Norrtälje stad.

Har jobbar idag. Vi var på gympa så det var skönt att få röra på sig lite, även om det inte är så intensiv gympa.
Mötte upp mamma på stan, kollade runt lite i affärer. H&M har blivigt riktigt fränt ! Så tummen upp för dom.

Imorgon är det valborg och min dag ser väl ut ungefär såhär:

kl. 07.00 - 11.00 jobba

11.15 åka bussen till söderhall och Marie hämtar upp mig där <3

In till Sthlm eller Täby (beror på vädret) och shoppa, hoppas jag hittar mycket och fina kläder, skor :)

Hem till Rimbo och förhoppningsvis kunna grilla och förfesta med vänner

Sen kommer det nog med stor sannolikhet bli Mobergs/Teatern

Decka på vägen hem och sova



Hur ser eran valborg ut? Vi kanske ses :)



-Bilder från förrgår, igår och idag-


















Mobilbloggar.

Ligger i sängen och tittar på när tim sover:) JAG BLOGGAR FRÅN MOBILEN, VILKET ÄR SKITSVÅRT O KRONGLIGT. DÄRFÖR BLIR DET BLA. STORA BOKSTÄVER! IKVÄLL SKA JAG ÅKA O JOBBA SÅ TROR JAG SKA GÖRA SOM TIM , VILAW! HÖRS SEN        

Solfrukost.

Har precis läst NT och tagit mig ett kopp te, i solen:) men hoppas på lite mer sol. Det var ju inte allt för varmt ute just nu. Har tränat lite, ska träna lite till senare men just ju ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen:)


Sol VS Moln.

Det var ju skönt så länge solen varade.. Sol, moln, sol?! Lite färg har jag fått iallafall. Jag och Tim kanske går ut på en promenad, det är ju som sagt bra väder även om molnen är på besök :)
kl 18.30 börjar jag jobba. Vi ska på något möte, så kvällen kommer nog gå fort. Imorgon är jag ledig på dagen igen, så jag hoppas verkligen det är SOL då!


Bästa låten just nu: John Mayer - Free Fallin'


Done.

Äntligen klar med städningen ! Se vilken skillnad :)

Ps: Jag har världens tråkigaste rum, men de har faktiskt en förklaring! Jag orkade/orkar inte göra i ordning det efter att jag flyttade hem igen. Och nu är det ju ingen ide, eftersom jag flyttar 1 Juni :D










Dagens projekt.

Dagens projekt blir att städa upp i min lilla koja ! Tråkigt men sant..











Kallhäll/Bro

Mamma, jag och Kajsa körde pappa till Kallhäll för ett tag sen. Jag han inte lägga upp bilderna på pappa men jag gör det när jag kommer hem. Vi åkte sedan till Bro för att hälsa på morfar :) Han bjöd på pizza, de var jättegott !
Nu är vi tillbaka i Kallhäll igen och hälsar på Jonnie och Jennie. Ska väl åka till Tim snart tänkte jag.. ! Får se vad vi hittar på?!

Jag försökte blogga från mobilen men den är ju helt omöjlig, eller så är det jag som är så himla otekniskt?!


God morgon.

Kan det bli en vacker vårdag idag?! Jag hoppas de iallafall. Vaknade nyss av att mamma börja städa, lite mindre kul på en lördagsmorgon! Men men, jag skulle ändå gå upp. Har lovat pappa och sy fast ett märke på hans jeansjacka och sy in ett par jeans. Han ska nämnligen på Rock fest ikväll. Ni ska få se en blid när han är fixad, en före och en efterbild. Det kommer bli skitroligt att göra om honom. Jag älskar att fixa, så de ska bli en riktigt makeover !

Nu ska jag hoppa in i duschen och äta frukost. See you later


Today.

Har jobbat idag.. min dag har varit lång och tråkig för det mesta!
Åkte och sola efter jobbet.. direkt hem, åt mat, sedan upp fort som * till mormor och städa ut ORDENTLIGT eftersom jag aldrig lyckats göra det dom andra dagarna :) Så nu är det fint. Mormor och Ove kommer förmodligen hem i natt. Lyckos dom, fick en extra vecka i Spanien. Det tackar man ju inte nej till.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa, säger bara SKÖÖÖÖNT ! Min egna säng. Den har jag längtat mest till, så ska nog gå och lägga mig nu. Njuta av stunden :) Imorgon blir det jobb, möte.. sen får dagen visa vad den går för !

Ha det bra, vi hörs imorgon. Love


work.

God morgon. Dags att åka till jobbet. Hela dagen kommer att bestå av gympa, så idag har jag bekväma och smidiga kläder :)

Funderar på om jag ska sola efter jobbet...?!



Mysig kväll.

Jag har tänkt på en sak :) Det är sant, jag har tänkt :)
.. Jag skriver rätt ofta att allt är mysigt, eller jag ska mysa etc. Men jag måste ju ha ett väldigt mysigt liv !

Idag ringde pappa och sa att jag skulle hämta upp Kajsa för att han hade glömt det.
-  Ja självklart kan jag göra det. Ska bara betala!
Nu senare mot kvällen ringde pappa och frågade vart Kajsa var?!
HAHA! Jag hade glömt henne jag med! Stackarn. Bortglömd, lilla Kajsa. Men pappa var så snäll och åkte å hämtade henne.

Nu sitter jag, Tim och Cody (inte Codie, fick en rättelse idag) och kollar på hockey, fotboll.. Tipplappen har vi rivit. Så inga pengar idag. Tur att det är lön snart och jag kommer få en fet lön denna månad :) Great! Shopping nästa.
Jag måste köpa SKOR ! Ny väska kanske, lite kläder.. Jag skulle vilja köpa färgade linser och göra nagelförlängning. Så får se om det görs denna månad?!

In i duschen och på med "mys" :D kläderna...


home

Nu åker jag hem. Har ingen mat här i huset.  Tim är påväg med :D


Bikini 2010


update.



Har haft en massa att stå i, så har inte bloggat på ett tag nu. Men jag tar en snabb uppdatering från Måndag, det jag kommer ihåg! "Minnet är bra men kort"

MÅNDAG - Tim kom ju hem i söndags. Så på måndagen tog vi det bara lugnt, båda var lediga från jobb. Jag fixade ordning ute med möbler och dukade fram frukost. Solen sken och vi satt typ och solade hela dagen. Jag hittade en kub, ni vet ett sånt man vrider och vänder på så att man ska få alla färger på rätt plats. Den gjorde mig galen, så den slängde jag åt sidan. 
 
TISDAG - Jobbade 8- 17, hämtade Codie (Tilda) på körskolan. Vi åkte hem och städade ännu en gång i huset. Mormor och Ove kommer nog hem på Torsdag / Fredag, så då måste det iallafall se ut som ett hus här, inte som ett bombaderat Irak. Mot kvällen hämtade jag mamma, hon hade vart med jobber på någon middag. Dom åt Turkisk mat :) Lite sugen man blir på at åka dit. Jag och Tim kommer eventuellt åka dit i Agusti. Jag vet, det är sommar i Sverige då. Men men.. bara man kan komma bort.. sola, bada, åka ut på båtturer. Vad som helst men åka någonstans ska vi. 

Jag och Codie kollade på - Flickan som lekte med elden - eftsersom Tilda är lite seg på att se filmer. Vi började se - Luftslottet som sprängdes - men sedan vart det för sent. Och där med GOD NATT! 
 
ONSDAG - Idag började jag tidigt, redan vid 07.00. Skulle till läkaren idag, så jag fick sluta tidigare. Lyx:)
Bara det att när jag kommer till provmottagningen är det rena folkmassan där.
-Never, här tänker inte jag sitta och vänta! !
Så jag åkte och solade istället. Somnade, så när det släcktes ner flög jag upp och slog i huvudet i solariet. (duktigt Ida). Jag tänkte att jag skulle vara smart, att sola först och sen åka tillbaka till sjukhuset och ta proverna. Men NEJ! Jag har väl aldrig tur.. Nu var det halften av folkmassan kvar, bara det at nummerlapparna fungerade inte, datasystemet var paj.. så det var bara att vända igen.

Så nu gott folk sitter jag hemma hos mormor igen. Och måste städa.. INGEN! WAF?!?! Grundstäda ska jag göra, sen får vi f*n inte stöka ner mera! Men först ska jag ringa Tim.. Have a nice day, It's cheep and it's fast!


Bilder från måndag- Onsdag.

 










Morning.

Det är väldigt tungt att behöva gå upp 08.00 på min lediga dag, plus att Tim ligger i sängen. Vilket han inte gjort på en vecka :) Så himla skönt att ha honom hemma igen.

Nu ska jag åka ner till vårdcentralen och kolla upp mina utslag på händerna. (typiskt att dom nästan har försvunnit) Hörs sen


Fly so high.







Grattis mamma.

För 47 år sedan den 18 april föddes en liten söt flicka på Sabbatsbergs sjukhus. Föräldrarna Mona och Nils döpte flickan till Carina, kallades även för Lotta, Nina.. Kärt barn har många namn. 

Grattis på födelsedagen / Alla vi som älskar dig.





 


Mohamed (Tilda) & mamma



Shut it grappo

Det blev ingen utgång idag. Men det känns som att det inte spelar så stor roll. Jag har lika mysigt hemma med Tilda, kollar på film under en mysig filt.


Tilda - STÄNG AV DATAJÄVLEN NU!



Sarah-Tilda-Ida

Done.


God the Father help me!

Hjälp mig, Jag ska vaxa benen! Fy satan vad ont det kommer att göra.

"Ska man vara fin, får man lida pin"

Någon som vill spåra ikväll?


Pic of today


Here i come babes..


..ah, jag är som jag är :P


Jag hittade iallafall ett jättefint armband..



Vad händer med mitt röda face?! röd och fvullen...



Jäkla utslag.

Alltså, nu har jag fått utslag på händer, ansiktet och hals :S Så jag ringde vårdcentralen idag. På måndag blir det ett besök dit. Jag kan fan inte se ut så här..!

Var på mötet idag med psykologen, vi fick massa bra tips och mycket att prata ut om. Blir ett nytt om en månad igen.

Ikväll ska jag, mamma och mina systrar på smyckesparty, kul va? Det är min faster som håller i det. Så det ska bli intressant att se vad som finns.

Tillagar kyckling nu till mig, Tilda och Kajsa så måste dra mig in till köket. Hörs sen antar jag : )


Kopierat av enmatildas.blogg.se

(Inlägget är kopierat från min syster Matilda)


Gårdagens citat.

.. av min korkade storasyster

Ida - Mormor sa att veden skulle ligga i boden, då måste den ju ligga i vedboden?

Matilda - äää va?

Ida - Ja eller vad sa jag ? kolen ska ligga i boden....

AHH!

Jag har fått solprickar på händerna.. MÅSTE till doktorn.. Det kliar som bara den!

Ewelinn gästbloggar.

mn,,,   ,,n                               bm                          vvv m   uu<,, nhv ghjvvvvvvn
,gh  rdfhgbnm    ff hhddddddn ghmnhhhhhhb v cgcesz54ff

Sol, sol, strålande sol..

Nu har vi gått en promenad, det var hur härligt som helst. Jag tog inga bilder, det glömde jag :) Men nu har jag tagit det och alla är på lilla Ewelinn.. Gullis!
Jag och Sara satt och kollade på recept och jag hittade värsta goda maten, Fajitas med grillad kyckling. Så jag funderar på att dra ner till ICA och handla lite som behövs.

Det verkar bli sol.

Ja, solen tittar faktiskt fram idag med. Gud så härlig :) Nu ska jag messa Sara och kolla om vi ska ta promenaden.

Kameran följer nog med, så förhoppningsvis blir det några fina vårbilder.

God natt.


Dagens händelse.

Alltså, det här var så himla roligt!

Först så måste jag säga att regel nummer ett när man kör bil är:
Få INTE panik när du får mötande fordon.
Gasa INTE när du får mötade fordon på smal väg.

Jag och Tilda skulle åka till ICA och handla lite till middagen. Jag kör, vi pratar, skrattar.. Flummiga som vi kan vara!
Eftersom vi bor på landet så har vi ju inte dom stora vägarna, nej tvärtom.. ganska smala!
Vi kommer till en kurva som man inte har någon som helst sikt i..
Matilda säger något till mig och jag tittar på henne. Plötsligt mitt i kurvan SKRIKER hon: AAAAAAAAH!
Och jag i samma veva slänger huvudet mot vägen och får se en stor jäkla buss framför oss och jag får världens panik och skriker jag med: AAAAAAAAAH!

Jag och Tilda sitter som två puckon med ansikterna upptryckta mot rutan och skriker: AAAAAAAAAAH! Plus att jag väjar i full gas! Gruset stänker bakom bilen och busschauffören asgarvar och skakar på huvudet !

Jag: HAHAHA! Vad gör vi?! Vad håller vi på med?

Tilda: HAHA! Det var just det här man inte skulle göra, fick jag lära mig på mopedkursen idag!  HAHA!


Ah, vad som helst kan hända när vi är i svängarna. Tur att det gick så pass bra ändå :D

Min fina paintmålning av händelsen.


Underbara vår.

Så skönt att våren är här, solen bränner och fåglarna kvittrar. Jag har jobbat idag, men det har varit en helt underbar dag.. jag och min brukare satt för det mesta ute i solen:) Härligt jobb man kan ha!  Vi hade en tjej på intervju idag och hon verkade jättegullig, så jag hoppas hon börjar jobba med oss.
Imorgon börjar jag inte förens 19.00 så jag hoppas att det är sol imorgon med.

Just nu lagar jag mat till mig och Tilda, det bli fläskfile med potatisgratäng och sallad. Hur gott som helst! Det är faktiskt kul att bo hemmifrån, då får jag ju passa på att träna mig inför flytten som är om 1 månad och 16 dagar:)
Måste kila in i köket nu, så hörs senare.


Skrollan, katten som väcker mig varje morgon med att bita mig i tårna!


Busted.

Sov ingenting inatt..  undra vad det beror på? Kanske för att jag inte sover med Tim, kanske för att jag ligger och tänker på alldeles för mycket.. Det kan bero på precis vad som helst :S Jobbigt! Ialla fall när man ska upp tidigt och har en dag jobb framför sig.
Nu sitter jag hemma hos mormor, framför öppna spisen och värmer mig. Det är ju inte så speciellt varmt i detta hus.

Idag efter jobbet så åkte jag och sola. Jag tänkte ju så att, det är ju sol ute idag så då lär det ju inte vara en människa som vill sola i solaruim.. Ah, visst! Det var ju fullt, men som tur var så var det en tjej där som jag fick gå före :) Thanks!

Jag är helt slut, så nu ska jag ta mig en kopp te och vänta på att Tim kanske hör av sig. Jag har försökt få tag på honom hela dagen :S Men han har säker fullt upp i Sälen. Men ett litet samtal skulle värma.


Trött kanske?!

Hej Muppar!... haha, skoja bara!

Jag är igentligen alldeles för trött för att blogga. Så kolla in Http://enmatildas.blogg.se där jag just gästbloggat!

Imorgon ska jag nog sola:) ... Jag vet att solen tittar fram ute, men det känns ändå skönare att ligga i solariumet!

PS: JAG SAKNAR TIM :)


ah.

Kom just hem från jobbet. Hämtade upp mamma och Tilda på vägen. Så nu är jag hemma, väntar på att maten ska bli klar. Sen blir det POWER WALK :D Så härligt att gå ut när det är soligt väder!

Igår köpte jag nya skor, ett par tygskor som jag kan ha på jobbet. Det blev ingen beställning av kläder igår, jag hade så mycket annat att göra. Men ska kolla runt lite idag. Jag var på H&M idag med, såg ett par fina pumps som jag funderar på att köpa. Jag har kollat in dom varje gång jag vart där men jag får alltid beslutsångest när jag vill ha nått.

Nu är det "bara" 1 månad och 19 dagar kvar tills jag opch Tim flyttar :P Jag hoppas verkligen vi kan flytta in tidigare än det beslutna datumet. Tänk så kul att inreda. Vi har lite kvar att köpa men det är så svårt när man inte kan mäta och planera.

Jag vet inte om jag har sagt det, men jag är ju kattvakt åt mormors katt. Hon sov mellan mig och Tilda inatt, Något jobbigt eftersom hon spinner och klöser i lakanet. Imorse väcktes jag av en nysning rätt i ansiktet. Kul..? Bara att hoppa in i duschen :) ... Inte så nice med kattsaliv i ansiktet direkt.. Haha!

Ska äta nu så vi hörs sen.. Ha det gött!


Hej då älskling, vi ses om en vecka ):

Tim åkte till Sälen imorse. Hoppas han tar det lugnt i backarna :) Han har ju aldrig åkt skidor förut, eller inte slalomskidor! Jag skulle så gärna vilja se honom.. Men han får öva sig så vi kan åka nästa gång. Det är ju så himla kul att åka skidor. Det går fort och man vet aldrig hur det slutar :P

Kommer sakna Timmen, men tur att vi har mobilerna! Älskar dig.

-Tim i turkiet, förra året. (Får se om vi åker till Turkiet i år med)

Stereo Love

Städar med högsta volym på datorn :) Snart ska jag, mamma, Matilda och Kajsa till Norrtälje och handla. Gud, vad jag känner att våren är här. Jag har fått ett ryck, så när jag kommer hem sen så tänkte jag beställa hem kläder och skor, love it! Har ni några bra tips på hemsidor? Modegallerian är redan given :)

See you babes


-Jag i sommras

Efterlyst



Jag funderar på att anmäla min plattång till efterlyst. Låter inte det som en bra ide när saker och ting bara försvinner?

Eller så får jag helt enkelt köpa en ny ;P


Middag

Idag blir det en god mysig middag, pappa kommer på besök med:)


Från igår till idag

Igår körde jag, Kajsa och Matilda mormor och Ove till arlanda. Dom ska till Spanien, lite skönare än det här tråkiga sverige. Efter den ganska långa vägen åkte vi till Rimbo och tog en lunch på Cissis :) Dom slår ju allt!

När vi kom hem så packade jag och Matilda alla kläder och accessoarer som skulle med till vårat nya tillfälliga boende. Tim kom i samma veva:) åh, han ska åka borta imorgon, han ska till Sälen med sina vänner. En hel vecka ska han vara borta.. Hur klarar jag de?! :D kommer sakna honom så mycket. Jag är ju så van att vara med honom varje dag och bara en dag utan Tim är en pina :S Men man måste ju lära sig alla gångar här i livet:) När han kommer hem så ska han få gottgöra sig tänkte jag, med en romantisk middag kanske?! ett bubbelbad med spa... ja, något åt det hållet iallafall :D

Matilda och jag har varit jätteduktiga och gjort en redig frukost, och nu sitter vi och kollar på Tzatsiki- vänner för alltid. Senare tänkte vi gå ut på en promenad, ska ringa Sara med så vi kan gå allihoppa:)










Ha en mysig dag så hörs vi sen.


Talang


MOA JOHANSSON! Det bästa jag hört någonsin...! Helt sjukt bra.

-Bild från google.se-

Vi insatellar oss hemma hos mormor.

hej, Det är Matilda här just nu tänkte blogga åt Ida.
Just nu är vi hemma hos mormor och förbereder oss för att bo här i en vecka. Jo för vi ska vakta hennes hus och katt medan hon och Ove är i Spanien. Så just nu vissar Mormor Ida hur tv och allt här i huset funkar!
Så det här blir någ säkert bra, får vi hoppas ;)


- nu blir vi housewifes ;)

www.enmatildas.blogg.se

Power walk

Joggade hem till Marie, sedan stog vi en lång power walk promenad. Vi luchade även på Cissis idag, Igen:P


Bilder från idag








SOOOOL

Vaknade 10 idag, skööönt! äntligen lite sovmorgon!

Gick till Marie.. sen drog vi till Cissis och lunchade. Jättemysigt!

Nu sitter vi på balkongen och solar, tar en kaffe med ciggen i handen:) Kan det bli bättre?!

Ha en trevlig solig dag för det ska jag ha!


Sarah

Är hemma hos Sarah och fixar mig inför kvällen!

Puss puss

GLAD PÅSK

Hej hopp :)
Jobbade idag och hämtade Sara, sen åkte vi hem till underbara familjen.
Jag har fått jättefina påskrosor av min lilla älskling! Tack babe.
Pappa fyller även 51 år idag, så GRATTIIIIIIIS pappi <3 älskar dig!
Mamma, jag, Matilda & kajsa har lagat middagen idag, kyckling med potatisgratäng, jättegott. Min duktiga mamma har gjort smörgåstårta som vi ska äta still kvällen.. Mycket ätande idag:P men vi ska ändå gå på promenad! Jag var på flygis och handlade påskägg till Timmen, så det fick han leta efter när han kom hem. Påsket bestod av lite smått & gott, fyra triss. Vann på två av fyra. Totalt 75 kr! Alltid något.

Glad påsk på er alla, nu ska jag umgås med mina kära.
















Aprilskämt

Pappa messade mig i morse!

Pappa: Det står fyra älgar på tomten och skiter

Jag: Va? men skjut dom!

Det har jag berättar för rätt många. Jag menar, det är ju inte varje dag man har fyra älgar på tomten?!
Dum som jag är så fick jag iallafall reda på av pappa när han brister ut i garv att det var ett aprilskämt!!!


En torsdag









Pappas present. (hoppas han inte läser detta)