nu ligger jag på soffan och kollar på tv:n, väntar på att mitt alarm ska ringa kl. 08.00. Jag ska hem till mamma och pappa idag, hjälpa till med en soffa som kommer med leverans. Hoppas det blir fint väder med, så jag och mina älskade systrar kan dra till Malmen och sola. Men det visar sig, det är ju klar himel nu :)


Matilda tipsade mig om en film

Och den måste jag se!


Home


Sol VS Regn

Hallå där moder Natur!

Hur ska du ha det? Ena sekunden är det strålande sol, andra sekunden vräker det ner regn?!

Har ni haft en bra midsommar? Man måste ju ändå säga att vi hade tur med vädret. Min midsommar var bra men jag har haft många bättre. Det var absolut inget fel på anordningen, den var perfekt och alltid snällt när folk ställer upp och fixar! Lite småsaker som fick det att inte bli en av mina bäste.

NU har jag semester i en vecka, så jag ska verkligen ta vara på den. Jag behöver verkligen den tiden nu, eftersom jag har haft mina sömnproblem. Jag märker redan på två dagar att jag sover ut. Jag brukar aldrig sova lägre än 10 men dom här två dagarna som jag sovit ut har jag sovit till 12 och 14 !!! Har aldrig hänt förut, men nu är jag lite utvilad iaf. Men nu ska jag fortsätta montera ihop mina ikeahyllor, får se när dom hamnar på väggen. Har inga verktyg, så om någon känner sig manad att hjälpa mig, hör av dig !


Jag & Denice- Midsommar








God natt

Heeey!

Jag hittade massa bra saker idag på IKEA, ska lägg aupp bilder på men inte idag. Jag ska sova snart, jobbar 7-11 imorgon! Suck.

Men imorgon kommer förmodligen min bästa, bästa vän Denice hit. Och då ska vi fixa oss inför dagen och kvällen :) Hoppas det blir en superlyckad midsommar.


~~TIDSINSTÄLLT~~

Nu är jag i Uppsala med Mamma, Matilda & Kajsa. Troligtvis på IKEA. Om vi får lust så ska vi nog gå en shoppingrunda i stan eller vad säger man, på torget :) men det visar sig!

De jag vet att jag ska köpa är gardiner, vägghylla, kanske någon matta.. Lite inredningsprylar. Så jag hoppas jag hittar de.





Tre år..

tillsammans med Tim ♥


Foto av Kajsa i Turkiet- 2010


Tack!

Lite lagom anonym. om Slut i kropp & sinne.:
Förstår vad du menar, men du borde verkligen inte tänka så. Från en tjej till en annan kan jag säga som så att du alltid är vacker. Du ser alltid piffig ut.
IP: 109.58.164.171


Tack till dig som kommenterade detta :) Vad nyfiken man blir på bara några sekunder när man inte vet vem det är som skriver! Men tack så mycket, det värmer.


                                                                                                                  

Slut i kropp & sinne.

Känner mig mer död än levande just nu!





Måste få klaga lite.. Jag sover ingenting, matlusten är oftast på noll och det tär så fruktansvärt på både kropp och sinne. Jag har tusen saker att göra (igentligen bara tio), är stressad för allt, jobbar hela tiden (nästan). Bla bla bla.. jag suckar åt mig själv! Sluta klaga och börja lev.

Men...
Ibland kan nästan allt kännas hopplöst. Har ni varit med om det?... Du vaknar av att det skitjobbiga alarmet på mobilen ringer. Du har lust att bara kasta ut den genom fönsterrutan, men du låter bli. Du biter ihop och ålar dig ur den förbannade sköna sängen. Kliar dig i huvudet och sneglar in i spegeln, där står ett fruktansvärt troll. Suckar. Du hoppar in i duschen med hopp om att du ska känna dig både piggare och fräschare. Helvete, balsamet är slut. Trollet som nyss stod framför spegeln, står nu som en kokade kastrull med trassligt blött hår och borsten sitter fast i håret. Du skiter i det och sätter upp det i en knut, mitt på huvudet. Nästa problem, kläder. Varför tänker vi tjejer oftast; Åh, jag har inga kläder! Vad fan, garderoben är ju full med kläder. Men det är just en sådan här dag, när allt börjar fel som vi då tänker så. Du slänger på dig ett par skitiga jeans, en skrynklig blus och ett par vita strumpor med hål i. Jag-Bryr-Mig-Inte-Dag, det är precis vad du har. Dagen fortsätter att vara totalt hopplös. Du missar bussen, kommer försent till jobbet/skolan... Ja, ni förstår nog vad jag menar! Tur att det alltid blir bättre. Man måste försöka se allt frammåt.

"När jag är nära på att falla, så finns det alltid någon som greppar tag i mig. När jag faller så finns det alltid någon som fångar mig."


Tog en liten paus i skrivandet :) Har stått ute på ballkongen och pratar med Sara i 1,5 timme. Tiden går fort när man har roligt.. eller mycket att prata om! Men nu ska jag lägga mig i sägen och hoppas på att morgondagen blir toppen. Ska till Uppsala med mamma, Tilda och Kajsa ♥

God natt!


NY DESIGN

Tjenare coolingar.. Nu är det Kajsa som skriver här på idas blogg! Jag är idas syster, och det är jag som har gjort hennes nya design.. Hoppas den blev någolunda bra ! Besök gärna min blogg när ni ändå håller på. KLIIIICKA HÄÄR
HA DET BRA!
mohah, bjuder.

Håll ögonen öppna!

Min lillasyster Kajsa har varit så snäll och mixtrat ihop en ny design åt mig! Kommer snart, så håll ögonen öppna och kommentera gärna :)


LÄNK: http://liitefinare.blogg.se/


Detta fick jag med mig hem från shoppingen:

Webcamfoto på det jag köpte idag...


Gina tricot- Armband 149:- Örhängen 79:-


TOPSHOP- Vita örhängen 149:- Orange/guld örhänge 165:-


TOPSHOP- Solbrillor 299:-


TOPSHOP- Topp 299:-


Gina tricot- Mathea party top 249:-

Gina tricot- Siri top 199:-


Gina tricot- Britney party top 249:-


Gina tricot- Gina top 99:-


Gina tricot- Gina top 99:-


Hennes&Mauritz- Slippers/Flip-Flops 299:-


Hennes&Mauritz- Trikå Fancy



NICE!



Shopping i STHLM.

Hej alla gulliga, glada :)

Kom hem nyss från Stockholm. Tanken var att jag skulle hitta en midsommarklänning, men det gjorde jag inte! Men jag fick med mig lite annat smått och gott. Men när jag kom in till stan mötte jag upp Jennie på centralen och vi båda var tomma i magen så vi gick till Taco Bar och slängde i oss lite mat. Därefter började jagandet efter kläder. In och ut i dom flesta affärerna och när vi kände oss klara, satte vi oss på Cafe Sense och drack en var sin latte. Mycket härligt! Nu är jag hur trött som helst och ska slänga mig i duschen och dra på mig mjukiskläderna.


Jag & Jennie ♥


vill du få mer läsare?

Klicka HÄR!

Ahhhh, god morgon!

Börjar bli lite segt här på bloggen, men jag ska försöka öndra på det :)

Igår städade jag hela lägenheten.. GRUNDLIGT! Till och med möblerade om lite. Mamma, pappa och Kajsa kom hit och hjälpte mig. Jag har bott här i ett år tror jag och har ännu inte fått upp tavlor etc. men nu börjar det bli klart. Ska inhandla lite från IKEA. Ska kolla om jag hittar taklampor idag med.

Har tvättid idag med, mindre kul. Men det måste ju med göras. Sen så ska jag, Linnea, Lollo och Denice♥ troligen sitta hemma hos mig, grilla och ha net naaaajs. Men nu måste jag dricka upp mitt kaffe och slänga mig i bilen och fara till jobbet. Hörs då :)




Tjenis penis!



Vilket väder! .. men det blåser lite.

Jag ska snart åka hem till mamma & pappa. Eller först få upp min sambo ur sängen! Han mår inte så bra idag men det förtjänar han :P haha! Var lite full igår.
Jag hade tänkt att ha en riktigt mysig helg, käka på resturang, sola, bada, chilla etc. men jag har en känsla av att det inte riktigt blir så. Morgonen började tex med att min chef messade. Så jag ska jobba extra. Men det är lugnt, ikväll 20.00-23.00 och imorgon 09.00-12.00.
Igår var det ju studenternas dag. Därmed min kusin Annas stora dag. Grattis igen! Jag var så jäkla sugen på att hoppa upp på ett flak och bara röja. Den känslan av att äntligen gå ut skolan och börja vuxenlivet, de är magiskt! Jag vill ta studenten igen!!! Efter att jag kollat på utspringet och följt alla studenter till parken så hoppade jag in exrta och jobbade några timmar. Sen kom mamma och hämtade mig, och vi styrde bilen mot Bergshamra där mottagingen vart. Vi fick jättegod mat och dryck. Efter det for jag iväg till min bästa Denice. Vi satt på hennes balkong och snackade och drack lite av varje. Jättemysigt♥.. tills det manliga könet kom dit!! Fan så fulla dom var. Där satt jag och Denice och hade det hur bra som helst. Sen kommer killarna och tar all plats! Så farligt var det ju inte men vi hade det mycket lugnare innan dom kom. Tim ska vi ju inte tala om. Har aldrig vart med om att han varit så full. Det tror jag inte dom andra vart med om heller.. men men! Det visar sig ju nu.. när han fortfarande ligger deckad i sängen!

Nej, nu ska mitt liv i handen och fortsätta ha en underbar dag och njuta av livet och sommaren :)



'


Matildas bal 2011

Idag har jag fixat Matildas hår och smink. Hon ska på avslutningsbal. Tänk vad tiden går, hon ska börja i gymnasiet snart. Det känns som att det var igår jag gick på gymnasiet!













I'm here

Först vill jag säga GRATTIS till min bästa vän Denice! Du betyder allt ♥ Ska hem till henne snart och fira henne ordentligt.

Jag har även varit på konfirmation idag. Min lillasyster Kajsa konfirmerade sig i Länna kyrka. Så fint med kyrkor tycker jag. Jag satte blommor på Ebba och Johans grav (min pappas farmor & farfar). Jag bad till Gud och tog nattvarden :) Efter det, stack alla hem till mamma och pappa. Jag och mamma hade tillagat pajer och tårta. Vart ett riktigt bamsekalas och nu ska jag på nästa..

Ska pudra till näsan först, sen kommer viiii :D

Tjaooo!


Skåååål

.. Nu har jag äntligen vaknat till liv igen!

Har typ bara sovit hela dagen men nu så är jag här :) Jag och Tim väntar på Fredrik och Matilda som ska komma hit och umgås med oss! Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Slänger in två bilder med :D