Yes.

Ringde nyss! Idaq FLYTTAR vi in:)

Road.

Är nu på väg hem! Jag köpte mig en tv, dator och lite tillbehör:) Jättenöjd! Tänkte lägga upp bilder på de senare. Snart ska jag även ring RB igen... Fan! Vill verkligen flytta idag!

Uppsala.

Sitter i bilen påväg till Uppsala med Martin o pappa, ska hämta upp Tim med. Jag ringde RB i morse och frågade om nyckeln till lägenheten hade kommit in men det hade den inte så jag ska ringa under dagen och kolla igen! det skulle ju passa så bra om vi kunde flytta in idag, eftersom jag är ledig och Tim slutade 10. Men men?! Vi hörs sen, börjar må lite illaà av att titta ner i mobilen;)

Back.

Kom nyss tillbaka hem till mormor. Jag åkte hem till Sara och hälsade på medans tvätten var i full gång. Lika trevligt varje gång. Lekte med Ewelinn :) sötare finns inte! Älskar den lilla bebisen som växer och blir så stor.

Nu efter jag har tvättat klart den här tvätten ska jag åka hem och fixa mig lite. Ska hämta Tim i Rimbo med.



-Hittade dom här snabba brillorna utan glas på Martins rum, snygga va?-

Just på min lediga dag.

.. så vaknar jag 07.15 ! Min säng är full med saker, kläder och alt man kan tänka sig så jag sov på soffan inatt. Ryggen mår väl sådär. Körde Matilda till skolan vid 08.00, sen ringde jag mormor och fråga om jag fick tvätta hos henne. Våran maskin pajade nämnligen igår. Vet inte hur jag lyckades, men det verkade ju inte vara så svårt att ta sönder den. Tror jag hade i alldeles för mycket tvätt :) Tycke jag var smart som fick i så mycket. Men de var jag ju tydligen inte?!

Så just nu sitter jag hemma hos mormor, fick jättegod frukost. Tack mormor!
Har slängt in en maskin, de lär bli två tvättar till.

Det är vårmarknad idag. Min syster ska ha uppvisning med Norrtälje Gymnastikförening, NGF. De kan man ju inte missa, måste ju ladda kameran med. Men undra om jag inte har packat er den?! Får åka hem och se efter.

Juste.. Jag var ju på sjukhuset igår och visade upp mina utslag. Av min förvåning så var det inte solens fel att dom kommer upp. (SKÖÖÖÖÖÖNT) Utan det var värmen.. Vet, det låter lite konstigt. Men jag har alltid haft svårt för att svettas och igår fick jag förklaringen. Läkaren tror att mina svettkötlar "slås" igen när jag bör svettas, vid träning, stark sol etc. och därmed så får jag som utslag istället. Jag tror jag fattade det rätt men hon sa att jag måste till provmottagningen och ta prover. Får se vad som sker. Jag hoppas bara på att jag slipper utslagen. Sjukt jobbigt när jag är utomlands. Jag fick en salva som jag ska använda dagligen men jag fattade inte varför jag ska ha den och vad den hjälper emot! Så virrigt med massa läkarsnack, man fattar ju inte hälften av vad dom menar.
- Ja, du har nog proxtesmektalius oxilius!
- Jaha, jaja, de ja?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Vad tror dom? att vi lär oss sådant skit?! Ta det på svenska istället så hänger man väl med lite!

Nu ska jag se efter tvätten och sedan åka hem och packa lite till. Tar med mig USB och lägger upp lite bilder :)


Ps: Våran dator hemma säger jag bara R.I.P till. Eller iallfall till internet!

I Want.

Ny design någon? Vill ha lite mer sommar inspirerat, så om någon känner sig för att göra en fin ny fräsig design till mig så hojta till. Ska fråga systrarna mina men det tar ju ett tag innan dom tar tag i saken:)

.

..Ännu en dag börjar sakta sväva förbi. Gud så dagarna går fort, nu är det bara 7 daga kvar tills den beräknade flytten !
Jag har köpt så fina saker till lägenheten och skulle så gärna vilja lägga upp bilder på allt men Tims dator strejkar just nu och kommer nog att göra de tills vi begraver den. Jag måste köpa mig en egen dator. Inte hittade jag någon tv i norrtälje, så jag måste kolla runt lite innan jag köper en så jag inte ångrar mig. Har inte ni några bra tips, den ska inte vara mindre än 42 tum. 

Jag har köpt en lite kläder med som jag vill lägga upp men det får bli om en snar framtid. Juste!!! När jag var i Norrtälje i lördags med mamma, Tilda och Kajsa så skulle vi gå till Lindex och kolla lite. Bara det att när jag ska gå och kolla på en tröja och släpper blicken ifrån den.. Vad tor ni jag ser rätt framför mina ögon?!?! Jo, en FUL, FET, ÄCKLIG JÄKLA RÅTTA!!!!! Den är en tjej som har med en råtta inne på Lindex! Fattar nu hur rädd jag blev. Sprang till mamma och viska av panik att det är en råtta i affären. (mamma får panik som även hon HATAR råttor). Det slutade iallafall med att expiditen fick säga till henne att djur, även råttor inte får vistas i butiken.
En kvart senare går vi in på H&M och jag säger till Tilda: Fan! Nu är hela min dag förstörd!
- Varför då?
- För den där ÄCKLIGA råttan!

Grattis Ida, hon står precis bakom dig! .. Men ärligt så struntar jag i de, för både hon och råtta var så äckliga att dom behövde höra de. Jag brukar inte vara så taskig:)

Senare på lördagen var vi hos mormor och grilllade, spela kubb och drack en massa vin. Bilder finns på
http://enmatildas.blogg.se . Vi gick hem? ah, det minns jag inte men jag och mamma gick hand i hand och yrade på vägen. Jag fick med mig en stor pinne, eller rättare sagt ett träd hem. Fråga mig inte varför. Plus att mina nya tygskor är bruna, jag råkade nämnligen hälsa på i ett dike! Mamma hade roligt iallafall medans jag försökte ta mig upp.. Kvällen var faktiskt skitrolig och lyckad. 

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig och sedan en dokumentär om Sandra och döden.

See you babes.

Norrtälje.

PÅVÄG TILL NORRTÄLJE, SYSTRARNA SKA SHOPPA KLÄDER, SARAH SKA JOBBA, MAMMA ÄR SMAKRÅD OCH JAG TÄNKTE KÖPA MIG EN TV:) IGÅR VAR JU JAG OCH TIM PÅ IKEA. JÄTTEKUL, VI KÖPTE MASSA BRA SAKER. DE FÅR VISAS NÄR VI FLYTTAR IN. DET VART MYCKET BILLIGARE ÄN VAD JAG TRODDE, CA 8 000 GICK ALLT PÅ, SÅ DE VAR JU BRA. SOM NI SER SÅ SKRIVER JAG MED STORA BOKSTÄVER, JAG HAR FORTFARANDE INTE LÄRT MIG HUR MAN ÄNDRAR DE PÅ IPHONEN ;) VI HÖRS VÄL SEN. HÅLL TUMMARNA FÖR ATT  JAG HITTAR EN TV.

God morgon.

VAKNADE 04.15 AV ATT JAG FÖRMODLIGEN HADE STÄLLT KLOCKAN EN TIMMA FÖR TIDIGT. SUCK, MEN JAG JAR HAR ÄNDÅ KNAPPT SOVIGTDIVIGT NÅGOT INATT SÅ VAR INTE ALLS TRÖTT DÅ. DET KOMMER VÄL UNDER DAGEN! JUST NU KL 06.15 SITTER JAG PÅ BUSSEN PÅ VÄG TILL JOBBET, LYSSNAR PÅ TRACY CHAPMANVALMAN. UNDERBART, SOLEN TITTAR FRAM ÄVEN IDAG. HA EN TREVLIG DAG! VI HÖRS SENARE.

Skyll inte på mig.

Vad ska man skylla på idag då, för att updateringen inte blir bättre. JO ! Jag har ju köpt en Iphone, så håller på att lära mig den.

Idag har jag verkligen varit superduktig. Jag har ju såklart jobbat, och på jobbet.. Jag måste berätta från igår med så låter jag ännu bättre. Igår klippte jag hela villans gräsmatta, trimmade alla hörn, kanter och ännu fler kanter. Tog en elsåg och sågade ner tre stora buskar som var uttrokade, samlade ihop alla rivande, vassa kvistar och slängde på "högen".

Idag var det så soligt att jag ville vara ute och göra klart i trädgården. Så jag klippte flera buskar, rensade ogräs, sopade uppfarten, alla plattorna på baksidan, krattade en massa löv och kvistar.

Förstår ni hur duktig jag är eller? :D  Anställ mig för en bra slant ! I mitt yrke är man verkligen allt i allo. Gillar du det, satsa på att bli personlig assistent. 


Igår beställde jag och Tim våran efterlängtade resa, de vart Turkiet i år igen. Men den här gången har jag bestämt att vi ska planera lite bätte. Tex. som att vara en heldag på Kleopatra stranden, åka på båttur, jag skulle vilja flyga efter en båt, vet inte vad det kallas men det verkar ju väldigt spännande. 

11 dagar kvar tills flytten ! Så nu bärjar det bli lite pank med möbler som vi inte har inskaffat oss än. Jag, Tim och mamma åker till IKEA imorgon och jag måste bara köpa ett soffbort, tvbänk och säkert massor som man stöter på. Det är verkligen ett nöje att gå på Ikea, man får så mycket inspiration.

Mer på schemat är att jag och Tim måste till banken och öppna ett gemensamt konto där räkningarna dras ifrån, gå till roslagsbostäders kontor och välja tapeter. Hyran skall även vara betald den 31 Maj.
Juste, jag ska vaxa Alexanders rygg.:)

Nu ska jag tydlkigen se på en film som Tim bad mig att se, U.S.Marshals. Får se om den är lika bra som trailern.




GRATIS Spotify.

Gå in på länken och skaffa gratis spotify !
Jag testade och det funkar.

http://www.gratispremium.com/?ref=361237

God morgon.

SITTER I BILEN PÅ VÄG TILL JOBBET. HUR TRÖTT SOM HELST! VI HÖRS SENARE.

Vad hände?!

..Hej MITT NAMN ÄR "DÅLIG PÅ UPDATERING".  JAG  BLOGGAR FRÅN MIN NYA KÄRA IPHONE, DÄRFÖR BLIR DET MED STORA BOKSTÄVER, HAR INTE KOMMIT PÅ HUR MAN GÖR RILTIGT;) KOM HEM FRÅN JOBBERJOBBET FÖR ETT TAG SEN SÅ NU MÅSTE JAG SOVA. SKA UPP TIDIGT IMORGON!  LOVE.

Laddare.

.. Jag har ingen mobilladdare ! Måste jag behöva åka till Bergshamra för att få en?

Help me, ring om ni vill låna ut en :)



Solen är de bästa.

.. Ja, det måste vara det bästa som finns. Jag jobbade kort dag idag, 07.00 - 11.00, så direkt efter det åkte jag hem och la mig i solen. Sterion på högsta volym, solbrillorna på och en läsk i handen. Underbart ! Nu väntar jag på att Tim ska komma hem så vi kan börja med maten. Idag blir det nog lax. Om inte Tim bestämmer sig för något annat gott. Igår hade han lagat maten när jag kom hem, fick grillad fläskfile med potatissallad. Det är då man uppskattar pojkvännen som mest, när han är lite romantisk :)

Vad ska ni gott folk göra idag? Det är röd dag imorgon. Men jag ska jobba, så för mig blir det lunt. Får se om jag får någon sömn, med tanke på att Tim lär ju ta hit massa vänner ! Men det gillar vi..




My Day.

Roligaste helgen på länge! Tack alla underbara människor. Ni är guld värda. Speciellt du Anna, kul att få umgås med dig :) Detta måste vi se en repris på.

På söndagen så konfirmerades Tilda, så jag fick gå upp 08.00 vilken inte var det roligaste. Hur trött som helst men det gick bra. Väl i kyrkan så kunde jag bara inte hålla mig för skratt. (varför alltid få skrattanfall när man minst ska ha de). Min käre bror Martin gjorde massa roliga ljud och komenterade typ allt, plus att jag var övertrött. Men det var skitkul. Jag tog mig en återställare vid altaret, nattvarden :P

Grattis Matilda till konfirmationen ! Du är Guds barn :) Http://enmatildas.blogg.se

Idag har jag varit i Täby med mina älskade syskon Martin, Tilda och Kajsa. Pappa kom även med. Vi fixade ny mobil till mig, IPhone. Men den kan komma om 1-3 veckor. Lite tråkigt. Köpte en snygg kavaj med. Men vet ni.. Om 2 veckor FLYTTAR jag och Tim !!!

Ni som är snälla och ger mig presenter får komma på inflyttningsfesten :) Haha! Nej men får se när den blir av. Ska bli så otroligt kul och skön att flytta. Även om det nu bara är till lilla Rimbo :)


Nu ska jag skaffa mig ett liv, så vi hörs sen. Haha!

Love you.

Kajsa gästbloggar

hejsan.
ida jobbar idag så jag får blogga åt henne.
hon kommer iaf hem runt 5-6 tiden, så ni får vänta
tills dess :)


Idas facelook of today!, SCHNYGGING :d

Look.



Hemma igen från promenaden, vi hittade våran cykel hos några släktnigar.. Tilda cyklade och jag styrde. Fin stil :)



På måndag ska jag och pappa till Täby och jag ska förhoppningsvis få en iphone. Min "gamla" mobil har jag tröttnat nå' fruktansvärt på! Vissa har det bra...

Hej.

.. Jag var i Täby idag med mamma och hittade faktiskt en hel del. Efter shoppingen så åkte vi till Rimbo och fikade, plus att mamma klippte och färgade håret hos Irene. Det vart jättefint.



-Nytt i garderoben-


Tröja: 149:-  29 :-
Shorts: 299:-  



Tröja: 149:-  29:-
 


Tröja: 149:-  29:-



Linne: 149:-


Tröja: 149:-


Björn Axen Tools: 699:-


Vita tygskor: 199:-


Nu ska jag gå ut och gå med Matilda. Hörs sen lovers:)

God morgon.

.. Vaknade för en 30 minuter sen, fick lite ångest över att jag inte har bloggat på en vecka typ. Men nu sitter jag här och tar tag i problemet. 

Idag ska jag och mamam åka till Täby och shoppa, förhoppningsvis så hittar jag lite mer än vad jag gjorde förra veckan när jag var där med Marie. Då köpte jag två ringar, klocka, tre par skor och lite småsaker.

Ikväll ska vi grilla här hemma, så kom igen moder natur. Var med mig idag! Ge mig skinande sol :)
























Yeah.

Har nyss städat klart Tims rum och iväntan på att han ska komma hem så ska jag titta på Shutter Island. Har en stor skål framför mig.. nej, inte godis.. ännu bättre?! JORDGUBBAR ;)

Love.

Bye.

Ska hem till Sara nu ! See you.. :)

Valborg.


(Marie töjer ut sina skor)